highpriest Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τρέχει καμιά καλή προσφορά αυτόν τον καιρό σε ΟΤΕ TV; Κανα δώρο, κανα μειωμένο πάγιο, καμία έκπτωση με συνδυαστικό είδος κλπ;
ntTriantafillos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Από όσο γνωρίζω με φορητότητα έδιναν περίπου 25Ε ίντερνετ-σταθερό και γύρω στα 11Ε ote tv. Not bad at all... Εγώ είμαι ήδη στον ότε βέβαια και δεν μου έδιναν αυτήν την προσφορά!
makron Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Από όσο γνωρίζω με φορητότητα έδιναν περίπου 25Ε ίντερνετ-σταθερό και γύρω στα 11Ε ote tv. Not bad at all... Εγώ είμαι ήδη στον ότε βέβαια και δεν μου έδιναν αυτήν την προσφορά! Με 4 mbps ιντερνετ δν το λες και φθηνή προσφορά του οτε
ntTriantafillos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Με 4 mbps ιντερνετ δν το λες και φθηνή προσφορά του οτε 24 mbps
PAVMK3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 OTE TV με κλειστά μάτια........καλύτερη ποιότητα στα κανάλια (hd).......και με μικρή τίμη, όσο για τηλέφωνω και internet.....μακράν ο καλύτερος.........ότι πληρώνεις παίρνεις!
Tzoustiniana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τρέχει καμιά καλή προσφορά αυτόν τον καιρό σε ΟΤΕ TV; Κανα δώρο, κανα μειωμένο πάγιο, καμία έκπτωση με συνδυαστικό είδος κλπ; Πρόσφατα μου έκαναν προσφορά πακέτου (ίντερνετ 24αρι,σταθερά,κινητά και Οτε tv full pack στα 48 ευρώ με δώρο τον εξοπλισμό). Με βάση αυτά που ζητάς σε ενδιαφέρει το Cinema pack στα 18 ευρώ αν είσαι στο Οτε, 22,38 αν δεν είσαι. http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets Απ'όσο γνωρίζω οι προσφορές γίνονται μέσω τηλεφώνου από εξουσιοδοτιμένο τμήμα του Οτε.
katamaran7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Στη Nova έχει ελληνικό πρωτάθλημα , nova go , nova multiview . Αυτά δεν τα έχει ο οτε tv .
Tzoustiniana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Θα έχει Champions league και Europa league. Η NOVA είναι περισσότερο καιρό στον χώρο και εννοείται πως θα προσφέρει πιο πολλά, ο Οτε tv "χτίζεται" ακόμα. Όσο για το multiview απ'όσο ξέρω μέχρι το καλοκαίρι θα το έχει και ο Οτε tv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα