Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους θέλω να πάρω έναν εσωτερικό σκληρό Western Digital και είμαι ανάμεσα στον blue και στον black.

Ο σκληρός θα μπει σαν δεύτερος αποθηκευτικός στο pc και θα έχει μουσική και ταινίες και μερικές φορες θα τρέχει και κάνα παιχνίδι ποιον μου προτείνεται από τους 2??

Και κάτι ακόμα τώρα στο pc έχω έναν αποθηκευτικό σε sata 3 που δεν έχει Jumper όταν θα βάλω και τον άλλον πρέπει να βάλω Jumper και στους 2??

Δημοσ.

Καλύτερα να πας στον black που εχει και 5 χρόνια εγγύηση οσο για το αλλο που ρωτάς οι sata δίσκοι δεν εχουν jumpers

• Like 1
Δημοσ.

θεωρητικα οι black ειναι πιο ποιοτικοι γιαυτο εχουν 5 χρονια εγγυηση.

Ο δικος μου black με 0 χρηση ψοφησε.Ειναι μη σου κατσει η στιγμη.

Παντως συμφωνω με τα παιδια.Αν μπορεις πηγαινε για τον black.

Δημοσ.

Καλησπέρα τελικά αγόρασα τον red γιατί 2 black που πήρα από το πλαίσιο σήμερα ήταν χαλασμένοι και κατέληξα στον red που τον έλεξαν εκεί και δούλευε αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι δεν έχω βρει στα ποσα τρέχει 7200 η 5200????

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί 10 πάω πλαίσιο και παιρνω τον black έρχομαι σπίτι χαλασμένος μεσημέρι τον πάω πίσω μου δίνει άλλον και στο service τους λέω δοκιμάστε και τον δεύτερο και μου λένε χαλασμένος και αυτός.

Mετά δεν είχαν άλλον black μου λένε πάρε τον red ίδιος είναι ε τελικά τον πήρα τους λέω δοκιμάστε τον και αυτον και ευτυχώς δούλευε.

Το sleep mode πως το απενεργοποιώ και τι κερδιζω??

Δημοσ.

καλημέρα παρατήρησα το εξής πρόβλημα από όταν έβαλα τον σκληρό μου αργή στην εκκίνηση ο υπολογιστής έχω τα 8.1 και όταν άνοιγα το pc εκεί που βγάζει το σημαιάκι και φορτώνει σε 3 δευτερόλεπτα άνοιγε εχω ssd τώρα κάνει περισσότερο γιατί??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...