Peter128 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας ! Εχω toshiba sattelite το αγωρασα πριν 13 μηνες την μπανταρια την εβγαλα απο την πρωτη μερα και της χρησημοποιω μονο σε ταξιδια για καμια ταινια.. Και τωρα ξαφνηκα το λαπτοπ δεν ανοιγει με την μπανταρια μονο ! Δεν την ειχα αφησει πολυ καιρο για να ξεφορτηστη την εχω αφησει και παραπανο .. Οταν το εχω στην μπριζα και την βαζω την βλεπει το μηχανημα γιατι μ βγαζει το εικονιδιο οτι φορτηζη ! Καμια γνωμη να κοιταξω κατι ;;; Ευχαριστω !
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Η μπαταρία πρέπει να φορτίζει και λίγο δεν ειναι καλό να την έχεις και σε αχρηστεία για τοσο καιρό οποτε πιθανόν να εχει ξεφορτιστεί εντελώς και να μην μπορεί να επανέλθει
KiriosD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός ο μύθος που έχουν όλοι στο μυαλό τους πρέπει να σταματήσει, η μπαταρία πρέπει να λειτουργεί. Δε σημαίνει πως τη βγάζω, δε τη χρησιμοποιώ και είναι σαν καινούρια! Όταν γνωρίζουμε ότι δε θα χρησιμοποιηθεί για διάστημα , 2 βδομάδων; 1 μήνα; και πάνω καλύτερα να τη φορτίσουμε στο 50% και να την αφήσουμε, ΑΜΑ πρέπει να αποθηκευτεί! αλλιώς το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται. 1 φορά το μήνα πλήρης αποφόρτιση και επαναφόρτιση (να παει στο 0% και ξανά πίσω στο 100%) Να μην αποφορτίζεται συχνά κάτω από περίπου 20% Δεν είναι κακό να είναι συνέχεια συνδεδεμένο με παροχή ρεύματος. Ούτε είναι κακό να χρησιμοποιείται προφανώς, αυτή είναι η δουλειά της! 1
Peter128 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Οκ αυτό είχα σκοπό να κάνω από την αρχή αλλα μετά ξεχάστηκα λίγο αλλα πάνω από ένα μήνα δεν την άφησα ποτέ περίπου εκεί ! Τώρα τι να κάνω πως θα δω αν είναι για πέταμα για να είμαι σίγουρος να πάρω άλλη ; Όταν την βάζω πάνω δείχνει ότι είναι full φορτησμενη
KiriosD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, συγγνώμη βγήκα και λίγο εκτός θέματος... τώρα είτε δε κάνει καλή επαφή η μπαταρία είτε είναι για πέταμα... να πάει για πέταμα όμως λίγο χλωμό διότι όσο κακή χρήση να της έκανες σε ένα χρόνο δε δικαιολογείται να χαλάσει, δοκίμασε με την εγγύηση κάτι...
Peter128 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ολα στην πενα ειναι το λαπτοπ μονο σε τραπεζι για σταθερο τον ειχα και οι επαφες ειναι κομπλε εγγυηση νομιζω ενα χρονο ειχε! Υπαρχει περιπτωση να ειναι τιποτα απο ρυθμησεις ; Sent from my iPhone using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τα τοσιμπα 2 χρονια εγγυηση εχουν (τα ελληνικα τουλαχιστον).
Peter128 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω φιλε μου ! Τωρα το ειδα ! Λοιπον αν ξερει κανεις .. Το εχω παρει απο αγγλια κανονικα απο καταστημα περιπου περσι τετοιο καιρο το θυμαμε γιατι ελεγα θα μου το κανω δωρο για τα χριστουγενα ! Αποδηξη δεν εχω ιδεα που ειναι τωρα τι μπορω να κανω ; toshiba σε ποιο μαγαζι μπορω να βρω θεσσαλονικη ; Η γενικα ; Μεσα στο laptop που μπορω να δω την ημερομηνια που το ανοιξα πρωτη φορα ; Ευχαριστω ελπιζω να μην κουραζω ! Sent from my iPhone using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Τα αγγλικα νομιζω πως ερχονται με 1 χρονο εγγυηση. Καλεσε απο Δευτερα στην Ιντεαλ. http://www.toshiba-greece.com/innovation/gr/generic/ASP_SUPPORT/ Θα τους πεις τον σηριακο αριθμο που ειναι κατω απο το λαπτοπ και θα δουν εκεινοι μεσω του συστηματος αν εχεις εγγυηση.
Peter128 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα ! πηρα τηλ και μ ειπαν οτι θελουν αποδηξη αγορας ! στην αγγλια δεν υπαρχουν αυτα .. οταν το αγοραζεις σου ζητανε το ονομα σου και αυτο ηταν με το serial number εχεις εγγυση .. απλα τωρα δεν θελω να το στηλω εκει για θεμα χρονου τηα κανουν καιρο ... λες να με δουλευουν ? μου ειπαν οτι αν δεν εχει αποδηξη δεν σε καλυπτη η εγγυση ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα