pc_raider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας και καλές γιορτές. Έχω ένα πρόβλημα στο PC και νομίζω πως φταίει η κάρτα γραφικών αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας. Η οθόνη του υπολογιστή μου εμφανίζει κάθετες γραμμές. Και πριν μπει στα windows αλλά και μετά. Έβαλα μια άλλη οθόνη που έχω για να τσεκάρω ξανά και πάλι το ίδιο γι' αυτό υπέθεσα πως φταίει εν τέλει η κάρτα γραφικών. Έχω δίκιο η μπορεί να είναι κάτι άλλο??? Παραθέτω και screenshots για να σας βοηθήσουν περισσότερο.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 100% κάρτα γραφικών δεν χωράει αμφιβολία.
Mikeasdf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο/οθονη, επανεγκατασταση drivers, καθαρισμα της καρτας, ελεγξε θερμοκρασιες. Αν δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω, τοτε ετοιμαζεσαι για καινουρια καρτα.
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 1000% ειναι η καρτα σου φιλε εχει καει δυστηχως, και ειναι απο τις παλιες οποτε καλα σε πηγε, τωρα θα πρεπει να βαλεις καινουρια ή να την ξανα κολησεις με το να την βαλεις στον φουρνο, δεν θα κερδισεις και τιποτα, απλα παρε μια αλλη
pc_raider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο/οθονη, επανεγκατασταση drivers, καθαρισμα της καρτας, ελεγξε θερμοκρασιες. Αν δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω, τοτε ετοιμαζεσαι για καινουρια καρτα. Εννοείς να αλλάξω το καλώδιο της οθόνης? Και επίσης για την επανεγκατάσταση drivers: εννοείς από το cd της κάρτας? και χρειάζεται να κάνω απεγκατάσταση παλιών drivers που έχω βάλει κατά καιρούς? θερμοκρασίες πώς ελέγχω?
Mikeasdf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, να αλλαξεις το display καλωδιο (VGA/HDMI) δε ξερω με ποιο τα συνδεεις. Για την απεγκατασταση κατεβασε driversweeper ή drivesweeper, καπως ετσι.Δες tutorial στο youtube για τη χρηση του.Οσο για τα καινουρια drivers, δε χρειαζεσαι cd, αφου κανεις απεγκατασταση τα παλια, κατεβαζεις τα καινουρια απο το site της nvidia. Θερμοκρασιες δες με msi afterburner (αυτο μου ερχεται στο μυαλο τωρα, αν εχει καποιος κατι καλυτερο ας το ποσταρει)
pc_raider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια κάρτα ισοδύναμη με αυτή άντε και λίγο καλύτερη? Δεν θέλω να ξοδέψω πολλά λεφτά γι' αυτό και ψάχνω κάτι πάνω-κάτω στην ίδια κατηγορία αλλά επειδή δεν ξέρω ποια κάρτα ταιριάζει με την μητρική γι' αυτό ζητάω την βοήθεια σας. Βασικά δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω στην μητρική και στην κάρτα γραφικών ώστε να ταιριάζουν. Γι' αυτό σας βάζω και screenshots από την μητρική και την κάρτα γραφικών για περισσότερη βοήθεια.
Mikeasdf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πες μας και απο τι αποτελειται το υπολοιπο σου συστημα (τροφοδοτικο, μαρκα και watt), αναλυση οθονης, τι παιχνιδια παιζεις και ποσα διαθετεις.
pc_raider Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πες μας και απο τι αποτελειται το υπολοιπο σου συστημα (τροφοδοτικο, μαρκα και watt), αναλυση οθονης, τι παιχνιδια παιζεις και ποσα διαθετεις. To τροφοδοτικό μου είναι αυτό: COOLERMASTER RP-600 EXTREMEPOWER 600W Κάποιος μου έχει προτείνει αυτές... http://www.e-shop.gr/sapphire-radeon-r7-240x-2gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.510830 http://www.e-shop.gr/asus-geforce-gt730-gt730-2gd3-2gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.513687 ...και μου είπε ότι μάλλον είναι συμβατές με την μητρική μου. Είναι συμβατές και ποια είναι καλύτερη? Και επίσης είναι καλύτερες από τη 9600gt? Τι γνώμη έχετε???
Mikeasdf Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Περιμενε να απαντησει καποιος αλλος γιατι εγω εχω μεινει πισω σε αυτα Παντως μπορεις να τα googlareis κιολας, θα τα βρεις και μονος πιστευω.
BabisTs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/asus-r7-240-r7240-2gd3-l-2gb-gddr3-pci-e-retail-p-PER.513641 Πολύ πιο δυνατή από αυτήν που έχεις και μια χαρά την σηκώνει το σύστημά σου.
pc_raider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/asus-r7-240-r7240-2gd3-l-2gb-gddr3-pci-e-retail-p-PER.513641 Πολύ πιο δυνατή από αυτήν που έχεις και μια χαρά την σηκώνει το σύστημά σου. Ένας φίλος μου πρότεινε αυτή: http://www.e-shop.gr/sapphire-radeon-r7-240x-2gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.510830 Tι γνώμη έχεις???
BabisTs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ιδια κατηγορια καρτες ειναι ,απλα διαφορετικες υλοποιησεις.Παρε οποια r7 240x θες απλα να κοιταξεις να εχει τουλαχιστον 2gb vram. Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Σε σχέση με την 9600 όμως στα παιχνίδια δύσκολα να δεις διάφορες προς το καλύτερο να το ξέρεις αυτό. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
panos0100 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 η 9600 επειδη την ειχα κιολας και την ξερω σαν καρτα ειναι πιο καλη σε σχεση με την r7 240 οκ ειναι παλια καρτα η 9600 ομως την 240 την περναει στα παιχνιδια τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα