olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας συμφορουμιτες!Καλες γιορτες και καλα χριστουγεννα να χουμε!Εχω το nokia lumia 530 dual sim (αγορασμενο σημερα)εβαλα το λογαριασμο microsoft που ηθελε και παω να κατεβασω την εφαρμογη viber απτο windows store και μου λεει οτι κατι πρεπει να ρυθμισω για set up family?Εψαξα λιγο στο ιντερνετ αλλα δεν καταλαβα χριστο! Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη!Ευχαριστω!
SIP1995 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας συμφορουμίτες! Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα να χουμε! Έχω το nokia lumia 530 dual sim (αγορασμένο σήμερα) έβαλα το λογαριασμό microsoft που ήθελε και πάω να κατεβάσω την εφαρμογή viber από το windows store και μου λέει ότι κάτι πρέπει να ρυθμίσω για set up family? Έψαξα λίγο στο ιντερνετ αλλά δεν κατάλαβα Χριστό! Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!Ευχαριστώ! Έχεις βάλει ηλικία κάτω των 18 για αυτό δε σε αφήνει, οπότε έχεις 2 επιλογές....1) Πάς εδώ στο Microsoft Account κάνεις είσοδο στον λογαριασμό σου, αλλάζεις την ηλικία από τις ρυθμίσεις (κτλ), κλείνεις τον κινητό, το ανοίγεις και δες αν έγινε...Τώρα ο 2ος τρόπος αν δε γίνει το παραπάνω.... Θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα κάνεις ΝΕΟ λογαριασμό Microsoft όπου ΠΡΟΣΟΧΉ αυτή τη φορά βάλε ηλικία πάνω των 18. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα φιλτατε SIP1995 τα καταφερα!!Σε ευχαριστω που απαντησες!Τα βηματα που εκανα ειναι τα εξης:εφτιαξα αλλον λογαριασμο στη συνεχεια εκανα συνδεση στο windows phone ( Site: link ) και πηγα στην καρτελα My family και εκει που ελεγε Add a kid πατησα προσθηκη e-mail και εβαλα το δικο μου e-mail που εχω και ειναι οολαα οκκ!!Σε ευχαριστω και παλι.Καλες γιορτες να χουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα