Jimys2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εμενα δεν με αφησε να παρω (δεν το προσπαθησα και πολυ, ισως να εκανα κατι λαθος) gift card απο εκει. Για πες λιγο διαδικασια. Edit: Ακιρο, με αφηνει, εφταιγε ο browser. Ποιον browser χρησιμοποιησες ; Εγω βλεπω το ιδιο μηνυμα με IE ή chrome... edit : Δυστηχως πρεπει να αλλαξω διευθυνση και στην paypall, και η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν ειναι εφικτο...
kostass13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα..εγω εφτιαξα νεο paypal με us address και εστειλα χρηματα απο το κανονικο account kaiτο πηρα κανονικα...
Jimys2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπέρα..εγω εφτιαξα νεο paypal με us address και εστειλα χρηματα απο το κανονικο account kaiτο πηρα κανονικα... Το σκεφτηκα και αυτο....αλλα πολυ κοπος ρε παιδακι μου χχαχαχα. Χαρας το κουραγιο σου edit: Μετα απο πολυ κοπο ( μουεχεχε) ανοιξα νεο paypal account με USA διευθυνση και εκανα την αγορα κατευθειαν απο το gamestop. Δεν χρειαστηκε να αγορασω giftcard απο gyft Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2014 από Jimys2008
Alex An Dros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 edit : Δυστηχως πρεπει να αλλαξω διευθυνση και στην paypall, και η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν ειναι εφικτο... φίλε μπορέις να αλάξεις γιατι και εγώ το έκανα αμα θέλεις να αλάξεις χώρα πρέπει να σβίσεις το παλιό account και να κάνεις new
Prospector8 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Κατσε για να μην μπερδευτουμε, ενα new account δεν κανεις στο paypal με αμερικανική διεύθυνση και μετα απλα βάζει την καρτα σου?
MSSB Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Κατσε για να μην μπερδευτουμε, ενα new account δεν κανεις στο paypal με αμερικανική διεύθυνση και μετα απλα βάζει την καρτα σου? No! Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις νέο acc. και μετά να στείλεις με το υπάρχον σου, λεφτά στο 2ο σου. Να αποφύγεις και τυχόν φραγμούς.
Prospector8 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 μπορω να εχω σε δυο account του PayPal, τον ίδιο αριθμό καρτας?
MSSB Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το έχω δoκιμάσει, αλλά νομίζω πως όχι. Δεν είναι δυνατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις