Προς το περιεχόμενο

turbo x Strike 10 drivers,root

thomas5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο αδερφος μου πηρε το turbo x Strike 10 και προσπαθω να του βαλω google play αλλα δεν μπορω να το κανω root για να του βαλω google play επειδη δεν εχω τους drivers, τα windows το διαβαζουν σαν αποθηκευτικο χωρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκες τον μπελά σου. Ουτε ευκολο δοκιμασμένο root υπάρχει και για drivers θέλει ψάξιμο, δοκιμές και τύχη. Δες τα παρακάτω και ξεκίνα το διάβασμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339430

http://www.adslgr.com/forum/threads/775912-%CE%98%CE%B5%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CF%89-%CF%84%CE%BF-Android-%CF%83%CE%B5-Tablet-Turbo-X

offtopic

Ρίξε και ενα κράξιμο στον αδερφό σου που πήρε turbox χωρίς να ψάξει/ρωτήσει. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τα 2 topic δεν αναφερουν τιποτα για το συγκεκριμενο κ οτι αναφερουν για παροποια μοντελα δεν δουλευουν σ αυτην τη βλακεια ,ουτε σε recovery mod δεν μπενει δν εχει καν volume buttons εχει μονο ενα home κ ενα power

edit: τα καταφερα και το εβαλα σε recovery mode αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως

Επεξ/σία από thomas5

οχι αλλα εβγαλα ακρη τελικα με το root.τωρα με το google play η μια εκδοση με πεταει οταν παω να το ανοιξω, η αλλη οταν παω να κατεβασω κατι, η αλλη ανοιγει αλλα λεει δεν ειναι διαθεσιμος διακομιστης.Δεν ξερω τι να κανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αδερφος μου πηρε το turbo x Strike 10 και προσπαθω να του βαλω google play αλλα δεν μπορω να το κανω root για να του βαλω google play επειδη δεν εχω τους drivers, τα windows το διαβαζουν σαν αποθηκευτικο χωρο.

Γιατί δεν είχε άλλες επιλογές ???

Μεγεια, είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθεί!

Επεξ/σία από kostasfalcon

Οι μισές εφαρμογές βασίζονται σε υπηρεσίες του Google play. Τα κατάφερα τελικά εβαλα google play στο Turbo x strike 10 κατεβαζοντας το Google play apk και τοποθετώντας το στο φακελο /system/priv-app θα φτιάξω ακριβή οδηγό όταν έχω χρονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...