highpriest Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μεταξύ των δύο, ποιο θα προτιμούσατε και γιατί; Επίσης, υπάρχει άλλο android με πενάκι και παρόμοιες λειτουργίες σε οποιαδήποτε μάρκα (έστω και απο Κίνα) ή το note είναι η μοναδική σειρά που εκμεταλλεύεται μια τέτοια δυνατότητα;
Grey Warden Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 To Note είναι ό,τι καλύτερο σε αυτό το τομέα. Και για το Neo ακούγονται πολύ καλά λόγια από τους κατόχους του. (εγώ έχω το κανονικό) Αν πιστεύεις οτι θα χρησιμοποιείς το πενάκι, τότε επέλεξε το Neo. Διαφορετικά αν δεν έχεις θέμα με την έλλειψη micro sd, πάρε το G2. 1
Tragic! Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μια ερώτηση μάγκες. Note/Note2/Note3/Note3 Neo/Note4 γιατί τόσος κακός χαμός για το πενακι.;;; Έχουν note φιλοι(2+3neo) αλλά δεν τους έχω δει ποτε να το χρησιμοποιουν. Δηλαδή βλέπω σαν κύρια αιτία αγοράς, πέρα απο οθόνη,ποιότητα,ταχύτητα και τσουπ το πενάκι! Δηλαδή τι πιο χρηστικό έχει σε σχέση με το g2 που ενδιαφέρει τον φιλο+μια καλη γραφίδα της τάξεως των 20-25€? Θενξ 1
highpriest Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι το πενάκι σαν γραφίδα. Είναι οι εφαρμογές που το ακολουθούν, ενσωματωμένες στο note. Η γραφίδα απο μόνη της είναι απλά μια γραφίδα.
Tragic! Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι το πενάκι σαν γραφίδα. Είναι οι εφαρμογές που το ακολουθούν, ενσωματωμένες στο note. Η γραφίδα απο μόνη της είναι απλά μια γραφίδα. Ναι ξέρω τις εφαρμογές, αυτές είναι άλλωστε που χαρακτηρίζουν τη σειρα "Note". Αλλά καμία αναφορα στις εφαρμογές αυτές καθαυτές. Μονο το πενάκι το πενάκι το πενάκι.
highpriest Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι ρε συ, εντάξει! Οταν λένε για το πενάκι εννοούν τις εφαρμογές του! Οχι το ίδιο το πενάκι! Οκ, κάποιοι σίγουρα θα το πάρουν με την ίδια λογική που θα αγόραζαν ένα iphone. Επειδή λέγεται note, όχι για αυτά που κάνει, αλλά για το όνομα του και επειδή είναι ναυαρχίδα. Δεν μιλάμε για αυτούς όμως (παρότι μπορεί να είναι και η πλειοψηφία).
Grey Warden Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ με το πενάκι γράφω στο swype. Μόνιμα. Και γενικότερα χρησιμοποιώ τις εφαρμογές που το συνοδεύουν και το έχω μόνιμα εκτός της θήκης του αφού γράφω τα πάντα με αυτό. Από σημειώσεις σε διαλέξεις μέχρι κριτική για κρασιά που πίνω. Μήπως να με κάνατε φίλο και να μην επηρρεάζεστε από όσους δεν έχουν αλλάξει ούτε launcher στο κινητό τους;
Tragic! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ παίδες. Είπα κι εγώ τόσος σάλος για το πενάκι. Και κανει και 45€ Παναγία μου. Ποιος δεν έχει αλλάξει launcher στο κινητό του;!;!
Grey Warden Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ παίδες. Είπα κι εγώ τόσος σάλος για το πενάκι. Και κανει και 45€ Παναγία μου. Ποιος δεν έχει αλλάξει launcher στο κινητό του;!;! Πολλοί περισσότεροι απ όσους φαντάζεσαι. Το πενάκι απλά δεν το χάνεις. 1
highpriest Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το πενάκι απλά δεν το χάνεις. Έχω δει ότι υπάρχει μέχρι και εφαρμογή που αν ξεχάσεις το πενάκι και φύγεις με το τηλέφωνο, μετά από μερικά μέτρα βαράει συναγερμός στο τηλέφωνο!
Grey Warden Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Έχω δει ότι υπάρχει μέχρι και εφαρμογή που αν ξεχάσεις το πενάκι και φύγεις με το τηλέφωνο, μετά από μερικά μέτρα βαράει συναγερμός στο τηλέφωνο! Είναι δυνατότητα που σου προσφέρει η Samsung μέσα από τις ρυθμίσεις. Δεν χρειάζεται καν εφαρμογή από τρίτο.
Tragic! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Είναι δυνατότητα που σου προσφέρει η Samsung μέσα από τις ρυθμίσεις. Δεν χρειάζεται καν εφαρμογή από τρίτο. Χαχαχα πλάκα κανεις έτσι; Κορυφαίο!!! Όσο για το αν χανεις το πενάκι... δώσε το note στον κανακάρη μου να σου πω εγώ κυρια Sammy πόσα απιδια βάζει ο σάκος
highpriest Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Είναι επαγγελματικό εργαλείο το note. Λίγο που έψαξα κάποια video στο ιντερνετ να δω πως δουλεύει κόλλησα. Το θέμα είναι ότι το note 3 neo είναι το μικρό της σειράς. Δεν ξέρω κατα πόσο θα έχει θέματα ή όχι. Επιπροσθέτως δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα και δυστυχώς απο ότι κατάλαβα αυτά που εισάγονται έχουν διαφορές μεταξύ τους. Πχ τα Ιταλικά έχουν πάρει ήδη την 4.4 kit kat εδώ και 3 μήνες, ενώ αντίθετα τα Γαλλικά και τα Βουλγάρικα περιμένουν ακόμη στην 4.3. Είναι δύο εκδόσεις που κάνουν την διαφορά μεταξύ τους. Το να μην πάρει την 4.4.4 πχ και να κολλήσει στην 4.4.2 είναι μικρό θέμα. Αλλά απο jellybean σε kit kat υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, κυρίως σε διαχείριση ram. Κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι σε όλα αυτά τα κινητά που με ενδιαφέρουν δεν έχω σκοπό για πειραματισμούς με rom κλπ. Θα το δουλεύω (όποιο επιλέξω) όπως βγαίνει απο το κουτί και με όποιες αναβαθμίσεις πάρει επίσημα.
Tragic! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Είναι επαγγελματικό εργαλείο το note. Λίγο που έψαξα κάποια video στο ιντερνετ να δω πως δουλεύει κόλλησα. Το θέμα είναι ότι το note 3 neo είναι το μικρό της σειράς. Δεν ξέρω κατα πόσο θα έχει θέματα ή όχι. Επιπροσθέτως δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα και δυστυχώς απο ότι κατάλαβα αυτά που εισάγονται έχουν διαφορές μεταξύ τους. Πχ τα Ιταλικά έχουν πάρει ήδη την 4.4 kit kat εδώ και 3 μήνες, ενώ αντίθετα τα Γαλλικά και τα Βουλγάρικα περιμένουν ακόμη στην 4.3. Είναι δύο εκδόσεις που κάνουν την διαφορά μεταξύ τους. Το να μην πάρει την 4.4.4 πχ και να κολλήσει στην 4.4.2 είναι μικρό θέμα. Αλλά απο jellybean σε kit kat υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, κυρίως σε διαχείριση ram. Κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι σε όλα αυτά τα κινητά που με ενδιαφέρουν δεν έχω σκοπό για πειραματισμούς με rom κλπ. Θα το δουλεύω (όποιο επιλέξω) όπως βγαίνει απο το κουτί και με όποιες αναβαθμίσεις πάρει επίσημα. Δες, δεν είναι σαν το κανονικό 3αρι αλλά αν όχι και τερατώδες έχει υποδειγματικό hardware για τα χρήματα του. 1
highpriest Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά μετά απο συγκρίσεις των παρακάτω: Lumia 930 LG G2 Note 3 Neo αλλά και κάποιων Κινέζικων που για λίγες μέρες μπήκαν και εκείνα στην ζυγαριά, κατέληξα να παραγγείλω σήμερα το Note 3 neo. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες μου. Με κέρδισε το πενάκι του, οι πολύ καλές κριτικές του, το καλό hardware και η καλή τιμή του για αυτά που προσφέρει. Close but no cigar το LG G2. Μεταξύ των δύο παίχτηκε η μάχη τις τελευταίες μέρες και ήταν πραγματικά οριακή. Τρίτο και αρκετά μακριά από τα δύο παραπάνω το Lumia 930. Καλό τηλέφωνο, αλλά άρχισα να ζητάω παραπάνω εφαρμογές στην καθημερινότητα μου και λίγο πιο έξω από τις γνωστές, που δεν τις έβρισκα και αναγκαζόμουν να τις δουλεύω στο android tablet μου. Όχι ότι το wp δεν έχει το 90% παρόμοιων εφαρμογών με το android (αν και όχι σε ίδια ποικιλία), αλλά κάπου μου την έδωσε να βρίσκω μόνο πληρωμένες εφαρμογές σε πολλά που ζητούσα. Θα τα ξανατσεκάρω τα wp όταν βγει η έκδοση 10. Στο android λοιπόν και μάλιστα σε hardcore ανδροιντάδικη οικογένεια μοντέλων (με φανατικό κοινό), μετά από 1,5 χρόνο με wp. Για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα