panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 παιδια καλησπέρα είναι η πρωτη μου φορα με κηνιτο android και φυσικά πρώτη φορά που πιάνω κηνιτό αφής. Ηθελα να ρωτησω η μπαταρια κανονικα ποσο πρεπει να κραταεί σε μουσική ή ραδιο; επισης θελω να βαλω τις επαφες μου απο την sim καρτα στο μεσα στην μνημη του κηνιτου αυτο απο που γινεται; και θελω να βρω και τα παιχνιδια που εχει το android, πως λεγεται απο εκει που τα βρισκεις; το κηνιτο ειναι το alcatel pop c1 με μια μπαταρια οπως λεει 1300mah
Grey Warden Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς με τα specs που έχει το συγκεκριμένο κινητό σε λίγο καιρό θα σιχτιρίσεις την στιγμή που το πήρες αλλά σου εύχομαι καλή αρχή. Αρχικά θα καταλάβεις οτι στα smartphones δεν διαρκεί η μπαταρία όσα στα παλιά τηλέφωνα. Το πόσο διαρκεί η μπαταρία εξαρτάται από τη συσκευή, γενικά μην περιμένεις πολλά. Σε μουσική και ράδιο λογικά θα διαρκεί αρκετά χωρίς να δημιουργεί προβλήματα πέρα από φόρτιση κάθε βράδυ. Εφαρμογές κατεβάζεις από την εφαρμογή google play όπου δημιουργείς λογαριασμό αν το έκανες ήδη όταν πρωτοάνοιξες το κινητό.
Tragic! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αισχρό. Ή ανεβαζεις το budget και πας σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/3080036/Nokia-Lumia-520.html?from=recommendation Ή αμα δε θες να ανεβασεις το budget ή θέλεις android πας κατα Ασία μεριά. Πάντως σε τέτοια λεφτά μην περιμένεις τέρας αυτονομίας ή απόδοσης.
panos0100 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 μαλιστα εγω πιο πολυ το πηρα γιατι μου ειπανε ειχα εκτπωτη απο τον γερμανο, οτι παρω απο 50 και πανω θα ειχα 10Ε πιο κατω αλλά ουτε αυτο δεν εγινε. γιατι πολυ απλα με ειπανε να παω στo cosmos να το παρω και εγω πηγα απο τον γερμανο μεσα στο carrefour της ευκαρπιας οποτε ηταν μια απατη τελος παντων πως γινεται τωρα επειδη δεν εχω καρτα για λεπτα ιντερνετ θελω να βαλω το κινητο να παιρνει απο την συνδεση του σπιτιου μου απο το δικο μου ρουτερ και επισης να μην με κλεψουνε συνδεση λογικα πρεπει να αλλαξω τους κωδικους αν δεν κανω λαθος
panos0100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 για το κινητο μηπως ξερει κανεις να με πει λιγο πως μπωρο να βάλω σαν ήχο μυνήματος κάποιο δικό μου mp3 τραγούδι; γιατί δεν ξέρω πως γίνεται έχει μόνο τα δικά του τα ringtones. Επισης να πω οτι καταφερα να βαλω δικο μου κομματι σαν ηχο κλησης και σαν ξυπνητιρι. Για ήχο μηνήματος δεν εχει κατι, επίσης να πω οτι το σύνδεσα με usb και μου βγάζει στον υπολογιστή μόνο την μνήμη την κάρτα δηλαδή δεν μου βγάζει την μνήμη τηλεφώνου πως γινεται να εμφανίσω την μνήμη τηλεφωνού στον υπολογιστή; Επισης δοκιμασα να βαλω στα ringtones μεσα στα μυνηματα κάποιο ήχο δικό μου και δεν τον βλέπει δεν ξέρω γιατί μηπως μηπως εχεται καμια ιδεα; (για ηχο κλήσης και για ξυπνητιρι έβαλα κατι δικό μου, τωρα εμεινε για μηνημα αν γίνεται να βάλω κατι δικο μου δεν ξερω) <<alcatel pop c1>>
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν μπορεί να στο κάνει με την stock εφαρμογή, δοκίμασε με κάποια άλλη εφαρμογή sms πχ Textra που είναι και ελαφριά με material design.
gmouzo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλυτερα ριξε μια ματια εδω http://www.geeksquad.co.uk/articles/alcatel-one-touch-pop-c1-manual-user-setup-guide που υπαρχει και το manual και διαφορα tips για το τηλεφωνο
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αν θες android σε χαμηλη τιμη πάρε κάτι από Κίνα (και τουλάχιστον 100€ θα έλεγα το λιγότερο) γιατι στο android με αυτές τις συσκευες δεν πρόκειται να την παλέψεις. Η εμπερία θα είναι άθλια. Αλλίως μόνο WP και το πιο φθηνό να πάρεις δε θα έχεις πρόβλημα στη λειτουργία του μην κοιτάς τα χαρακτηριστικά. Το ένα θα είναι πραγματικο smartphone και το άλλο με το android κάτι που θα θες να το πετάξεις στον τοίχο Υ.Γ. αν το έχεις ηδη αγοράσει μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Καμια rom να αλλάξεις μπας και γίνει πιο υποφερτό αν γίνεται μαλιστα εγω πιο πολυ το πηρα γιατι μου ειπανε ειχα εκτπωτη απο τον γερμανο, οτι παρω απο 50 και πανω θα ειχα 10Ε πιο κατω αλλά ουτε αυτο δεν εγινε. γιατι πολυ απλα με ειπανε να παω στo cosmos να το παρω και εγω πηγα απο τον γερμανο μεσα στο carrefour της ευκαρπιας οποτε ηταν μια απατη τελος παντων πως γινεται τωρα επειδη δεν εχω καρτα για λεπτα ιντερνετ θελω να βαλω το κινητο να παιρνει απο την συνδεση του σπιτιου μου απο το δικο μου ρουτερ και επισης να μην με κλεψουνε συνδεση λογικα πρεπει να αλλαξω τους κωδικους αν δεν κανω λαθος θα βρεις τη ρυθμιση για να απενεργοποιησεις τα δεδομενα κινητης στο κινητό, και θα πας στις ρυθμισεις του wifi θα βρεις το router σου και θα βαλεις τον κωδικο που έχετε στο σπιτι.
panos0100 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 λοιπον παιδια το κηνιτο το εχω παρει οποτε το εχω, τωρα για μυνηματα τελικα δεν υποστηριζει με ειπε ο γερμανος, κατι ομως που με κανει να ανυσηχω ειναι οτι βαζω σαν ηχο κλησης ενα δικο μου τραγουδι απο την memory card και μετα απο 2 μερες πχ ξανα γυριζει απο μονο του στο deafault ringtone που εχει το κηνιτο γιατι γινεται αυτο; με αποτελεσμα οταν καλεσει καποιος να ακουγεται με το ringtone εχει προβλημα η συσκευη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα