highpriest Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Σκέφτομαι για αγορά πακέτου συνδρομητικών καναλιών, αλλά δεν ξέρω τι να προτιμήσω, οπότε θα το αφήσω σε πιο ειδικούς να με καθοδηγήσετε, επειδή μάλλον θα γνωρίζετε και τις προσφορές που τρέχουν. Ας ξεκινήσω με το βασικό, ότι δεν θέλω καθόλου τηλέφωνο, ούτε γραμμή ίντερνετ για το μέρος που θέλω την συνδρομητική τηλεόραση. Οπότε χρειάζομαι μια προσφορά που να είναι μόνο για τηλεόραση (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα). Τυχόν triple play κλπ, όσο δελεαστικά και αν είναι, δεν με ενδιαφέρουν. 1)Το επόμενο σημείο προσοχής είναι ότι με ενδιαφέρουν κυρίως ταινίες, καλές σειρές, ωραία ντοκυμαντέρ φύσης/ταξιδιών/ζώων και άλλου τύπου ενδιαφέρουσες σειρές (πχ ιστορικά ντοκυμαντέρ, αστυνομικά ντοκυμαντέρ κλπ). 2)Με ενδιαφέρει να έχει και αρκετά παιδικά κανάλια, μεταγλωττισμένα κυρίως. 3)Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα αθλητικά. ΠΧ το αν έχει ο ΟΤΕ το Ελληνικό πρωτάθλημα ή το Τσουλού μου είναι παντελώς αδιάφορο. Πρωτίστως ενδιαφέρομαι για τις κατηγορίες που αναφέρω στο 1) και στο 2). Αυτά πάνω κάτω. Τα υπόλοιπα στην πορεία της κουβέντας, αν μου διέφυγε κάτι. Πέρα απο ΟΤΕ και Νοβα, έχω ακούσει ότι ξεκίνησε ή ξεκινάει και η cytatv, οπότε πείτε μου και για αυτήν όσοι γνωρίζετε. Ευχαριστώ!
3DJIN Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ταινιες καλες και ντοκιμαντερ και σειρες εχουν και τα δυο,τωρα ειναι υποκειμενικο να σου πω ποιος εχεις τις καλυτερες γιατι αυτο που αρεσει σε εμενα μπορει να μην αρεσει σε ολους.Παρε τηλ στους παροχους και ρωτα τις τιμες.Επισης καλο ειναι να εχουν οσο πιο πολλα hd καναλια
highpriest Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ταινιες καλες και ντοκιμαντερ και σειρες εχουν και τα δυο,τωρα ειναι υποκειμενικο να σου πω ποιος εχεις τις καλυτερες γιατι αυτο που αρεσει σε εμενα μπορει να μην αρεσει σε ολους.Παρε τηλ στους παροχους και ρωτα τις τιμες.Επισης καλο ειναι να εχουν οσο πιο πολλα hd καναλια Αν είναι στα ίδια σε ταινίες και σειρές, τότε πάμε στο θέμα τιμής. Ποιο συμφέρει πιο πολύ; Πάντως δεν νομίζω ότι στο θέμα ταινιών/σειρών είναι στα ίδια.
kage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 πιθανοτατα γεναρη ο οτε θα εξαγορασει νοβα http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2188157 1
janpap08 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Κοίτα σε ταινίες και σειρές η nova είναι σε καλύτερο σημείο αυτή τη στιγμή αλλά ο ΟΤΕ κάνει συνεχώς βήματα κλείνοντας συμφωνίες με εταιρίες. Στα ντοκιμαντέρ και στα παιδικά κανάλια είναι στα ίδια. Απλά η τιμή του ΟΤΕ είναι στα μισά από τη Nova...
prekod Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Κοίτα σε ταινίες και σειρές η nova είναι σε καλύτερο σημείο αυτή τη στιγμή αλλά ο ΟΤΕ κάνει συνεχώς βήματα κλείνοντας συμφωνίες με εταιρίες. Στα ντοκιμαντέρ και στα παιδικά κανάλια είναι στα ίδια. Απλά η τιμή του ΟΤΕ είναι στα μισά από τη Nova... o ote είναι πολύ ακριβός συγκριτικά με τη nova . Στο οτε cinema on demand πληρώνεις την κάθε ταινία ξεχωριστά 1,5-4,5 ευρώ επιπλέον της μηνιαίας συνδρομής ενω στη nova είναι δωρεάν . Επίσης πρώτα παίζουν οι πρεμιέρες στη nova και μετά από πολύ καιρο παίζουν ote tv . Μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία με nova
janpap08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 o ote είναι πολύ ακριβός συγκριτικά με τη nova . Στο οτε cinema on demand πληρώνεις την κάθε ταινία ξεχωριστά 1,5-4,5 ευρώ επιπλέον της μηνιαίας συνδρομής ενω στη nova είναι δωρεάν . Επίσης πρώτα παίζουν οι πρεμιέρες στη nova και μετά από πολύ καιρο παίζουν ote tv . Μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία με nova Το ακούσαμε και αυτό...λοιπόν: ote tv full pack:27,38 nova full pack:61,92 Όλα τα άλλα είναι υποκειμενικά...και εγώ μπορώ να σου πω ότι στην nova πληρώνεις το hd και να μιλάμε δύο ώρες.Το θέμα είναι ότι στην ονομαστική τιμή ο οτε είναι πολυ οικονομικότερος. Όσο για τα υπόλοιπα,όπως γράφω και πιο πάνω: Κοίτα σε ταινίες και σειρές η nova είναι σε καλύτερο σημείο αυτή τη στιγμή αλλά ο ΟΤΕ κάνει συνεχώς βήματα κλείνοντας συμφωνίες με εταιρίες. Στα ντοκιμαντέρ και στα παιδικά κανάλια είναι στα ίδια. 1
koystado Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 για ποδόσφαιρο οτε τβ για ταινίες νοβα για παιδικά πάνω κάτω τα ίδια για ντοκιμαντέρ πάλι πάνω κάτω τα ίδια ίσως ένα κλικ υπέρ οτε τβ η άποψη μου με τα τωρινά δεδομένα (κάτοχος οτε τβ)
pasxos88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι συνδρομιτης nova και θελω να δω με την καρτα μου σε αλλον αποκωδικοποιητη κ μου εχει μονο τα free καναλια τα αλλα δεν με αφηνει να τα δω..γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιος τροπος να δω??
magister Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 για ποδόσφαιρο οτε τβ για ταινίες νοβα για παιδικά πάνω κάτω τα ίδια για ντοκιμαντέρ πάλι πάνω κάτω τα ίδια ίσως ένα κλικ υπέρ οτε τβ η άποψη μου με τα τωρινά δεδομένα (κάτοχος οτε τβ) στο ποδόσφαιρο nova που βλέπεις την ομάδα σου . Στον οτε tv δεν έχει ελληνικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο
3DJIN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 στο ποδόσφαιρο nova που βλέπεις την ομάδα σου . Στον οτε tv δεν έχει ελληνικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο Τίίίί ? ποιο ελληνικο πρωταθλημα??? Το καλυτερο που ακουσα στη νεα χρονια. 1
kage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι συνδρομιτης nova και θελω να δω με την καρτα μου σε αλλον αποκωδικοποιητη κ μου εχει μονο τα free καναλια τα αλλα δεν με αφηνει να τα δω..γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιος τροπος να δω?? νομιζω οτι υπαρχει ακομη παντρεμα καρτας με αποκωδικοποιητη...αν πας και τον αποκωδικοποιητη θα δουλεψει... 1
3DJIN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ελευθερη καρτα νοβα εχουν οι εν ενεργεια ή πρων συνδρομητες της πρωτης γενιας τελη '90 αρχες '00.Ολοι οι αλλοι εχουν παντρεμενη με δεκτη.(Ειμαι απο τους τυχερους καθως ως πρωην συνδρομητης πρωτης γενιας κατεχω δυο μη παντρεμενες.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα