andreas443 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους θέλω να πάρω έναν εσωτερικό σκληρό Western Digital και είμαι ανάμεσα στον blue και στον black. Ο σκληρός θα μπει σαν δεύτερος αποθηκευτικός στο pc και θα έχει μουσική και ταινίες και μερικές φορες θα τρέχει και κάνα παιχνίδι ποιον μου προτείνεται από τους 2?? Και κάτι ακόμα τώρα στο pc έχω έναν αποθηκευτικό σε sata 3 που δεν έχει Jumper όταν θα βάλω και τον άλλον πρέπει να βάλω Jumper και στους 2??
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Καλύτερα να πας στον black που εχει και 5 χρόνια εγγύηση οσο για το αλλο που ρωτάς οι sata δίσκοι δεν εχουν jumpers 1
andreas443 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ παρα πολύ ο λόγος που μου προτείνεις τον black είναι μονο για την εγγύηση???
Mr_Terror Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 θεωρητικα οι black ειναι πιο ποιοτικοι γιαυτο εχουν 5 χρονια εγγυηση. Ο δικος μου black με 0 χρηση ψοφησε.Ειναι μη σου κατσει η στιγμη. Παντως συμφωνω με τα παιδια.Αν μπορεις πηγαινε για τον black.
andreas443 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα τελικά αγόρασα τον red γιατί 2 black που πήρα από το πλαίσιο σήμερα ήταν χαλασμένοι και κατέληξα στον red που τον έλεξαν εκεί και δούλευε αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι δεν έχω βρει στα ποσα τρέχει 7200 η 5200????
panagiwths1987 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 πηρες 2 black ποτε?τρεχει αναλογα την εφαρμογη απο 5400-7200 rpm . μια συμβουλη : απενεργοποιησε το sleep mode των δισκων!
dobro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 πλαισιο;....σταθερη αξια στα ελατωματικα(ή used)
panagiwths1987 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 πλαισιο;....σταθερη αξια στα ελατωματικα(ή used) τι κακος που ειστε
andreas443 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα το πρωί 10 πάω πλαίσιο και παιρνω τον black έρχομαι σπίτι χαλασμένος μεσημέρι τον πάω πίσω μου δίνει άλλον και στο service τους λέω δοκιμάστε και τον δεύτερο και μου λένε χαλασμένος και αυτός. Mετά δεν είχαν άλλον black μου λένε πάρε τον red ίδιος είναι ε τελικά τον πήρα τους λέω δοκιμάστε τον και αυτον και ευτυχώς δούλευε. Το sleep mode πως το απενεργοποιώ και τι κερδιζω??
andreas443 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 καλημέρα παρατήρησα το εξής πρόβλημα από όταν έβαλα τον σκληρό μου αργή στην εκκίνηση ο υπολογιστής έχω τα 8.1 και όταν άνοιγα το pc εκεί που βγάζει το σημαιάκι και φορτώνει σε 3 δευτερόλεπτα άνοιγε εχω ssd τώρα κάνει περισσότερο γιατί??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα