voltmod Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Η LG σε συνεργασία με το Mozilla Foundation και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας KDDI κυκλοφόρησε ένα smartphone με Firefox 2.0 OS το οποίο ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη εμφάνιση του αφού είναι κατασκευασμένο από διάφανο πλαστικό.Τον τολμηρό σχεδιασμό, που αφήνει τα "σωθικά" του smartphone εκτεθειμένα, ανέλαβε ο Tokujin Yoshioka, ο γνωστός Ιάπωνας καλλιτέχνης και σχεδιαστής. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες επίσης το λογότυπο του Firefox OS κοσμεί το κεντρικό πλήκτρο της συσκευής. Ένα σημείο που διαφοροποιεί το συγκεκριμένο προϊόν από άλλα που είχαν κυκλοφορήσει και βασίζονταν στο Firefox OS είναι το αρκετά ικανότερο hardware. Έτσι, το διάφανο smartphone της LG διαθέτει οθόνη τεχνολογίας IPS LCD με διαγώνιο 4,7 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 720p (312ppi) και βασίζεται στο γνωστό Qualcomm Snapdragon 400 SoC, το οποίο διαθέτει τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1,2GHz και συνοδεύεται από 1,5GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,1 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με μία κάμερα αυτόματης εστίασης με LED flash που διαθέτει αισθητήρα 8,0 Megapixels. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2370mAh. Κατά τα άλλα εξοπλίζεται με WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS ενώ έχει NFC και υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα. Οι διαστάσεις του LG Fx0 είναι 139 x 70 x 10,5 χιλιοστά, έχει βάρος 148 γραμμάρια και βασίζεται στο Firefox OS 2.0. Το κόστος του είναι περίπου €340 (θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από τις 6 Ιανουαρίου και σε περιορισμένα αντίτυπα από τις 25 Δεκεμβρίου) αλλά το πιθανότερο είναι να μην κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές πέρα από την Ιαπωνική. Site: GSMArena
taslikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ασχημο.. Τι σκεφτοταν ο σχεδιαστης;; Sent from my iPhone using Insomnia 2
Chocobo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 άσχημο , χάλια specs και πανάκριβο έλεος...!!! 1
Δημοφιλής ανάρτηση solution1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γατάκια.. 41
Heisenburg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Νόμιζα πως αυτή η μόδα τελειωσε μετά το Xbox original.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Νόμιζα πως αυτή η μόδα τελειωσε μετά το Xbox original. Ολα ειναι κυκλος. 1
BadIronTree Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 τουλάχιστον ειναι original το design . και εγώ κάθε φορά στην τουαλέτα μου original design κάνω 10
nikoskokos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ασχημο δεν μου φαίνεται το σχεδιο αλλά το χρωμα αν ηταν σε μαυρο με πορτοκαλι η πράσινες λεπτομέριες θα μου άρεσε... 1
esykas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 αν σκεφτόντουσαν οι σχεδιαστές τους Έλληνες θα το έβγαζαν Δωρικού ρυθμού άντε και του χρόνου με καινούργια μνημόνια μπας και στρώσουμε σε κάνα αιώνα
discoboyminimal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 πολυ μπροστα!επιτελους κατι διαφορετικο! μου αρεσει να φαινεται απο μεσα το hardware! ειναι για και καλα 'nerds'. τα specs δεν ειναι και τοσο χαλια , αν δεν δουμε την τιμη..ενα 60αρακι κατω επρεπε.αλλα θα πεσει!κατσε ακομα δεν κυκλοφορισε! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα