Αbominable Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Χαίρετε σε όλους, Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Ένας φίλος έχει ένα παλιό λάπτοπ στο οποίο είχε εγκατεστημένα στην αρχή Windows Vista (κανονικά με κλειδί/άδεια κλπ) και πρόσφατα κάποιος του εγκατέστησε Windows 7 (σπασμένα). Εξαιτίας των προβλημάτων που φέρουν τα σπασμένα, θα ήθελα να του εγκαταστήσω και πάλι τα Windows Vista για τα οποία έχει ήδη την άδεια/κλειδί. Το πρόβλημα ξεκινάει με το ότι δεν έχω το cd των Vista και θα ήθελα να ρωτήσω μερικές απορίες (γιατί όπως θα καταλάβετε είμαι λίγο άσχετος με τα Windows). 1ον. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρώ αντίγαφο των Vista στα οποία θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το κλειδί που έχει ήδη; 2ον. Θυμάμαι παλιά τα Windows (νομίζω από Vista και έπειτα) δημιουργούσαν ένα Partition στο οποίο αντίγραφαν το DVD της εγκατάστασης για μελοντική επανεγκατάσταση. Αυτό ισχύει ή λέω μπαρούφες; Έχω βρεί 3 partitions με διάφορα executables αλλά δεν ξέρω πιο απόλαυτα είναι το partition που χρειάζομαι και πιο είναι το partition της acer με τα health utilities. Εάν έχετε γνώση επί του θέματος και μπορείτε, ρίχτε μου καμία ενημέρωση. Thanx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα