Thessalonikios200 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω αρκετα χρονια αυτο το ρουτερ....TG585 v7. Αυτη τη στιγμη βρισκεται σε αυτη την εκδοση απο οσο ειδα 8.2.6.5. Υπαρχει τροπος να το κανω αναβαθμιση ; Εαν ναι ειναι ευκολο και επισης τι θα κερδισω ;
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 τρεχεις το wizard και μετα ανεβαζεις μεσα απο τον wizard το αρχειο.αν εχειςτο generic 8.2.6.5 τοτε δεν υπαρχει πιο καινουριο. εδω ειναι τα firmware της forthnet http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 και εδω τα generic http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v7/
Thessalonikios200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 τρεχεις το wizard και μετα ανεβαζεις μεσα απο τον wizard το αρχειο.αν εχειςτο generic 8.2.6.5 τοτε δεν υπαρχει πιο καινουριο. εδω ειναι τα firmware της forthnet http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 και εδω τα generic http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v7/ Καλημερα,χρονια πολλα ! Απλα στη forthnet εχτες μου ειπαν οτι δεν εχω κανει update γιαυτο και ρωτησα τι παιζει. Μαλλον δεν ξερουν τι λενε. Οποτε δεν εχει αλλο update το συγκεκριμενο σωστα ;
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα,χρονια πολλα ! Απλα στη forthnet εχτες μου ειπαν οτι δεν εχω κανει update γιαυτο και ρωτησα τι παιζει. Μαλλον δεν ξερουν τι λενε. Οποτε δεν εχει αλλο update το συγκεκριμενο σωστα ; η forthnet στο ειπε διοτι ειδε οτι εχεις το 8.2.6.5 ενω αυτοι βλεπουν οτι το τελευταιο ειναι το 8.2.7.7.απλα αυτοι λενε για το τελευταιο custom της forthnet ενω εσυ λες για το τελευταιο generic.εγω συνηθως κραταγα το 8.2.6.5 generic απο οτι το 8.2.7.7.και γενικα προτιμω τα generic.αν θες για δοκιμη να περασεις το 8.2.7.7 το κανεις .ειναι αναστρεψιμο κανονικα ανα πασα στιγμη.τι προβλημα εχεις? to 8.2.7.7. Θα σου βγαλει και το σημα της forthnet μεσα ενω το 8.2.6.5 που εχεις λογικα δεν θα σου εχει καν το σημα της forthnet αλλα μονο της thomson
Thessalonikios200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 η forthnet στο ειπε διοτι ειδε οτι εχεις το 8.2.6.5 ενω αυτοι βλεπουν οτι το τελευταιο ειναι το 8.2.7.7.απλα αυτοι λενε για το τελευταιο custom της forthnet ενω εσυ λες για το τελευταιο generic.εγω συνηθως κραταγα το 8.2.6.5 generic απο οτι το 8.2.7.7.και γενικα προτιμω τα generic.αν θες για δοκιμη να περασεις το 8.2.7.7 το κανεις .ειναι αναστρεψιμο κανονικα ανα πασα στιγμη.τι προβλημα εχεις? to 8.2.7.7. Θα σου βγαλει και το σημα της forthnet μεσα ενω το 8.2.6.5 που εχεις λογικα δεν θα σου εχει καν το σημα της forthnet αλλα μονο της thomson Δεν εχω καποιο προβλημα απλα κατι εκανε χτες ο μικρος στο ρουτερ και μπλοκαρε ! Τους πηρα τηλεφωνο και μου εδωσαν νεο κωδικο κλπ ( ειχε μπλοκαρει εντελως) και μου ειπε ο υπαλληλος οτι δεν εχω το τελευταιο update του ρουτερ και απλα ρωτησα εδω τι παιζει και αν χρειαζεται να το κανω. Εφοσον λες δεν χρειαζεται δεν το κανω κιολας...
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 αν ειναι το generic το 8.2.6.5(δεν θα δεις καποιο αλλο σημα περα απο του thomson τοτε δεν χρειαζεται).αν μπλοκαρει εκει το κανεις Hard reset και το ξανασεταρεις αρκει να εχεις username/password.ωραιο ρουτερακι το v7 και ακομα καλυτερο το v8 που βγηκε μετα απο αυτο.τωρα τι ειχε γινει χτες και μπλοκαρε δεν ξερω αλλα δεν εχει σημασια.
Thessalonikios200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 αν ειναι το generic το 8.2.6.5(δεν θα δεις καποιο αλλο σημα περα απο του thomson τοτε δεν χρειαζεται).αν μπλοκαρει εκει το κανεις Hard reset και το ξανασεταρεις αρκει να εχεις username/password.ωραιο ρουτερακι το v7 και ακομα καλυτερο το v8 που βγηκε μετα απο αυτο.τωρα τι ειχε γινει χτες και μπλοκαρε δεν ξερω αλλα δεν εχει σημασια. αυτα ακριβως εκανα εχτες,ηξερα διαδικασια κλπ αλλα δεν θυμωμουν κωδικους κλπ. Φοβερο ρουτερ το εχω αγαπησει ειναι πολλα τα χρονια που αντεχει στα παντα ! Το v8 αν το βρω θα το τσιμπησω ... Παντως με το ρουτερ που μου εδωσε η 4net πανω απο 8 mbs δεν ειχα ποτε,με το thomson πανω απο 10 συνεχεια και πανω απο ολα σταθερα!
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 αυτα ακριβως εκανα εχτες,ηξερα διαδικασια κλπ αλλα δεν θυμωμουν κωδικους κλπ. Φοβερο ρουτερ το εχω αγαπησει ειναι πολλα τα χρονια που αντεχει στα παντα ! Το v8 αν το βρω θα το τσιμπησω ... Παντως με το ρουτερ που μου εδωσε η 4net πανω απο 8 mbs δεν ειχα ποτε,με το thomson πανω απο 10 συνεχεια και πανω απο ολα σταθερα! το v8 ισως συγχρονισει και λιγο πιο πολυ. επισης κανε ενα κοπο και ανεβασε μια τα χαρακτηριστικα της γραμμης.θελω να δω αν εισαι σε alcatel ή σε siemens dslam διοτι αμα εισαι σε alcatel ισως να ανεβαινει λιγο ακομα η ταχυτητα. 192.168.1.254 broadband connection/dsl connection και μετα details>καπου γραφει chipset vendor id local/remote .αυτο θελω πιο πολυ αλλα κανε copy paste και τα υπολοιπα.με το v8 αν εχεις και firmware forthnet τοτε δεν χρειαζεται να γραψεις καν τα στοιχεια.τα τραβαει μονο του απο τον server της forthnet οταν κανεις hard reset(tr-069).αν αυτο που σου δωσαν ειναι το zte τοτε ναι ειναι για κλαμματα.πλεον δινουν το technicolor 5136 v2. και εγω εχω αλλαξει πολλα thomson./technicolor για δοκιμη και ενταξει πολυ ωραια ρουτερακια για αυτο που ειναι και πολυ σταθερα.
Thessalonikios200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 το v8 ισως συγχρονισει και λιγο πιο πολυ. επισης κανε ενα κοπο και ανεβασε μια τα χαρακτηριστικα της γραμμης.θελω να δω αν εισαι σε alcatel ή σε siemens dslam διοτι αμα εισαι σε alcatel ισως να ανεβαινει λιγο ακομα η ταχυτητα. 192.168.1.254 broadband connection/dsl connection και μετα details>καπου γραφει chipset vendor id local/remote .αυτο θελω πιο πολυ αλλα κανε copy paste και τα υπολοιπα.με το v8 αν εχεις και firmware forthnet τοτε δεν χρειαζεται να γραψεις καν τα στοιχεια.τα τραβαει μονο του απο τον server της forthnet οταν κανεις hard reset(tr-069).αν αυτο που σου δωσαν ειναι το zte τοτε ναι ειναι για κλαμματα.πλεον δινουν το technicolor 5136 v2. και εγω εχω αλλαξει πολλα thomson./technicolor για δοκιμη και ενταξει πολυ ωραια ρουτερακια για αυτο που ειναι και πολυ σταθερα. Link Information Uptime: 0 days, 9:45:04 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 14.391 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,5 / 19,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 8,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 1 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 59.614 CRC Errors (Up/Down): 0 / 332 HEC Errors (Up/Down): 0 / 308 Βρηκα τα σωστα η εκανα λαθος ; Τo ZTE μου εδωσαν...ασε σαβουρα σκετη )
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Link Information Uptime: 0 days, 9:45:04 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 14.391 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,5 / 19,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 8,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 1 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 59.614 CRC Errors (Up/Down): 0 / 332 HEC Errors (Up/Down): 0 / 308 Βρηκα τα σωστα η εκανα λαθος ; Τo ZTE μου εδωσαν...ασε σαβουρα σκετη ) ναι το zte sucks.παρε την forthnet και ζητα να σου βαλου 6 αρι profile.θα κερδισεις 1 mbit ακομα γιατι βλεπω 8 margin εκτος αν ετυχε.αν θες κανε ενα reboot και αμα δεις παλι 8 Margin παρε να στο βαλουν σε 6 margin.μια χαρα γραμμη.
Thessalonikios200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ναι το zte sucks.παρε την forthnet και ζητα να σου βαλου 6 αρι profile.θα κερδισεις 1 mbit ακομα γιατι βλεπω 8 margin εκτος αν ετυχε.αν θες κανε ενα reboot και αμα δεις παλι 8 Margin παρε να στο βαλουν σε 6 margin.μια χαρα γραμμη. Δεν κλειδωνω παντα στα 14...συνηθως στα 10-12 . Αλλα θα το δοκιμασω αυτο που λες..Σε ευχαριστω για την βοηθεια να εισαι καλα !
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 σε ολες τις περιπτωσεις θα κερδισεις.ζητας 6 margin.
Thessalonikios200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 σε ολες τις περιπτωσεις θα κερδισεις.ζητας 6 margin. Ναι καταλαβα...το θεμα ειναι αν το αλλαξουν γιατι ειναι και περιεργοι εκει μεσα ολοι! Δεν εχουν ιδεα τι παιζει με αυτα,απλα εχουν οδηγιες ετοιμες στους υπολογιστες τι πρεπει να σου πουν στις ερωτησεις σου κλπ. Link Information Uptime: 0 days, 0:01:43 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 979 / 10.883 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,5 / 19,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,0 / 8,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 74 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 Αλλαξε τελικα η ταχυτητα οπως σου ειχα πει. Το margin 8,0/8,5 . να τους παρω αξιζει ;
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ναι καταλαβα...το θεμα ειναι αν το αλλαξουν γιατι ειναι και περιεργοι εκει μεσα ολοι! Δεν εχουν ιδεα τι παιζει με αυτα,απλα εχουν οδηγιες ετοιμες στους υπολογιστες τι πρεπει να σου πουν στις ερωτησεις σου κλπ. Link Information Uptime: 0 days, 0:01:43 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 979 / 10.883 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,5 / 19,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,0 / 8,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 74 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 Αλλαξε τελικα η ταχυτητα οπως σου ειχα πει. Το margin 8,0/8,5 . να τους παρω αξιζει ; αν εχεις θεμα πεστο και θα βγαλουμε ακρη.αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα γιατι το profile ειναι κατι που ειναι απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινουν και κατι που χρησιμοποιουν καθημερινα.ναι αλλαξε η ταχυτητα πραγματι αλλα ναι παρτους τηλεφωνο.απλα εκει που τωρα εισαι 10883 μετα θα εισαι πχ 11883 και οταν εισαι 14 εκει θα σε παει 15.φιλτρα ελπιζω να εχεις παντου.επισης αν εχεις συναγερμο να εχει φιλτρο και αυτος.δεν θελουμε πριζακια του οτε γιατι εχουν πυκνωτη ουτε αντικεραυνικα πριζακια.
Thessalonikios200 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 αν εχεις θεμα πεστο και θα βγαλουμε ακρη.αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα γιατι το profile ειναι κατι που ειναι απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινουν και κατι που χρησιμοποιουν καθημερινα.ναι αλλαξε η ταχυτητα πραγματι αλλα ναι παρτους τηλεφωνο.απλα εκει που τωρα εισαι 10883 μετα θα εισαι πχ 11883 και οταν εισαι 14 εκει θα σε παει 15.φιλτρα ελπιζω να εχεις παντου.επισης αν εχεις συναγερμο να εχει φιλτρο και αυτος.δεν θελουμε πριζακια του οτε γιατι εχουν πυκνωτη ουτε αντικεραυνικα πριζακια. Εχω φιλτρα παντου κανονικα !! Οποτε παιρνω και ζηταω 6αρι προφιλ Απο τοτε περιμενω να απαντησουν...κολλησαν τα παντα μαλλον γιατι λενε οτι εχουν προβλημα στο δικτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα