sysyfos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα το partion που εχω κανει εγκατασταση τα win7 γυρω στα 60gb γεμιζει χωρις λογο και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει χωρος.Οσο και να διαγραφω αυτο συνεχιζει να γεμιζει κατεβασα ενα προγραμμα WinDirStat και απο την αναλυση που μου εβγαλε παλι δεν μπορω να βγαλω ακρη μου δειχνει οτι χρησιμοποιουνται τα 35gb για τα αλλα 25 τιποτα πολυ μυστηριο....
Kostasspil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ssd ή hdd? τρέξε το ccleaner να δεις τι "σκουπίδια" μπορεί να πιάνουν χώρο.
sysyfos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 hdd to ccleaner ετρεξα χτες ειχα ελευθερο χωρο 9gb μετα απο καθαρισμα παντως ειδους και σημερα μολις 3gb. To WinDirStat μου διχνει εγκατεστημενα 37,4gb δεν μπορω να δω τα υπολοιπα 23gb που ειναι κανε σαρωση για ιους με malwarebytes Το εκανα δεν βρικε κατι
mafiozoskotsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Τα υπόλοιπα 23 GB είναι σε κρυφούς φακέλους
sysyfos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Τα υπόλοιπα 23 GB είναι σε κρυφούς φακέλους Όντως έβαλα επιλογή στο WinDirStat να μου δείξει τα unknown και μου έβγαλε 18.6gb άγνωστα αρχεία .....
mafiozoskotsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Με το Ccleaner βαλε την επιλογή από της επιλογές > ρυθμίσεις ασφαλείς διαγραφή αρχείων(αργή) και (λίαν πολύπλοκη επικάλυψη 35 περάσματα) Δες και αυτά αν θες http://www.pcsteps.gr/1379-ccleaner-like-a-boss-part-1/ http://www.pcsteps.gr/1380-ccleaner-like-a-boss-part-2/
dobro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ρυθμισε το system restore............εκει ειναι ολα τα κρυφα gb που χανεις.
orion1986 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 πηγαινε στην εκκαθαριση δισκου των windows . οταν τελειωσει το σκαναρισμα για περιττα αρχεια θα σε παραπεμψει σε ενα πινακα με 2 υποενοτητες . disk cleanup και more options . πας στο more options . εκει πας στην δευτερη ενοτητα ''system restore and shadow copies . επιλεγεις cleanup . οταν το ειχα πρωτοκανει ελευθερωθηκαν πανω απο 5GB....
sysyfos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 πηγαινε στην εκκαθαριση δισκου των windows . οταν τελειωσει το σκαναρισμα για περιττα αρχεια θα σε παραπεμψει σε ενα πινακα με 2 υποενοτητες . disk cleanup και more options . πας στο more options . εκει πας στην δευτερη ενοτητα ''system restore and shadow copies . επιλεγεις cleanup . οταν το ειχα πρωτοκανει ελευθερωθηκαν πανω απο 5GB.... Thanks man 19gb ελεύθερο χώρο μου εμφάνισε τελικά....
Physiciant Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Πάτα δεξί κλικ στον υπολογιστή μου και μετά προστασία συστήματος(system protection) και δες πόσα GB σου τρώει. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα, μου είχε δεσμεύσει 60GB
sysyfos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Πάτα δεξί κλικ στον υπολογιστή μου και μετά προστασία συστήματος(system protection) και δες πόσα GB σου τρώει. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα, μου είχε δεσμεύσει 60GB OK το τσέκαρα ήταν ρυθμισμένο στο 50% του δίσκου δηλαδή γύρω στα 25gb το ρύθμισα τώρα στο10% πιστεύω να είμαι εντάξει
sysyfos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ο δίσκος είναι Samsung ssd; Όχι ειναι hdd seagate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα