DimAslan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αγόρασα πρίν λίγο καιρό μια GTX 480 μεταχειρισμένη. Ο τύπος την είχε σε υδρόψυξη και έβαλε ξανά το εργοστασιακό cooler και μου την έδωσε. Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα παίζω επί το πλείστον Starcraft που δεν χρειάζεται μεγάλα πράγματα από γραφικά. Είχα παρατηρήσει στο Tesla Effect βέβαια ότι βάραγε υπερωρίες και μου είχαν επισημάνει ότι η συγκεκριμένη ζεσταίνεται. Μόλις σήμερα φύσηξα το μηχάνημα μέσα, είχε λίγη σκόνη αλλά όχι κάτι τραγικό και είδα ότι πήγε λιγάκι καλύτερα αλλά και πάλι όχι σημαντικά. Τώρα όμως που έβαλα Shadow Warrior, σε 1920Χ1080 ακόμα και με low settings αρχίζει και στροφάρει και μετά από μερικά λεπτά παιχνιδιού σφυρίζει, οπότε βέβαια το κλείνω. Το παιδί μου επιβεβαίωσε ότι έχει προσέξει όταν ξαναέβαλε τις ψύκτρες, αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο να πρέπει να παίζω ένα game σε 1360Χ720 για να μην τρελλαίνεται η κάρτα. Το σώζω με καμμία καλύτερη ψύκτρα, να τσεκάρω μήπως κάτι παίζει με τις θερμοαγώγιμες, ή να κοιτάξω να πάω σε καμμία 760 να τελειώνω; Ευχαριστώ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Όντως πρέπει να μας πει θερμοκρασίες, εγώ που είχα την Asus τότε(Reference) βάραγε 92-93C max και δεν ακουγόταν κιχ από την κάρτα.Το σφύριγμα είναι το λεγόμενο coil whine, να ξέρεις.Κακώς πήρες αυτή τη κάρτα.
mafiozoskotsos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί και να έβαλε καμιά μάπα θερμοαγώγιμη πάστα η να έβαλε παρά πολύ η και καθόλου
Shadowjump Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 2 480 ειχα με μαμα ψυκτρα. Θερμοκρασιες αντε γεια ειχαν οι καρτες. Τουλαχιστον 85-90C και με τις καρτες να ακουγονται αρκετα.
johnmt2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 παλιες καρτες και ενεργοβορες τι την ηθελες τοσο παλια.
aekoupoli Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 και εγω που την ειχα εφτανε ανετα 90 βαθμους,για αρχη αλλαξε παστα,επισης τις θερμοκρασιες τις βλεπεις?η επειδη ακους τον ανεμιστηρα κλεινεις το παιχνιδι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα η Asus ναι μεν ζεσταινόταν όπως ήδη έγραψα αλλά δεν ακουγόταν τίποτα, παρ' όλο που το fan δούλευε στο ~70%.
DimAslan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα δω και θα σας πω. Αν πάρω κάτι τέτοιο http://www.arctic.ac/eu_en/accelero-xtreme-iii.html που κάνει και για μεταγενέστερες κάρτες, θα βοηθήσει; Ή αυτή εδώ μήπως καλύτερα; http://www.eworld.com.gr/products/details/4535
aekoupoli Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα.καλυτερα πουλησε την κ παρε καμμια καινουρια
DimAslan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το ξέρω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά σκέφτομαι ότι θα την πουλήσω πχ 80 ευρώ το πολύ και όποτε την πουλήσω και μετά πρέπει να δώσω ακόμα 100 να πάρω τον next best thing που θα είναι μια GTX 760 των 190 ευρώ περίπου. Το θέμα είναι ότι η ψύκτρα αυτή κάνει και σε νεότερες κάρτες. Προβληματίζομαι όμως ως προς το τί μπορεί να φταίει. Και σε κάποια τεστ που έκανα όταν την πήρα μου έκανε τα ίδια (benchmarks).
aekoupoli Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 δεν σου χρειαζεται η ψυκτρα σε νεες καρτες γιατι εχουν μια χαρα θερμοκρασιες,ασε που η 480 εχει πολυ καταναλωση σε ρευμα.στην ουσια κερδισμενος βγαινεις αν την αλλαξεις
DimAslan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Στο Furmark μου έβγαλε μέχρι 96 βαθμούς θερμοκρασία πάντως. Να φανταστείτε το UPS σφύριζε επειδή τράβαγε πολύ ρεύμα το PC...
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα το καλοκαίρι σε Furmark έφτανε 100-102C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα