Grey Warden Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλορίζικο. Λογικά θα πάρει και L το Neo. Το μόνο του θεωρητικά μειονέκτημα είναι ότι έχει 720p οθόνη αλλά κλάιν, βοηθάει στην απόδοση και την αυτονομία. 1
highpriest Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ. Τέτοιες λεπτομέρειες όπως υψηλή ανάλυση οθόνης ή 8mp μόνο στην κάμερα ποτέ δεν με απασχόλησαν. Είμαι ευχαριστημένος με χαρακτηριστικά στον μέσο όρο (είπαμε, να μην είναι και εντελώς χάλια). Είμαι πρακτικός άνθρωπος. Το θέλω για σοβαρή δουλειά χωρίς να lagarei. Αν το κάνει αυτό, σε συνδυασμό και με τα επαγγελματικά features που έχει, θα είμαι υπερευχαριστημένος.
highpriest Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πως μπορώ να δω στο note και γενικότερα στο android αν έχει ξαναλειτουργήσει το τηλέφωνο; Είχε διπλή ταινία ασφαλείας πάνω και θέλω να δω αν έστειλαν κάποιο ανοιγμένο.
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πάρε ότι θες εκτός από Note Neo, συσκευές παρόμοιας φιλοσοφίας από samsung μην τις εμπιστεύεσαι όσο καλα χαρακτηριστικά και να διαβάζεις. Είναι συσκευές που δεν είναι καθολου προσεγμενες στο λογισμικο τους κατα τη γνωμη μου. Από android μόνο ναυαρχίδα αντε και κανα κινέζικο. Τα υπόλοιπα που φαίνονται ευκαιρίες μόνο ευκαιρίες δεν βγαίνουν. Αν θες note πάρε το κανονικό
highpriest Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ναι οκ, το πήρα όμως. Πάει αυτό. Τώρα ρωτάω άλλο πράγμα: Πως μπορώ να δω στο note και γενικότερα στο android αν έχει ξαναλειτουργήσει το τηλέφωνο; Είχε διπλή ταινία ασφαλείας πάνω και θέλω να δω αν έστειλαν κάποιο ανοιγμένο. Edit: Εντάξει το βρήκα στις ρυθμίσεις. Εγώ το λειτούργησα πρώτος.
Grey Warden Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πάρε ότι θες εκτός από Note Neo, συσκευές παρόμοιας φιλοσοφίας από samsung μην τις εμπιστεύεσαι όσο καλα χαρακτηριστικά και να διαβάζεις. Είναι συσκευές που δεν είναι καθολου προσεγμενες στο λογισμικο τους κατα τη γνωμη μου. Από android μόνο ναυαρχίδα αντε και κανα κινέζικο. Τα υπόλοιπα που φαίνονται ευκαιρίες μόνο ευκαιρίες δεν βγαίνουν. Αν θες note πάρε το κανονικό Το Note 3 Neo όταν πρωτοβγήκε όλοι είπαμε οτι θα ήταν κλασική αρπαχτή της Samsung αλλά εν τέλει αποδείχθηκε από τις καλύτερες συσκευές της με βάση τις πραγματικές εμπειρίες των χρηστών και όχι με λόγια του αέρα. 1
highpriest Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Το Note 3 Neo όταν πρωτοβγήκε όλοι είπαμε οτι θα ήταν κλασική αρπαχτή της Samsung αλλά εν τέλει αποδείχθηκε από τις καλύτερες συσκευές της με βάση τις πραγματικές εμπειρίες των χρηστών και όχι με λόγια του αέρα. Το περιεργάζομαι από το πρωί και έχω πάθει πολιτισμικό σοκ! Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά το τηλέφωνο αξίζει τα λεφτά του από άποψη απόδοσης και χαρακτηριστικών. Μένει να δω πως συμπεριφέρεται στην καθημερινότητα για να μπορέσω να πω αν είναι και αξιόπιστο σε βάθος χρόνου, αλλά κάτι μου λέει ότι βρήκα την σειρά κινητών που μου ταιριάζει.
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μακάρι να σου βγει καλό και σε βάθος χρόνου γιατί από καλά λόγια για android κινητά (και μάλιστα samsung) χρήσης 2 ημερών έχουμε χορτάσει.τα οποία στη συνέχεια φυσικά παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα στην εμπειρία χρήσης. Στην αρχή όλα καλά είναι. Με γειά και σου εύχομαι να το χαρείς και μια συμβουλή από εμένα, ανά μια εβδομάδα κάνε του και από ένα restart. Ακόμα και το Nexus 5 το restart που και που το χρειάζεται
Grey Warden Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μακάρι να σου βγει καλό και σε βάθος χρόνου γιατί από καλά λόγια για android κινητά (και μάλιστα samsung) χρήσης 2 ημερών έχουμε χορτάσει.τα οποία στη συνέχεια φυσικά παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα στην εμπειρία χρήσης. Στην αρχή όλα καλά είναι. Με γειά και σου εύχομαι να το χαρείς και μια συμβουλή από εμένα, ανά μια εβδομάδα κάνε του και από ένα restart. Ακόμα και το Nexus 5 το restart που και που το χρειάζεται Δεν μιλάμε για εμπειρίες 2 ημερών αλλά μηνών. Στο τοπικ του myphone του συγκεκριμένου κινητού για περισσότερες πληροφορίες. Το restart σε δυνατά κινητά δεν είναι απαραίτητο, όλα στο μυαλό σας είναι. Μπορείς μια φορά το μήνα να καθαρίζεις την cache και αυτό αρκεί. Ορισμένοι έχετε μείνει 2 χρόνια πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα