Προς το περιεχόμενο

Zte Blade Apex 2 4g Γνώμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας και χρόνια πολλά σε όλους. Ενδιαφέρομαι να κάνω δώρο στον αδερφό μου ενά smartphone μέχρι 100 ευρώ. Ψάχνοντας έπεσε το μάτι μου στο ZTE Blade Apex 2 4G που έχει η wind προσφορά στα 100 ευρώ http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/hristougeniatika-dora-se-apisteutes-times/. Το θεωρώ μια καλή αγορά δεδομένου και του 4g και πιστεύω οτι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ενας midrange χρήστης με εξαίρεση την χαμηλή ανάλυση της οθόνης του, πράγμα λογικό για την τιμή του. Ποιά είναι η γνώμη σας για την συγκεκριμένη συσκευή; Το έχει αγοράσει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του;

Επεξ/σία από sarov
Δημοσ.

Γειά σας και χρόνια πολλά σε όλους. Ενδιαφέρομαι να κάνω δώρο στον αδερφό μου ενά smartphone μέχρι 100 ευρώ. Ψάχνοντας έπεσε το μάτι μου στο ZTE Blade Apex 2 4G που έχει η wind προσφορά στα 100 ευρώ http://www.wind.gr/g...isteutes-times/. Το θεωρώ μια καλή αγορά δεδομένου και του 4g και πιστεύω οτι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ενας midrange χρήστης με εξαίρεση την χαμηλή ανάλυση της οθόνης του, πράγμα λογικό για την τιμή του. Ποιά είναι η γνώμη σας για την συγκεκριμένη συσκευή; Το έχει αγοράσει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του;

εγω θα επαιρνα στα ιδια χρηματα το  zte blade vec 4g

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68277&selectedCategoryId=93

**** Αν ανεβεις αλλα 59 ευρω το πηρες αλλιως μεινε σε αυτο της προσφορας! Η επιλογη ειναι δικη σου.

**** Τo link που εχεις βαλει δεν δουλευει.

Δημοσ.

εγω θα επαιρνα στα ιδια χρηματα το  zte blade vec 4g

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68277&selectedCategoryId=93

**** Αν ανεβεις αλλα 59 ευρω το πηρες αλλιως μεινε σε αυτο της προσφορας! Η επιλογη ειναι δικη σου.

**** Τo link που εχεις βαλει δεν δουλευει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. OK διόρθωσα το λινκ.

Όσον αφορά το κινητό αν έδινα 50 ευρώ ακόμα προφανώς θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο όπως αυτό που περιγράφεις ή το moto G.

Στα 100 ευρώ όμως θεωρώ ότι είναι άριστο για αγορά εκτός Κίνας, εκτός κι αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. OK διόρθωσα το λινκ.

Όσον αφορά το κινητό αν έδινα 50 ευρώ ακόμα προφανώς θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο όπως αυτό που περιγράφεις ή το moto G.

Στα 100 ευρώ όμως θεωρώ ότι είναι άριστο για αγορά εκτός Κίνας, εκτός κι αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε.

σε αυτα τα χρηματα ειναι οτι καλυτερο,εγω δεν βρηκα κατι! Τσιμπα το

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κινητό το έχω εδώ και λιγες μέρες στα χαρτιά και στην πραξη η απόδοση του είναι αξιοπρεπείς στέκεται μια χαρά δίπλα στο moto g 2gen που έχω για πρώτη συσκευή αλλά προσοχή δεν μπορει να μεταφέρει κανένα πρόγραμμα στην κάρτα λογο του 4.4.2 και χρειάζεται root που ακόμα δεν έχει βρεθεί τροπος

Δημοσ.

Στην αρχή όλα καλά ειναι, αλλα σε τέτοια λεφτά android από Ελλαδα δε θα αργήσει και πολύ να σε οδηγήσει σε νευρικό κλονισμό. Ή για Κινα σε βλέπω ή για κανα lumia. Με ο,τι συνεπάγεται το κάθενα.

Δημοσ.

Το κινητό το έχω εδώ και λιγες μέρες στα χαρτιά και στην πραξη η απόδοση του είναι αξιοπρεπείς στέκεται μια χαρά δίπλα στο moto g 2gen που έχω για πρώτη συσκευή αλλά προσοχή δεν μπορει να μεταφέρει κανένα πρόγραμμα στην κάρτα λογο του 4.4.2 και χρειάζεται root που ακόμα δεν έχει βρεθεί τροπος

Να το χαιρεσαι. Η οθονη του ειναι γυαλινη ή πλαστικη; Επισης πως σου φαινονται η αποκριση της οθονης και οι γωνιες θεασης της γιατι αλλοι λενε οτι εχει ips και αλλοι οχι.

Στην αρχή όλα καλά ειναι, αλλα σε τέτοια λεφτά android από Ελλαδα δε θα αργήσει και πολύ να σε οδηγήσει σε νευρικό κλονισμό. Ή για Κινα σε βλέπω ή για κανα lumia. Με ο,τι συνεπάγεται το κάθενα.

Το σκεφτομαι και για lumia αν και δεν μου πολυαρεσει σαν εμφανιση το λογισμικο συν του οτι εχω συνηθισει την τεραστια ποικιλια εφαρμογων του android (nexus 5).

Δημοσ.

Τότε ή θα συμβιβαστείς στις ελλείψεις του store ή θα στραφείς κατά κινα μεριά. Γιατί σε τέτοια λεφτά από Ελλάδα σαν Nexusας θα απογοητευτείς παρα πολύ απτά σκουπίδια lag-Droid του 100ρικου της χώρας σου.

Δημοσ.

Τότε ή θα συμβιβαστείς στις ελλείψεις του store ή θα στραφείς κατά κινα μεριά. Γιατί σε τέτοια λεφτά από Ελλάδα σαν Nexusας θα απογοητευτείς παρα πολύ απτά σκουπίδια lag-Droid του 100ρικου της χώρας σου.

Συμφωνω και για αυτο συνεχιζω να ψαχνω με ποιο κινητο θα κανω τους λιγοτερους συμβιβασμους ωστε να εχω μια οσο το δυνατον lag free εμπειρια.

Δημοσ.

οι γωνιες θεασης ειναι μετριες και η αισθηση της οθονης μου κανει για γυαλι με καλη αποκριση στο αγγιγμα κοιτα για καποιον που θελει φτηνο και με 4g καλο ειναι με προσοχει στο θεμα με την καρτα αλλα καποιο lumia οπως το 535 ή 730/735 και το moto g ειναι για μενα οι καλητερες επιλογες

Δημοσ.

οι γωνιες θεασης ειναι μετριες και η αισθηση της οθονης μου κανει για γυαλι με καλη αποκριση στο αγγιγμα κοιτα για καποιον που θελει φτηνο και με 4g καλο ειναι με προσοχει στο θεμα με την καρτα αλλα καποιο lumia οπως το 535 ή 730/735 και το moto g ειναι για μενα οι καλητερες επιλογες

Συμφωνω αλλα με ταβανι τα 100 ευρω νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες το zte.

Απο μπαταρια πως τα παει;

Δημοσ.

μια ημερα την βγαζει απλα δεν το εχω ξεζουμιση για να δω την αντοχη του 

αν δεν λυθει το θεμα με την καρτα sd δεν το θεωρω καλη επιλογη για βασικο τηλεφονο

εκτος αν δεν χρεισημοποιείς πολες εφαρμογες οποτε βολευεσαι με την εσωτερικη μνημη

που ειναι γυρω στα 5,5gb

Δημοσ.

μια ημερα την βγαζει απλα δεν το εχω ξεζουμιση για να δω την αντοχη του 

αν δεν λυθει το θεμα με την καρτα sd δεν το θεωρω καλη επιλογη για βασικο τηλεφονο

εκτος αν δεν χρεισημοποιείς πολες εφαρμογες οποτε βολευεσαι με την εσωτερικη μνημη

που ειναι γυρω στα 5,5gb

Μαλιστα. Δεν μπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sd; Γιατι απο οτι ειδα σου δινει την επιλογη του προεπιλεγμενου χωρου αποθηκευσης.

Δημοσ.

δεν επιτρεπει τις εφαρμογες στην sd η επιλογη που εχει ειναι για εικονες και βιντεο ειναι θεμα του 4,4,2 μονο με root γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...