Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης Samsung η philips 46-50 inh

vasilios155

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι αναμεσα σε samsung ue46h7000sl και philips 47psf7109.

Kαι αλλες προτασεις δεκτές . Αποσταση θεασης 3 μετρα . Ανωτερη τιμη στα 1000 ευρώ . ευχαριστώ!

Επεξ/σία από vasilios155
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ το φιλο αλλα θα προτιμούσα μια ανάλυση της επιλογής. Επισης με ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας σε καθημερινη χρήση (καναλια digea)

Η Σάμσουνγκ έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή, διπλό τιούνερ και micro dimming pro για βελτίωση μαύρου. Επίσης τα έχει πάει εξαιρετικά σε όλες τις κριτικές που έχω διαβάσει, ελάχιστη βαθμολογία 8/10. Την έχω δει από κοντά και το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι σε εντυπωσιάζει.

Την συγκεκριμένη Φίλιπς δεν την έχω πετύχει αλλά από ότι βλέπω σε κριτικές είναι αξιόλογη, χωρίς όμως να ξεχωρίζει.

Όσο αφορά τα κανάλια της digea το σχεδόν σίγουρο είναι ότι η εικόνα θα είναι υποδεέστερη σε σχέση με HD υλικό όποια τηλεόραση κι αν πάρεις.

Ευχαριστώ πολυ ! Και εγώ προς σαμσουνκ κλείνω αν και ενας συνάδελφος μου ειπαι να δω και την lg

47B730V.Ειδα οτι στα 1000 ευρώ μεχρι 50 ίντσες παίζουν και κάποια μοντέλα 4κ ποια η γνωμη σας;

Καλό μοντέλο επίσης αλλά με IPS πάνελ. Δηλαδή καλύτερες γωνίες θέασης αλλά φτωχότερη αντίθεση χρωμάτων και μέτριο μαύρο.Αν θα παρακολουθούν αρκετά άτομα τηλεόραση από διαφορετικές γωνίες θέασης τότε οκ, είναι καλή επιλογή, ειδάλλως, αν θα παρακολουθείς κάθετα ή σχεδόν κάθετα στην οθόνη πάνε στη Σαμσουνγκ.

4Κ για αυτές τις ίντσες μάλλον αχρείαστο, για να διακρίνεις την υψηλότερη ανάλυση του 4Κ στις 46-47'' θα πρέπει να κάθεσαι στο 1,3 μέτρο= μη ρεαλιστικό. Για 4Κ πρέπει να πας σε πάνω από 55-60''. Διαφορετικά θα πληρώσεις για μια τεχνολογία που δεν θα μπορείς να εκμεταλλεύεσαι.

Τέλος, δεν θέλω να σε μπερδέψω αλλά στα 3 μέτρα μέχρι 1000 ευρώ πας και για αξιόλογη 55'' Full hd. π.χ. 55H6400

ok ευχαριστώ πολυ.Μαλλον παω για σαμσουνγκ.Να περιμενω μετα τις γιορτές μήπως πέσουν οι τιμές; Τελος για 47 ίντσες ποια ειναι η μικρότερη απόσταση προβολής; Η γυναίκα μου βλεπει απο λιγο πλάγια και αποσταση περιπου 1, 5μ.

Το ότι θα πέσουν οι τιμές μετά τις γιορτές είναι πολύ πιθανό, ήδη άρχισαν μερικά μοντέλα να είανι πιο φθηνά αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Ιδανική απόσταση για 1080π υλικο στις 47'' είναι τα 2 μέτρα. Δες και εδώ:http://www.rtings.com/info/television-size-to-distance-relationship, 1,5 μέτρα στις 47 είναι αρκετά κοντά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...