Προς το περιεχόμενο

TV 40'-50' Sony vs LG vs Samsung

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους, πάντα με υγεία.

Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης μεταξύ 40'-50', με όριο τα 500€. Δεν υπάρχει λεπτό του ευρώ παραπάνω.

Η τηλεόραση θέλω να έχει τουλάχιστον 100 πραγματικά Hz, για την καλύτερη θέαση αγώνων. Επίσης θα ήταν καλό να μπορεί να υποστηρίξει περιστασιακό gaming.

Η λειτουργία 3D είναι ανεπιθύμητη, και θα προτιμούσα να μην το υποστηρίζει η οθόνη. Λειτουργίες smart αδιάφορο αν θα υπάρχουν.

Σε ένα προηγούμενο θέμα, ρωτώντας για LG, είχε ειπωθεί ότι λόγο ips panel χάνει πολύ στις διαβαθμίσεις του μαύρου, οπότε χάνει στις ταινίες.

Το θέμα είναι ότι η τηλεόραση στο σημείο τοποθέτησής της, δεν θα παρακολουθείται συνεχώς στην ίδια ευθεία, οπότε αναρωτιόμουν αν τελικώς είναι καλύτερο το ips panel συνολικα, μιας και έχει καλύτερες γωνίες θέασης.

Θα ήθελα τις προτάσεις σας παιδιά, και μιας και τα λεφτά είναι πολλά και η τηλεόραση θα παραμείνει για πολλά χρόνια, θα ήθελα να είμαι σίγουρος για την επιλογή.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κλασικα h6500,h6400,panasonic 640

Απο ιντσες βλεπεις την τσεπη σου και αποφασιζεις.περιμενε και κανα δυο βδομαδες για τις εκπτωσεις και δε θα βγεις χαμενος.

Παντως θα ηθελα να δοκιμασει και καποιος ips να μας πει αν εχει βελτιωθει το μαυρο.

Για τις γωνιες θεασης,το ακουω και γελαω με οποιους το υποστηριζουν,σε 4εις samsung που εχω μπορω να κοιταω απο τις 175 μοιρες χωρις καμια αλλοιωση .

Ήλπιζα τώρα τις γιορτές να βάλουν κάποια προσφορά, σε κάποια μοντέλα.

Αυτό που ξέρω είναι πως σίγουρα το ips panel έχει καλύτερες γωνιες θέασης. Τώρα αν σε αλλου τύπου πανελς έχουν καταφέρει καλό αποτέλεσμα δεν το ξέρω

Κοιτα περισσότερα για τις γωνίες θέασης δεν ξέρω, οποτε δεν μπορώ να επιμείνω, γι αυτό άλλωστε και ρωτάω.

Ποια είναι τα καλά μοντέλα στις εν λόγο μάρκες;

Απόσταση θέασης; Γιατί με 500 ευρώ δυστυχώς 50'' και 100Ηζ στις μάρκες που αναφέρεις δεν θα βρεις. Θα πρέπει να συμβιβαστείς στις 42''. Τώρα αν η γωνία θέασης είναι αρκετά ευρεία π.χ. 120 μοίρες τότε το ΙPS πάνελ ενδύκνειται.

Μια πρόταση:http://www.skroutz.gr/s/4765865/LG-42LB650V.html

50' μόνο αν υπάρχει κάτι καλό στα χαρακτηριστικά που ζηταω σε προσφορά.

Αποσταση θέασης στα 3 μετρα περίπου, ανάλογα όμως.

Επειδή χωροταξικά εκεί που θα τοποθετηθεί η tv, οι γωνίες θέασης θα παίζουν, δεν θα είναι όλοι στην ευθεία.

Γι αυτό ρωτάω και για τα αλκα πάνελ

Στα 3 μέτρα η 42'' θα είναι ελαφρώς μικρή. Γνώμη μου, σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά που ζητάς, ή συμβιβάζεσαι στις 42'' αν θες την τηλεόραση άμεσα ή περιμένεις μετά τις γιορτές για καλύτερες τιμές στις 50''.

Για τις γωνίες, δύσκολο το VA πανελ ειδικά αν θα πας σε έντρι μοντέλο. Θα έχεις 100% αλλοίωση χρωμάτων.

Δεν έχω πρόβλημα να συμβιβαστώ στις 40'-42' αρκεί φυσικά να είναι κάτι καλό. Προκειμένου να πάω σε μεγαλύτερες ίντσες και να χάσω σε ποιότητα, χίλιες φορές μικρότερη tv

παιδια εγω σκεφτομαι να παρω αυτη την τηλεοραση

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Samsung-TV-50-UE50H6200.htm

αξιζει? εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο στα λεφτα της?

παιδια εγω σκεφτομαι να παρω αυτη την τηλεοραση

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Samsung-TV-50-UE50H6200.htm

αξιζει? εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο στα λεφτα της?

Είναι μια χαρά τηλεόραση και ο κωτσόβολος την έχει βγάλει σε προσφορά:

https://www.skroutz.gr/s/4640172/Samsung-UE55H6200.html?from=most-popular&keyphrase=55h6200

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...