DimAslan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν ένα περίεργο πράγμα, ενώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω την ψύκτρα, είπα να το ψάξω ακόμα λίγο, έτρεξα κι άλλα benchmark από το Furmark μιας και έβλεπα ότι η θερμοκρασία δεν ανέβαινε από τους 95-96 βαθμούς. Μετά μπήκα στο Shadow Warrior πάλι και δεν ανέβαζε στροφές το ανεμιστήρι όπως πριν. Άρχισα να ανεβάζω αναλύσεις και μέχρι τώρα με FSAA, 1920, ultra settings είναι τόσο ΟΚ που με φοβίζει. Θα το τσεκάρω και σε κανένα άλλο και σας λέω.
aekoupoli Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 βαλε msi afterburner να βλεπεις θερμοκρασια In game και ποσο % δουλευει ο ανεμιστηρας για να ξερεις τι σου γινεται
conkal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 βασικα ενα ειναι το κολπο. Βαλε afterburner , κατεβασε συχνοτητα της καρτας και ΤΑΣΗ και εισαι κομπλε
DimAslan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τί έγινε, ξαναμπήκα Shadow Warrior, τα έβαλα όλα τέρμα, μπήκα και Starcraft και τα έβαλα όλα και εκεί ultra και δεν ακούστηκε καν. Κατεβάζω τώρα το TitanFall και θα δοκιμάσω μετά και το Crysis 3 και θα δω.
aekoupoli Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 καλα δες ποσο θερμοκρασια εχεις ingame δεν εχει σημασια αν ακουγεται η οχι,μπορει να δουλευει ισα ισα κ να εχει φτασει η θερμοκρασια 150 βαθμους
DimAslan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Το τσέκαρα και με το afterburner και δεν έχει περάσει τους 91 το πολύ 95 βαθμούς. Υποθέτω άν έβαζα και την ψύκτρα θα έπεφτε ακόμα παρακάτω βέβαια. Αλλά το σημαντικό και το περίεργο βέβαια είναι που τώρα δεν τρελλαίνεται.
greg2310 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Το τσέκαρα και με το afterburner και δεν έχει περάσει τους 91 το πολύ 95 βαθμούς. Υποθέτω άν έβαζα και την ψύκτρα θα έπεφτε ακόμα παρακάτω βέβαια. Αλλά το σημαντικό και το περίεργο βέβαια είναι που τώρα δεν τρελλαίνεται. ειναι φυσιολογικες για τετοια καρτα ..ο αδερφος μου εχει 2 gtx 470 asus sli και εχει ιδιες θερμοκρασιεσ με σενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα