joakim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Mηπως γνωριζει καποιος ,καταστημα που να πουλαει ανταλακτικες λαμπες ccfl ,για οθονη υπολογιστη.Σκετες χωρις τα καλωδιακια τους.
δεν έχω όνομα βασικά Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 μάν σε κανα κατάστημα..έτσι χύμα μπορει να έχουν ή στο μαγαζί που πηρες το πισί!
coolerman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Mηπως γνωριζει καποιος ,καταστημα που να πουλαει ανταλακτικες λαμπες ccfl ,για οθονη υπολογιστη.Σκετες χωρις τα καλωδιακια τους. για λαπτοπ θέλεις?η για οθόνη σταθερού;;
joakim Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Για οθονη σταθερου 19". οι λαμπες ειναι απο ακρη σε ακρη 410cm(περιπου)
coolerman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 είναι λίγο δύσκολο ΑΝ δεν το γνωρίζεις να γίνει αλλαγή ccfl,δεν είναι απλό! δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα γίνει στεγανοποίηση όπως ήταν.
a_a_a Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Θέλει προσοχή είναι πολύ ευαίσθητες σπάνε εύκολα και θέλει σωστή συναρμολόγηση στα φίλτρα της οθόνης με προσοχή στην σκόνη να μην περάσει μέσα σιγουρέψου ότι φταίνε αυτές και όχι το ινβερτερ... νομίζω έχω αλλά για 17αρα οθόνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα