Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα δεν με αφησε να παρω (δεν το προσπαθησα και πολυ, ισως να εκανα κατι λαθος) gift card απο εκει. Για πες λιγο διαδικασια.

Edit: Ακιρο, με αφηνει, εφταιγε ο browser.

Ποιον browser χρησιμοποιησες ; Εγω βλεπω το ιδιο μηνυμα με IE ή chrome...

edit : Δυστηχως πρεπει να αλλαξω διευθυνση και στην paypall, και η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν ειναι εφικτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα..εγω εφτιαξα νεο paypal με us address και εστειλα χρηματα απο το κανονικο account kaiτο πηρα κανονικα...

Το σκεφτηκα και αυτο....αλλα πολυ κοπος ρε παιδακι μου χχαχαχα. Χαρας το κουραγιο σου

edit: Μετα απο πολυ κοπο ( μουεχεχε) ανοιξα νεο paypal account με USA διευθυνση και εκανα την αγορα κατευθειαν απο το gamestop. Δεν χρειαστηκε να αγορασω giftcard απο gyft

Επεξ/σία από Jimys2008
Δημοσ.

edit : Δυστηχως πρεπει να αλλαξω διευθυνση και στην paypall, και η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν ειναι εφικτο...

φίλε μπορέις να αλάξεις γιατι και εγώ το έκανα αμα θέλεις να αλάξεις χώρα πρέπει να σβίσεις το παλιό account  και να κάνεις new 

Δημοσ.

Κατσε για να μην μπερδευτουμε, ενα new account δεν κανεις στο paypal με αμερικανική διεύθυνση και μετα απλα βάζει την καρτα σου?

No! Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις νέο acc. και μετά να στείλεις με το υπάρχον σου, λεφτά στο 2ο σου. Να αποφύγεις και τυχόν φραγμούς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...