3DJIN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 οχι τα stream ειναι σε m2ts,samsung εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Περίμενε λίγο...για να ενεργοποιήσεις το 3D στη samsung πρέπει να πατήσεις το κουμπί στο remote που λέει 3D. Εκεί έχεις τρεις επιλογές.Μετατροπή 2D σε 3D,sbs και o/u.Έαν δεν επιλέξεις κάτι από αυτά τα γυαλιά δεν ενεργοποιούνται. Τώρα,για να δεις full HD 3D ,σε 1080p tv,είναι μονο με Frame Sequential φορμά(δηλαδή να σου πετάει πρώτα το frame για το αριστερό μάτι και μετά το frame για το δεξί,ακριβώς όπως μέσω bluray player).Αυτό στις δικές μας τηλεοράσεις δεν γίνεται γτ δεν υπάρχει στην επιλογή 3D . Εκτός και αν ή με κάποιο τρόπο σου αναγνωρίζει αυτόματα το 3D και σου ενεργοποιεί τα γυαλιά ή έχεις tv 4Κ οπότε μπορείς να δεις fullHD 3D σε sbs ή o/u format. Αν μπορείς στείλε μου σε πμ την διεύθυνση του θείου σου ,με ένα αρχείο που έχεις δοκιμάσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Φιλε με ενδιαφερει το θεμα. Βρηκα το μεγαλυτερο σε μεγεθος m2ts, αλλα οταν το ανοιγω με το bsplayer παιζει κανονικα 2D. Πως θα γινει 3D; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κάτι άλλο κάνει ο φίλος. Όταν παίζεις το αρχείο m2ts απο τα αρχεία του bluray δεν είναι 3D αλλα 2D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 πως σας παιζει η ταινια 2d αφου ειναι μονο 3d???? Στα γυαλια απλα κρατας πατημενο το κουμπι μεχρι να συντονιστουν με την tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω ιδέα. Εγω απλα έχω ένα 3D Bluray και έχω βάλει να παίξει το μεγαλύτερο m2ts αρχείο και σου λέω τι δείχνει (2D). ΑΝ όμως το παίξω κανονικά με το ArcSoft TotalMedia Theater το παίζει κανονικά 3D (εκεί το πρόβλημα είναι άλλο) Τα γυαλιά είναι μια χαρά συνδεδεμένα. Έχω δει πέντε 3D ταινίες (mkv), έχω δεί και στο youtube βιντεάκια. Τις περισσότερες φορές το 3D ενεργοποιείτε αυτόματα αλλα όταν δεν ενεργοποιείτε απλα το πατάω απο το χειριστήριο και μετα πατάω τα γυαλιά και βουαλά. Όταν παραπάνω έλεγα οτι τα γυαλιά δεν ενεργοποιούνται, μίλαγα για την περίπτωση όπου η ταινία παίζεται απο τον media player του laptop μου, ενω έστελνα την εικόνα στην samsung. Την έχω βρεί την λύση και για αυτό αλλα δεν έχω βρεί ακόμα το πρόγραμμα για να την κάνω. Αν βρώ τρόπο να παίξει το bluray το iso σαν δύο εικόνες η μία δίπλα στην άλλη, τότε απλα θα βάλω την τηλεόραση να τις ενώσει και έτσι τα γυαλιά θα ενεργοποιηθούν. (απλα για κάποιο λόγο το arcsoft δεν μου δίνει αυτήν την δυνατότητα- Υπάρχει στα setting απλα είναι γκρί και δεν μπορώ να το επιλέξω) Edit: Απο οτι διαβάζω στο internet, έχουμε δίκιο <<without the SSIF folder, you simply have a 2D Blu-Ray structure>> Απο οτι κατάλαβα δεν γίνεται να παίξεις 3D Bluray απλα παίζοντας κάποιο αρχείο απο μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ε τότε τζάμπα προσπαθώ. Οπότε καλύτερα να βάζουμε μια έκδοση της ταινίας σε μορφή 3d mkv. Λογικά και αυτοί που το φτιάχνουν αυτό από το iso το κάνουν και το μετατρέπουν σε mkv με ανάλογο πρόγραμμα, όπως το dvdfab. Ολόκληρο το iso αξιζει μόνο εάν έχουμε 3d Blu-ray player. Μάλλον το καταλαβαίνει το 3d και το προσαρμόζει αναλόγως. Είτε over, under, είτε side by side, αν και εμείς σε το βλέπουμε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 πως σας παιζει η ταινια 2d αφου ειναι μονο 3d???? Στα γυαλια απλα κρατας πατημενο το κουμπι μεχρι να συντονιστουν με την tv. Όταν ξεκινάει η ταινία πατάς κάτι στο κοντρόλ ή ενεργοποιείται αύτόματα το 3D? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 το αλλαζω με το κοντρολ,βεβαια αν δεν πατησω δεν μπορω να δω την ταινια γιατι χωριζει την οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δλδ για να καταλάβω, με το iso ενεργοποιείται αυτόματα το 3d; Χωρίς να χρειαστεί να επιλέξεις κάτι; Απλά πατάς το κουμπί 3d απο τις επιλογές του iso; Τότε, ο μοναδικός τρόπος για να το δεις σωστά είναι είτε με ένα bluray player, είτε με ένα media player, το οποίο έχει υποστήριξη ISO, είτε εάν το μετατρέψεις με κάποιο προγραμμα. Διαβάσω σήμερα για το makemkv, αύριο θα το δοκιμάσω. Λένε ότι δεν χάνει καθόλου την ποιότητα του πρωτότυπου. Τελευταία επιλογή την οποία σκέφτηκα πριν λίγο, είναι αν γίνεται να συνδέσω απευθείας την τηλεόραση με το κουτί του υπολογιστή. Το οποίο και θα δοκιμάσω αύριο. Εκτός και εάν δε γίνεται κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 το αλλαζω με το κοντρολ,βεβαια αν δεν πατησω δεν μπορω να δω την ταινια γιατι χωριζει την οθονη Άρα δεν βλέπεις full HD 3D αλλά sbs ή o/u. Από την στιγμή που σου χωρίζει την εικόνα στα δύο ή κάθε εικόνα χάνει την μισή ανάλυση ή στο ύψος ή στο πλάτος ανάλογα με το αν είναι sbs ή o/u. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αυτό δε το ήξερα. Δηλαδή όλα τα bluray disc έχουν full 3d; διάφορες καταλαβαίνεις; Σήμερα θα συνδέσω την τηλεόραση απευθείας με το κουτί του υπολογιστή να δω τι θα γίνει. Έχω καλώδιο hdmi 1.4 και κάρτα γραφικών που υποστηρίζει 3d, αν βέβαια παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Άρα δεν βλέπεις full HD 3D αλλά sbs ή o/u. Από την στιγμή που σου χωρίζει την εικόνα στα δύο ή κάθε εικόνα χάνει την μισή ανάλυση ή στο ύψος ή στο πλάτος ανάλογα με το αν είναι sbs ή o/u. μα αυτο ειναι το full hd 3d ,top bottom frame packing,δηλαδη χωρισμενη η tv σε 2 εικονες η μια πανω στην αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 κι εγω εκανα extract το iso,σε εξωτερικο σκληρο,σε σαμσουνγκ 6100,δεν μπορεσα να παιξω την ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 κι εγω εκανα extract το iso,σε εξωτερικο σκληρο,σε σαμσουνγκ 6100,δεν μπορεσα να παιξω την ταινια. το μεγαλυτερο m2ts παιξε Αυτό δε το ήξερα. Δηλαδή όλα τα bluray disc έχουν full 3d; διάφορες καταλαβαίνεις; Σήμερα θα συνδέσω την τηλεόραση απευθείας με το κουτί του υπολογιστή να δω τι θα γίνει. Έχω καλώδιο hdmi 1.4 και κάρτα γραφικών που υποστηρίζει 3d, αν βέβαια παίζει κάποιο ρόλο αυτό. δεν συμφερει να βλεπεις ετσι,χανεις σε ποιοτητα λογω του software player του pc (vlc,mpchc,powerdvd super duper....xbmc...) ολοι σχεδον οι software players ειναι αισθητα χειροτερoι απο τον player της tv και ενος ανεξαρτητου bluray player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα