Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ο κωδικός δεν έχει χρησιμοποιηθεί τότε μπορείς να το επιστρέψεις. Έχεις 14 μέρες, βάση νόμου, να επιστρέψεις ένα προϊόν αν δεν μείνεις ικανοποιημένος. Τώρα, η συσκευασία είναι μια απλή ζελατίνα οπότε μην μασήσεις σε αυτό. 

Παλιότερα, είχα πάρει φτηνή τιμονιέρα από Κωτσόβολο και χωρίς πρόβλημα την επέστρεψα σε 5 μέρες γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Πριν χρόνια είχα επιστρέψει τίτλο που μου είχαν κάνει δώρο, χωρίς απόδειξη, και χωρίς τη ζελατίνα. Λεφτά πίσω δεν πήρα φυσικά αλλά πήρα άλλον τίτλο που ήθελα. Απο τα Jumbo. Δεν ξέρω εάν έχουν αλλάξει τα πράγματα απο τότε αλλά με καλή πίστη οι πιθανότητες είναι μαζί σου.

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα πάω εγώ στο Mediamarkt το Σάββατο να δούμε εάν μπορεί να γίνει κάτι.

Για τιμή πώλησης δεν ξέρω πόσο περίπου μπορεί να πιάσει (μιλάμε για καινούριο που απλά σκίστηκε η ζελατίνα). Θα δω το Σάββατο και θα ενημερώσω (και τους ενδιαφερόμενους).

Θα ρωτήσω και σε διπλαό φόρουμ, μήπως έχει κανείς εμπειρία.

@Sakiz105, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με την "υπακοή στους κανόνες" και "τη δίκη";

Εάν δε συμφωνώ, μπορώ απλά να το γυρίσω πίσω ή να μην το εγκαταστήσω. Από πότε πρεπει να πάει δικαστικά αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

λιγα ευρω πιο κατω το δινεις ανετα. αλλιως πολλα κατω για να φυγει ΑΜΕΣΑ

άμα χτυπάει τιμές kinguin ναι...αλλιώς θα το κοιτάει για πάντα :devil:

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα πάω εγώ στο Mediamarkt το Σάββατο να δούμε εάν μπορεί να γίνει κάτι.

Για τιμή πώλησης δεν ξέρω πόσο περίπου μπορεί να πιάσει (μιλάμε για καινούριο που απλά σκίστηκε η ζελατίνα). Θα δω το Σάββατο και θα ενημερώσω (και τους ενδιαφερόμενους).

Θα ρωτήσω και σε διπλαό φόρουμ, μήπως έχει κανείς εμπειρία.

@Sakiz105, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με την "υπακοή στους κανόνες" και "τη δίκη";

Εάν δε συμφωνώ, μπορώ απλά να το γυρίσω πίσω ή να μην το εγκαταστήσω. Από πότε πρεπει να πάει δικαστικά αυτό;

Οταν το αγοραζεις συμφωνεις με τους νομους του καταστηματος / συνταγματος.Το EULA (end-user licence agreement) ειναι ενα εγγραφο στο οποιο πρεπει να συμφωνησεις για να χρησιμοποιησεις το προιον.Αν δεν συμφωνεις απλα δεν χρησιμοποιεις το προιον και για να παρεις refund θα πρεπει να επικοινωνησεις κατευθειαν με τον publisher αλλα και να εχεις μια δικαιολογια η οποια θα στεκει σε καποιο δικαστηριο.Με λιγα λογια,γραφειοκρατια η οποια προστατευει τον πωλητη.Για το καταστημα οπως ειπα ισχυουν αλλοι νομοι και οχι το eula

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...