Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταζω κινητα στο minideal και γραφουν στα specs :

Dual SIM

Mini-SIM και Micro-SIM

Αυτη την στιγμη έχω 2 sim σε ενα nokia 108. Wind και Cosmote, αν παρω αυτο το κινητο θα πρεπει να γινει καποια μετατροπη με ψαλιδακι η τις παιρνει κανονικα?

Δημοσ.

Εμείς αυτές που έχουμε είναι mini sim τώρα αν το κινητό μπορεί να παίρνει μια micro sim και μια mini sim η και της δυο δηλαδή στην ιδία υποδοχή να μπορείς να βάλεις όποια από της δυο θες για δώσε λινκ να το δω να σου πω σίγουρα

post-226781-0-90389000-1419510386_thumb.png

Δημοσ.

Κοιταζω κινητα στο minideal και γραφουν στα specs :

Dual SIM

Mini-SIM και Micro-SIM

Αυτη την στιγμη έχω 2 sim σε ενα nokia 108. Wind και Cosmote, αν παρω αυτο το κινητο θα πρεπει να γινει καποια μετατροπη με ψαλιδακι η τις παιρνει κανονικα?

μαλλον εννοει οτι παιρνει mini sim κανονικα αλλα οτι μπορει να παρει και micro sim με ανταπτορα που δινουν μεσα.ετσι ειναι καιτο xperia go που εχω εγω.

Δημοσ.

αρα σωστα εχουν γραψει στην περιγραφη μια Mini και μια Micro.αν και αμα εχει 2 micro  μπορει την μια να την βαλει σε ανταπτορα και να την κανει mini

Δημοσ.

Αυτόν τον ανταπτορα που τον βρισκω μήπως κ γλυτώσω το..χειρουργειο;

Καλυτερα χειρουργείο, ο ανταπτορας δεν είναι τόσο αξιόπιστος.

Απο κινηταδικο ή ηλεκτρονικαδικο θα το βρεις 1-2 ευρώ κάνει

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μικρύνει κάπως με ψαλίδι η κάρτα;; :mellow:

Είναι ένας κόφτης που κόβει ακριβώς στα μέτρα που χρειάζεται την κάρτα. Με ψαλίδι κατά 99% θα καταστρέψεις το τσιπ που έχει πάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να πας σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και να στην κόψουν σωστά. Μιλάμε για 2 λεπτά δουλειά Έλεος συμφορουμίτη.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτόν τον ανταπτορα που τον βρισκω μήπως κ γλυτώσω το..χειρουργειο;

ο ανταπτορας ειναι για να κανει τιν μικρη μεγαλη.αν θες την μεγαλη μικρη θελει κοψιμο αλλα ναι το ψαλιδι ειναι λιγο θεμα.αν και με 5 ευρω και να την χαλασεις σου βγαζουν αλλη οσο θυμαμαι.αλλιως πηγαινε την σε ενα καταστημα της εταιρειας πχ wind να στην κοψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...