Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,χθες αγόρασα μια ram vengeance στα 4gb ddr3 1600mhz που τη συνδιάζω με άλλη μια 4ara kvr kingston 1600mhz,έτσι λοιπόν ήθελα να πάω στα 8gb,τις έβαλα και τις 2,δούλεψε το pc,πάω στα windows τα οποία βλέπουν 8gb αλλά αναγνωρίζουν 3,98 ωφέλιμα,έχω είδη 64bit,έκανα format 2-3 φορές  αλλά τα ίδια(windows 7 ultimate) δοκίμασα και windows 8 πάλι τα ίδια,να βλέπει 8 gb και μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 3,98,τι να πω δε ξέρω γιατί το κάνει.Δοκίμασα σε dual channel αλλά τίποτα,αλλαξα θέσεις τα ίδια.

Προτείνετε λύσεις γιατί είμαστε σε περίοδο διακοπών και το gaming είναι ανάγκη :P

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τις βλέπει τις 2 4αρες,δοκίμασα και το memory remap αλλά τίποτα....γενικώς τα πάντα δοκίμασα στο topic που μου έδωσες.

Δημοσ.

Οταν φoρτώνει το συστημα σου λιγο πριν μπει στα windows εμφανιζει πόση  ram ο υπολογιστης εχει για λιγα δευτερόλεπτα δες την γραφει.

Μαλλον αυτο που εγραφα πριν απο πανω ειναι ασχετο.

Δες στα χαρακτηρηστικα της μητρικής σου αν περνει 8GB ram και μην κοιτάς αν εβαλες τα Windows 64bit έκδοση.

Δημοσ.

Εννοείται ότι πέρνει,είναι gaming άλλωστε(δεν πάμε και κουτουρου χαχα)

Asus Formula IV το μοντέλο της πέρνει max 16gb

Πριν κανα 2 μήνες,ειχα 8gb ραμ αλλά είχα 4x2gb στα 1333mhz,βέβαια εκεί δεν είχα θέμα..

Δημοσ.

Δύσκολα..δε θέλω να το πειράξω περισσότερο,το σπαστικό είναι ότι ούτε ο τεχνικός δεν βρίσκει λύση..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...