dimev Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα και καλές γιορτές να έχουμε το λαπτοπ μου παρουσιάζει ένα περίεργο προβλημα το οποιο συμβαίνει μονο όταν είναι με μπαταρία...όταν βλέπω κάποια φωτογραφία η γενικά κάποιο site με σκοτεινό φόντο και ξαφνικά πάω στο desktop όπου έχω ένα φωτεινό walpaper μου θολώνει η οθόνη και κάνει 7 δευτερόλεπτα περίπου να επανέρθει σε κανονικό φωτισμό το παράξενο είναι ότι έχω απενεργοποιημένη την επιλογή μείωση φωτεινότητας οθόνης τι μπορεί να φταίει?υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει?να το πάω για service μήπως?
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πριν κάνεις οτιδήποτε δοκίμασε με μια εξωτερική οθόνη να δεις αν κάνει το ίδιο , σε παιχνίδια στο κάνει ;
dimev Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πριν κάνεις οτιδήποτε δοκίμασε με μια εξωτερική οθόνη να δεις αν κάνει το ίδιο , σε παιχνίδια στο κάνει ; το έχω δοκιμάσει με hdmi καλώδιο σε εξωτερική οθόνη και δεν μου το έκανε,,,,ναι πρέπει να το κάνει και στα παιχνίδια
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αφου δεν στο έκανε με την εξωτερική οθόνη τοτε λογικά κάποιο πρόβλημα ειναι με το monitor αλλα πιστεύω οτι ειναι θέμα inverter ου ειναι σχετικά φθηνό ανταλλακτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα