Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H μισαλλοδοξια μερικων ειναι απεριγραπτη.
Το κινητο προφανως και εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και καλο value for money ΑΛΛΑ εγω δε μιλησα για χαρακτηριστικα, μιλησα για τα bezel που ειναι πιθανοτατα τα μεγαλυτερα που υπαρχουν ! Εγω μπορω να το καταλαβω οτι πολλοι δεν το θεωρουν ελαττωμα, σε εσας ειναι τοσο δυκολο να καταλαβετε οτι για καποιους ειναι;

Με 100ε και τέτοια χαρακτηριστικά μην κοιτάς τα bezels, εχει η huawei ενα μοντελα με 1γκιγκα ραμ και  μηδαμινα bezels με 290ε.. Πάρε εκείνο αμα δεν τα θες.

Αναμεσα στα 105 και τα 290 υπαρχουν απειρες επιλογες

Ισοπεδωνεις και λαικιζεις χωρις να προσφερεις κατι στην κουβεντα. Δε ζητησα μηδαμινα bezel.
Υπαρχουν επιλογες στα ιδια λεφτα με παρομοια χαρακτηριστικα,

http://www.report me for spam/inew-v7-mtk6582m-13ghz-quad-core-5-inch-hd-screen-android-44-3g-smartphone-g-34703

Με 105€ κοιτάς τα μπεζελς εσύ?!Σου "χαρίζουν" άλογο και εσύ το κοιτάς στα δόντια!!Τι άλλο θα ακούσω εν ετει 2015!!

Το καλό είναι ότι στα 105€ παίρνεις ένα επώνυμο τηλέφωνο με υποστηριξει από την ίδια την εταιρία,μιας και είναι asus,πολύ καλή κίνηση!

Φιλικη συμβουλη: πριν χλευασεις,μαθε λιγη ορθογραφια γιατι τελικα εσυ ρεζιλευεσαι. Οσο για το επιχειρημα σου, απαντησα πιο πανω οτι υπαρχουν τηλεφωνα με παρομοια χαρακτηριστικα στην ιδια σχεδον τιμη.

• Like 2
Δημοσ.

.... υπαρχουν τηλεφωνα με παρομοια χαρακτηριστικα στην ιδια σχεδον τιμη.

Βεβαίως και υπάρχουν και το αποδεικνύεις με το link σου, όμως εδω έχουμε ASUS με 5mm bezels από τη μία και "ένα κινέζικο από τα πολλά" με 2.5 mm bezels από την άλλη.....

Αν για σένα τα bezels έχουν πιο πολλή σημασία, διαλέγεις ανάλογα.... εγώ δεν θα σε κατηγορήσω...

Προσωπικά θεωρώ πως το "ASUS" έχει περισσότερη σημασία από τα "bezels"...

Και εξηγούμαι αμέσως:

Το τηλέφωνο μου τους τελευταίους 3 μήνες είναι το αδελφάκι του παραπάνω τηλεφώνου, το zenfone 5 (με intel cpu - 140€). Ταυτόχρονα το τελευταίο έτος πέρασαν από τα χέρια μου διάφορα κινέζικα τηλέφωνα της ίδιας κατηγορίας τιμής (100-150€)(από φίλους κυρίως) τα οποία τα πιο πολλά τα έχω ανοίξει και εσωτερικά... Περάσαν THL, Doggee, Zopo, Elephone, Coolpad, Star και δεν ξέρω τι άλλο...

Οκ... καλά ήταν όλα τους για τα λεφτά τους, με όλα θα μπορούσα να ζήσω και να κάνω τη δουλειά μου.... όμως σαν HARDWARE και κατασκευή, το ASUS είχε το κάτι τις παραπάνω, έστω και ελάχιστα σε όλους σχεδόν τους τομείς...  (παράδειγμα: άλλο να είναι όλες οι καλωδιοταινίες κολλημένες με το κολλητήρι και άλλο να είναι με το βυσματάκι τους όμορφα και νοικοκυρεμένα...)

Σαν SOFTWARE τώρα, αν εξαιρέσω πως η ASUS δεν έχει καθαρό android (αυτό σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι...) είναι τηλέφωνα που δεν "τα έφτιαξε η εταιρεία και τέλος"...

Μέσα σε 3 μήνες πήρα 2-3 αναβαθμίσεις σαν android 4.3, έγινε 4.4,  πήρα και 2 ακόμα.... Επίσης τα βασικά στοιχεία και προγράμματα του ZENUI υπάρχουν στο play store και αναβαθμίζονται ακόμη τακτικότερα... Η "μαμά" Asus δήλωσε πως θα πάει και σε android 5 .... ακόμη και να μην κρατήσει την υπόσχεση της δεν θα ενοχληθώ ιδιαίτερα... το πήρα με 4.3 υποσχέθηκε 4.4 και το έκανε... Τουλάχιστον δείχνει πως ενδιαφέρεται και φροντίζει τα κινητά της....

Ναι, το τηλέφωνο έχει μεγάλα bezels και ακόμα πιο μεγάλο άσχετο χώρο (όχι οθόνη) πάνω και κάτω.... όμως διαλέγω Asus και όχι bezels....

• Like 8
Δημοσ.

Ωχ μην αρχίσουμε τσακωμούς κι εδώ.

Το κινητό είναι επώνυμο, vfm άνετα και κορυφαία specs για τα λεφτά του.

Αυτό μετράει. Τώρα περι μπεζέλς φανουρόπιτα.

• Like 2
Δημοσ.

Βεβαίως και υπάρχουν και το αποδεικνύεις με το link σου, όμως εδω έχουμε ASUS με 5mm bezels από τη μία και "ένα κινέζικο από τα πολλά" με 2.5 mm bezels από την άλλη.....

Αν για σένα τα bezels έχουν πιο πολλή σημασία, διαλέγεις ανάλογα.... εγώ δεν θα σε κατηγορήσω...

Προσωπικά θεωρώ πως το "ASUS" έχει περισσότερη σημασία από τα "bezels"...

Και εξηγούμαι αμέσως:

Το τηλέφωνο μου τους τελευταίους 3 μήνες είναι το αδελφάκι του παραπάνω τηλεφώνου, το zenfone 5 (με intel cpu - 140€). Ταυτόχρονα το τελευταίο έτος πέρασαν από τα χέρια μου διάφορα κινέζικα τηλέφωνα της ίδιας κατηγορίας τιμής (100-150€)(από φίλους κυρίως) τα οποία τα πιο πολλά τα έχω ανοίξει και εσωτερικά... Περάσαν THL, Doggee, Zopo, Elephone, Coolpad, Star και δεν ξέρω τι άλλο...

Οκ... καλά ήταν όλα τους για τα λεφτά τους, με όλα θα μπορούσα να ζήσω και να κάνω τη δουλειά μου.... όμως σαν HARDWARE και κατασκευή, το ASUS είχε το κάτι τις παραπάνω, έστω και ελάχιστα σε όλους σχεδόν τους τομείς...  (παράδειγμα: άλλο να είναι όλες οι καλωδιοταινίες κολλημένες με το κολλητήρι και άλλο να είναι με το βυσματάκι τους όμορφα και νοικοκυρεμένα...)

Σαν SOFTWARE τώρα, αν εξαιρέσω πως η ASUS δεν έχει καθαρό android (αυτό σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι...) είναι τηλέφωνα που δεν "τα έφτιαξε η εταιρεία και τέλος"...

Μέσα σε 3 μήνες πήρα 2-3 αναβαθμίσεις σαν android 4.3, έγινε 4.4,  πήρα και 2 ακόμα.... Επίσης τα βασικά στοιχεία και προγράμματα του ZENUI υπάρχουν στο play store και αναβαθμίζονται ακόμη τακτικότερα... Η "μαμά" Asus δήλωσε πως θα πάει και σε android 5 .... ακόμη και να μην κρατήσει την υπόσχεση της δεν θα ενοχληθώ ιδιαίτερα... το πήρα με 4.3 υποσχέθηκε 4.4 και το έκανε... Τουλάχιστον δείχνει πως ενδιαφέρεται και φροντίζει τα κινητά της....

Ναι, το τηλέφωνο έχει μεγάλα bezels και ακόμα πιο μεγάλο άσχετο χώρο (όχι οθόνη) πάνω και κάτω.... όμως διαλέγω Asus και όχι bezels....

Να πω οτι σαν χρηστης zenfone 5 (z2580) το μονο αρνητικο που τινει να φτιαξει στο τελος ειναι η μπαταρια!σε ολα τα αλλα hardware και ποσο μαλλον software πιστευω οτι ειναι πολυ μπροστα στο θεμα καθημερινης χρησης!ουτε μα ουτε το παραμικρο λαγκ και το zenui ολο και ποιο καλο γινεται!!τιμια προταση στα 140€(τοτε αν και πλεον με z2580 δεν βρισκεις),οποτε και εδω η υλοποιηση πιστευω να ειναι πολυ καλη αν και δεν μπορω να καταλαβω σε τι υπερτερει πλην της μπαταριας ο -64bit

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά καταρχήν!

Μπορείτε να μου εξηγήσετε το λόγο παρουσίασης στην Ελλάδα αυτών των κινητών που προορίζονται για την αγορά της Κίνας ?

Ο λόγος που το ρωτώ είναι διότι μπήκα στη διαδικασία να επικοινωνήσω με 3 διαφορετικά eshop's αναφορικά με ένα άλλο κινητό το Lenovo Lemon K3 που είχε εκπληκτικές δυνατότητες και τιμή γύρω στα 100 ευρώ.

Με ενημέρωσαν λοιπόν και απο τα 3 eshop οτι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω κινητού αφορούν ΜΟΝΟ την Κίνα και οτι στηνΕυρώπη μπορείς να το παραγγείλεις ΑΛΛΑ θα λειτουργεί μόνο σε 2G mode...!!!

Επίσης αν μπορείτε εσεις που έχετε περισσότερες γνώσεις εξηγήστε μου πως γίνετε ένα τηλέφωνο στην Κίνα να υποστηρίζει 4G και στην Ευρώπη ούτε κάν 3G???

ΕΥχαριστώ

Δημοσ.

φαινεται.., μερικοι εχουν ξεχασει πριν 2-3 χρονια που ψαχναμε για κινητα και πρωτοβρισκαμε κατι....φτηνα Smartphones ZTE, Huawei, THL, κλπ., που δεν ξεραμε απο που κραταει η σκουφια τους, αν ειναι καλα, αν εχουν υποστηριξη, και επεφτε ψαξιμο στο ιντερνετ, διαβασμα με τις ωρες, για να αποφασισουμε αν αξιζει να δωσουμε 100-150-200€ για "κινεζικο" κινητο....!!!!

και τωρα βγαινει μια απο τις κορυφαιες επωνυμες εταιριες στον χωρο των ηλεκτρονικων, και δινει ενα φθηνο κινητο, με παρα πολυ ικανοποιητικα χαρακτηριστικα, και εννοειται καλη υποστηριξη, και μεις αναρωτιομαστε αν αξιζει, λογω.....bezels...?

εε. στο κατω κατω, ρε αδερφε, αν δεν θελεις bezels.... πληρωνε....!!! 

• Like 2
Δημοσ.

Ένα κατοστάρικο... Μάλιστα...

Καλά στην Ελλάδα θα πάει άπατο μόνο και μόνο για την τιμή του...

Είναι δυνατόν να κουβαλάμε κινητά του κατοστάρικου; Όσο καλά και επώνυμα και να είναι... Τι είμαστε γύφτοι;!

• Like 2
Δημοσ.

Φιλικη συμβουλη: πριν χλευασεις,μαθε λιγη ορθογραφια γιατι τελικα εσυ ρεζιλευεσαι. Οσο για το επιχειρημα σου, απαντησα πιο πανω οτι υπαρχουν τηλεφωνα με παρομοια χαρακτηριστικα στην ιδια σχεδον τιμη.

Το ότι έκανα 2 λέξεις λάθος δεν ρεζιλεύομαι καθόλου,και ούτε το σχόλιο σου θα κάνει να νιώσω άσχημα!!Αλλά μου άρεσε,για 2 λέξεις να μάθω ορθογραφία,χαχαχαχα,αυτά να τα πεις στα πιτσιρίκια που δεν ξέρουν καν να γράφουν ελληνικά!!

Υ.Γ Φιλική συμβουλή:Πριν πεις κάτι για την ορθογραφία του αλλουνού,μάθε και εσύ να βάζεις και κανέναν τόνο. 

Δημοσ.

Ελεύθερη αγορά έχουμε και δημοκρατία(?), σε όποιον αρέσουν τα χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή το παίρνει, για όποιον τα bezel είναι dealbreaker(σεβαστό) πάει παρακάτω.

Τετοια bezels εν ετει 2015 δεν επιτρεπονται...

Το κατά κάποιο τρόπο(αν θες) λάθος σου ήταν το έθεσες πολύ ισοπεδωτικά και γενικά.

• Like 1
Δημοσ.

Θα δούμε αν η στρατηγική της Asus θα αποδώσει και πόσο θα κρατήσει. Η Xiaomi το λέει ότι χάνει λεφτά ουσιαστικά από τα κινητά γιατί ο σκοπός της είναι να σκοτώσει την αγορά και μετά να τα βγάλει από το marketshare και το China-only appstore (σαν την Amazon). Επίσης πουλάει σε batches (χωρίς stock), χωρίς R&D, marketing, retailers, και όλα τα υπόλοιπα κόστη που έχει μια κανονική εταιρία σαν την Asus που τρέχει ήδη με μόλις 5% κέρδη (συνολικά για όλα τα προϊόντα της) πόσο θα αντέξει τον πόλεμο; Μόνο η Ινδική αγορά πιστεύω μπορεί να την σώσει, που μέχρι το 2016 θα είναι η 2η αγορά στην κόσμο .

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά καταρχήν!

Μπορείτε να μου εξηγήσετε το λόγο παρουσίασης στην Ελλάδα αυτών των κινητών που προορίζονται για την αγορά της Κίνας ?

Ο λόγος που το ρωτώ είναι διότι μπήκα στη διαδικασία να επικοινωνήσω με 3 διαφορετικά eshop's αναφορικά με ένα άλλο κινητό το Lenovo Lemon K3 που είχε εκπληκτικές δυνατότητες και τιμή γύρω στα 100 ευρώ.

Με ενημέρωσαν λοιπόν και απο τα 3 eshop οτι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω κινητού αφορούν ΜΟΝΟ την Κίνα και οτι στηνΕυρώπη μπορείς να το παραγγείλεις ΑΛΛΑ θα λειτουργεί μόνο σε 2G mode...!!!

Επίσης αν μπορείτε εσεις που έχετε περισσότερες γνώσεις εξηγήστε μου πως γίνετε ένα τηλέφωνο στην Κίνα να υποστηρίζει 4G και στην Ευρώπη ούτε κάν 3G???

ΕΥχαριστώ

Από το GSMarena.com  βλέπω πως δεν έχει 3G δίκτυο HSDPA παρά μόνο το δίκτυο TD-SCDMA το οποιο βεβαια δεν υπαρχει πουθενα στην Ευρωπη παρα μόνο στην Κίνα.

Επείσης γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που πήραν Κινέζικο κινητο χωρίς να κοιτάξουν τα χαρακτηριστικά. και μετα παραπονιόντουσαν ότι το Internet παει πολύ αργα , για τον παραπάνω λόγω.  

Δημοσ.

Να πω οτι σαν χρηστης zenfone 5 (z2580) το μονο αρνητικο που τινει να φτιαξει στο τελος ειναι η μπαταρια!σε ολα τα αλλα hardware και ποσο μαλλον software πιστευω οτι ειναι πολυ μπροστα στο θεμα καθημερινης χρησης!ουτε μα ουτε το παραμικρο λαγκ και το zenui ολο και ποιο καλο γινεται!!τιμια προταση στα 140€(τοτε αν και πλεον με z2580 δεν βρισκεις),οποτε και εδω η υλοποιηση πιστευω να ειναι πολυ καλη αν και δεν μπορω να καταλαβω σε τι υπερτερει πλην της μπαταριας ο -64bit

δεν ειναι σιγουρο οτι υπερτερει, τουλαχιστον σε πραγματικη χρηση....!! 

μπορει να βγαινει σε 64bit, αλλα προσωπικα, δεν μου λεει κατι...! 

επειδη ειμαι κι εγω κατοχος του Zenfone 5 (με Ζ2560-2gb RAM) πρεπει να πω οτι σε εμπειρια χρησης, συγκρινεται ΜΟΝΟ με ΤΟΡ κινητα...!  δεν κολλαει πουθενα, και οτι και να του βαλεις, το βγαζει χωρις κομπιασματα...! 

εχω δοκιμασει και το One+One, και Galaxy S5, και αλλα κινητα, φθηνοτερα και ακριβοτερα. η εμπειρια χρησης -ξαναλεω- συγκρινεται ΜΟΝΟ με τα πολυ ακριβα κινητα..!   σαφως υπολειπεται σε τεχνικα χαρακτηριστικα. αλλα απο κει και περα, ο καθενας αγοραζει οτι θελει..!

επισης να σας αναφερω, οτι πριν 10 μερες, επεσε στα χερια μου ενα 5,5" κινεζικο κινητο (δεν θυμαμαι μοντελο..) με:

Octacore MT6592

2gb RAM

16GB ROM, 

και καμια ωρα που το παλευα, "κομπιαζε" σε καποια σημεια, πχ. επιστρεφοντας στην αρχικη οθονη μεσα απο μια εφαρμογη, που λογικα δεν θα επρεπε να κομπιαζει...!!  συν οτι ρουφαγε την μπαταρια (2800ΜΑΗ), 1 ωρα  -30%..!!!

δεν μπορω να πω δλδ, οτι ο octacore Mediatek με ενθουσιασε...!! ετυχε..? να ηταν θεμα στην συγκεκριμενη υλοποιηση...? δεν ξερω..!

παντως η αποκρισιμοτητα του ZEN ειναι μακραν καλυτερη..!  ισως (μαλλον) και η ASUS εχει κανει πολυ καλη δουλεια με το ΖΕΝui...!!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...