Dee_Lee Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Έφτιαξα ένα λογαριασμό στο IPhost, μπήκα στον λογαριασμό μου, μια χαρά... Τώρα όμως τι πρέπει να κάνω; Είναι χαζό αλλά αναζητώντας για (το όνομα της ιστοσελίδας μου).eu βλέπω "Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη" οπότε ΔΕΝ υπάρχει ιστοσελίδα.. Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς με απλά λόγια.. Καλές γιορτές
genius_13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Είναι λογικό να μην "υπάρχει σελίδα" από την στιγμή που εσύ έχεις μόνο το domain. θα χρειαστείς έναν server που συνδεθεί με αυτό και θα μπορέσεις να ανεβάσεις τα αρχεία που θες.Αν προλάβω σήμερα θα κάνω έναν οδηγό με εικόνες μιας και βλέπω ότι πολλοί κερδίσατε το .Eu αλλά δεν ξέρετε τι να το κάνετε 1
Dee_Lee Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Είναι λογικό να μην "υπάρχει σελίδα" από την στιγμή που εσύ έχεις μόνο το domain. θα χρειαστείς έναν server που συνδεθεί με αυτό και θα μπορέσεις να ανεβάσεις τα αρχεία που θες. Αν προλάβω σήμερα θα κάνω έναν οδηγό με εικόνες μιας και βλέπω ότι πολλοί κερδίσατε το .Eu αλλά δεν ξέρετε τι να το κάνετε Οκέυ. Ευχαριστώ πολύ
genius_13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το έκανα όσο πιο απλό μπορούσα ώστε να είναι κατανοητό από όλους.Μπορείς να το δεις εδώ http://techfiles.eu/how-to/point-your-domain-to-server/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα