Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα το partion που εχω κανει εγκατασταση τα win7 γυρω στα 60gb γεμιζει χωρις λογο και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει χωρος.Οσο και να διαγραφω αυτο συνεχιζει να γεμιζει

κατεβασα ενα προγραμμα WinDirStat και απο την αναλυση που μου εβγαλε παλι δεν μπορω να βγαλω ακρη μου δειχνει οτι χρησιμοποιουνται τα 35gb για τα αλλα 25 τιποτα πολυ μυστηριο....

Δημοσ.

hdd to ccleaner  ετρεξα χτες ειχα ελευθερο χωρο 9gb μετα απο καθαρισμα παντως ειδους και σημερα μολις 3gb.

To WinDirStat μου διχνει εγκατεστημενα 37,4gb δεν μπορω να δω τα υπολοιπα 23gb που ειναι

κανε σαρωση για ιους με malwarebytes

Το εκανα δεν βρικε κατι

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα 23 GB είναι σε κρυφούς φακέλους

Όντως έβαλα επιλογή στο WinDirStat να μου δείξει τα unknown και μου έβγαλε 18.6gb άγνωστα αρχεία .....

Δημοσ.

Με το Ccleaner βαλε την επιλογή από της επιλογές > ρυθμίσεις ασφαλείς διαγραφή αρχείων(αργή) και (λίαν πολύπλοκη επικάλυψη 35 περάσματα)

Δες και αυτά αν θες

http://www.pcsteps.gr/1379-ccleaner-like-a-boss-part-1/

http://www.pcsteps.gr/1380-ccleaner-like-a-boss-part-2/

Δημοσ.

πηγαινε στην εκκαθαριση δισκου των windows . οταν τελειωσει το σκαναρισμα για περιττα αρχεια θα σε παραπεμψει σε ενα πινακα με 2 υποενοτητες . disk cleanup και more options . πας στο more options . εκει πας στην δευτερη ενοτητα ''system restore and shadow copies . επιλεγεις cleanup . οταν το ειχα πρωτοκανει ελευθερωθηκαν πανω απο 5GB....

Δημοσ.

πηγαινε στην εκκαθαριση δισκου των windows . οταν τελειωσει το σκαναρισμα για περιττα αρχεια θα σε παραπεμψει σε ενα πινακα με 2 υποενοτητες . disk cleanup και more options . πας στο more options . εκει πας στην δευτερη ενοτητα ''system restore and shadow copies . επιλεγεις cleanup . οταν το ειχα πρωτοκανει ελευθερωθηκαν πανω απο 5GB....

Thanks man 19gb ελεύθερο χώρο μου εμφάνισε τελικά....

Δημοσ.

Πάτα δεξί κλικ στον υπολογιστή μου και μετά προστασία συστήματος(system protection) και δες πόσα GB σου τρώει. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα, μου είχε δεσμεύσει 60GB

Δημοσ.

Πάτα δεξί κλικ στον υπολογιστή μου και μετά προστασία συστήματος(system protection) και δες πόσα GB σου τρώει. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα, μου είχε δεσμεύσει 60GB

OK το τσέκαρα ήταν ρυθμισμένο στο 50% του δίσκου δηλαδή γύρω στα 25gb το ρύθμισα τώρα στο10% πιστεύω να είμαι εντάξει :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...