voldemort Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ο φιλος voldemort λεει οτι δεν πρεπει να τρωμε απο μικροκυματα και φερνει σαν επιχειρημα(3 φορες!) αν θα βαζαμε το κεφαλι μας μεσα στο φουρνο μικροκυματων. Με την ιδια "λογικη", τον ρωταω κ εγω : Το κεφαλι σου εσυ θα το εβαζες μεσα στον απλο ηλεκτρικο φουρνο που ετοιμαζεις κοτοπουλο με πατατες; Το κεφαλι σου εσυ θα το εβαζες στην ψησταρια που ψηνεις τις μπριζολες; Το κεφαλι σου εσυ θα το εβαζες στην κατσαρολα που φτιαχνεις μακαρονια; Φυσικα δεν απανταει γιατι καταλαβε ποσο αστειο ηταν το επιχειρημα του κ συνεχιζει να τρολλαρει. Εδω κολλαει το μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε...αφου δεν διαβαζεις τιποτε απο οτι σου λενε και θελεις να καταλαβεις ενα επιχειρημα.Σου το εξηγησα...πιο πανω... Η ακτινοβολια που τρως απο κινητα,ασυρματα τηλεφωνα,wifi κλπ...καθ'ολη την διαρκεια της ημερας και σε μεγαλες συγκεντρωσεις ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ του φουρνο μικροκυματων!!! ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ...ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ;;;; Τι σχεση εχουν οι πατατες και γιουβετσια που αρχισες να μας αραδιαζεις;τρολλαρεις τοσο που δεν μπορεις να βρεις τι εχει ειπωθει,το σοβαρο απο το ασοβαρο... Δωσε τωρα απαντηση για ολα αυτα που ειπα εγω... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από voldemort
nektarios_rs Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 http://www.eekt.gr/LinkClick.aspx?fileticket=kGiaKhidtnc%3D&tabid=102 Όταν έγραψα αυτό: Τα ραδιοκύματα προκαλούν κίνηση των μορίων της ύλης και αυξάνουν τη θερμοκρασία. Σε αυτή την αρχή βασίζεται και ο φούρνος μικροκυμάτων. Είναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία. Άλλο δηλαδή η ραδιενέργεια και άλλο τα ραδιοκύματα. Εννοούσα αυτό: (παράθεση από το PDF που παραθέτεις): Τα ραδιοκύματα ανήκουν στην κατηγορία των μη ιοντιζουσών ακτινοβολιών, καθώς δεν είναι ικανά να διασπάσουν χημικούς δεσμούς ή να αποσπάσουν ηλεκτρόνια από άτομα, προκαλώντας ιοντισμό της ύλης, όπως η ραδιενέργεια (ακτίνες X, ακτίνες γ). Ο ιοντισμός είναι επικίνδυνος γιατί μπορεί να οδηγήσει σε αλλοιώσεις του γενετικού υλικού και να επιφέρει επιβλαβή αποτελέσματα στην υγεία. Η κυριότερη βιολογική επίδραση των ραδιοκυμάτων είναι η αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών που εκτίθενται σε αυτά υπό ορισμένες συνθήκες. Οι μέχρι σήμερα έρευνες δεν έχουν τεκμηριώσει σχέση αιτίου – αιτιατού μεταξύ αυτού του τύπου της ακτινοβολίας και της πρόκλησης επιβλαβών επιπτώσεων στην υγεία (π.χ. καρκινογενέσεις)
voldemort Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Όταν έγραψα αυτό: Εννοούσα αυτό: (παράθεση από το PDF που παραθέτεις): Τα ραδιοκύματα ανήκουν στην κατηγορία των μη ιοντιζουσών ακτινοβολιών, καθώς δεν είναι ικανά να διασπάσουν χημικούς δεσμούς ή να αποσπάσουν ηλεκτρόνια από άτομα, προκαλώντας ιοντισμό της ύλης, όπως η ραδιενέργεια (ακτίνες X, ακτίνες γ). Ο ιοντισμός είναι επικίνδυνος γιατί μπορεί να οδηγήσει σε αλλοιώσεις του γενετικού υλικού και να επιφέρει επιβλαβή αποτελέσματα στην υγεία. Η κυριότερη βιολογική επίδραση των ραδιοκυμάτων είναι η αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών που εκτίθενται σε αυτά υπό ορισμένες συνθήκες. Οι μέχρι σήμερα έρευνες δεν έχουν τεκμηριώσει σχέση αιτίου – αιτιατού μεταξύ αυτού του τύπου της ακτινοβολίας και της πρόκλησης επιβλαβών επιπτώσεων στην υγεία (π.χ. καρκινογενέσεις) Αναφερομαι στην 7η σελιδα.Για τα υπολοιπα εξηγησα και παρεθεσα σχετικο θεμα με τα φουρνακια μικροκυματων.
haHa Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Εδω κολλαει το μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε...αφου δεν διαβαζεις τιποτε απο οτι σου λενε και θελεις να καταλαβεις ενα επιχειρημα.Σου το εξηγησα...πιο πανω... Η ακτινοβολια που τρως απο κινητα,ασυρματα τηλεφωνα,wifi κλπ...καθ'ολη την διαρκεια της ημερας και σε μεγαλες συγκεντρωσεις ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ του φουρνο μικροκυματων!!! ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ...ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ;;;; Τι σχεση εχουν οι πατατες και γιουβετσια που αρχισες να μας αραδιαζεις;τρολλαρεις τοσο που δεν μπορεις να βρεις τι εχει ειπωθει,το σοβαρο απο το ασοβαρο... Δωσε τωρα απαντηση για ολα αυτα που ειπα εγω... Οχι δεν θα το εβαζα στο φουρνο μικροκυματων. Οπως φανταζομαι δεν θα το εβαζες και στο φουρνο ή στην ψησταρια. Τι σχεση ομως εχουν ολα αυτα με την ακτινοβολια ή με τα αρθρα για τα φαγητα απο φουρνο μικροκυματων που παραθετεις; Μονο ενα τρολλ ξερει. Οσο γραφεις για φαγητα απο φουρνο μικροκυματων, τοσο επιβεβαιωνεις οτι εισαι τρολ.. Υ.Γ.: Τον ορισμο: "ακτινοβολια που τρως απο κινητα,ασυρματα τηλεφωνα,wifi=1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ του φουρνο μικροκυματων" απλα ως αστειο μπορω να τον παρω. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από haHa
voldemort Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Οχι δεν θα το εβαζα στο φουρνο μικροκυματων. Οπως φανταζομαι δεν θα το εβαζες και στο φουρνο ή στην ψησταρια. Τι σχεση ομως εχουν ολα αυτα με την ακτινοβολια ή με τα αρθρα για τα φαγητα απο φουρνο μικροκυματων που παραθετεις; Μονο ενα τρολλ ξερει. Υ.Γ.: Τον ορισμο: "ακτινοβολια που τρως απο κινητα,ασυρματα τηλεφωνα,wifi=1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ του φουρνο μικροκυματων" απλα ως αστειο μπορω να τον παρω. Εχω δασκαλο εσενα... Επειδη δεν σε συμφερει δεν σου φταιω εγω... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από voldemort
nektarios_rs Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Βέβαια δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το θέμα κατάληξε από review iPhone 6 σε review φούρνων μικροκυμάτων.. just sayin'... 1
haHa Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Βέβαια δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το θέμα κατάληξε από review iPhone 6 σε review φούρνων μικροκυμάτων.. just sayin'... Και οχι απλα σε review φουρνων μικροκυματων, αλλα σε φαγητα μαγειρεμενα σε φουρνο μικροκυματων, που για καποιον λογο(trolling) τα φαγητα αυτα εχουν σχεση με την ακτινοβολια των κινητων! Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από haHa
voldemort Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Βέβαια δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το θέμα κατάληξε από review iPhone 6 σε review φούρνων μικροκυμάτων.. just sayin'... Οταν λες σε καποιον περι SAR και σε αναγκαζουν να αναφερθεις σε ενα ευρυ φασμα ακτινοβολιας για να καταλαβουν καποιοι ενα αυτονοητο...Μικροτερο νουμερο-μεγεθος ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... Δυστυχως εκει καταληγει η συζητηση... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2015 από voldemort
banmenow Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Βέβαια δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το θέμα κατάληξε από review iPhone 6 σε review φούρνων μικροκυμάτων.. just sayin'... ρε τυπε μου βγηκε ο καφες απτη μυτη αχαχα 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Λοιπόν σταματάμε εδώ για να μην κλειδωθεί εντελώς. Πλέον μόνο οτιδήποτε έχει να κάνει με το iPhone 6. 2
Thedarkpharaoh Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 2015 ακομα 2cores φαιλ much money φαιλ καλη οθονη γιεπ !!!! ρετινα παλι καλα.... δεν ξετρελαθηκα (γνωμη μου)
russianpa50 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 <p>Πρώτον πολύ καλή δουλειά στο review.</p> <p> </p> <p>Απο εκει και πέρα θεωρώ και βλέπω και απο γνωστούς μου κτλπ fan της apple οτι πλέον δεν αλλάζουν το μηλοτηλέφωνο οπως παλιά οχι τόσο για την τιμή του οσο για οτι δεν προφέρει κατι τρομερό καινούργιο και ουσιαστικό που να μην το κάνει το προηγούμενο iphone εξίσου καλά , οσο για τα benchmarks που βγαίνουν απο την πρώτη στιγμή προσωπικά τα θεωρώ ανούσια για τον απλό χρήστη και απορώ γιατι θα πρέπει να τα κοιτάζει και να αγοράζει με βάση αυτών.</p> <p> </p> <p>Εν κατακλείδι θεωρώ οτι η αγορά και ο κόσμος πλέον ειναι πολύ πιο ώριμος να επιλέξει τηλέφωνο απο apple αλλα και εκτός apple αφου οι επιλογές πλέον ειναι πάρα πολλές και διαφορετικές και δεν τρέχουμε οπως παλιά να λέμε " ααα βγήκε το καινούργιο iphone αυτο ειναι το καλύτερο πάμε να το πάρουμε ολοι κτλπ "</p> <p> </p> <p>Όσο για το πέταμα χρημάτων που αναφέρεται συχνά ο καθένας ξοδεύει τα χρήματα του με βάση τις ανάγκες του την λόξα την τρέλα του κτλπ οποτε δεν υπάρχει καν ουσία να το αναφέρουμε αυτο και να κρίνουμε</p> Μα καλά ολόκληρο σάιτ το ινσομνια μας,και στο θέμα αυτό ο μόνος λογικός ειναι ο SPANK ; Σε κανέναν δεν κόβει να παραδεχτεί οτι ετςι ειναι ; Sent from my iPhone using Insomnia
Papakaliati Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μετα απο κατοχη αντροιντ για δεν ξερω και εγω ποσα χρονια, αποφασισα να το γυρισω σε αιφον 6. Μου λειπει λιγο το google now, αλλα το smoothness που εχει το IOS κανει την χρηση πολυ ευχαριστη. Και το touch unlock ειναι εξαιρετικο. Και για μενα προσωπικα, η συνδεση με το MacΟs ειναι εξαιρετικα βολικη, μιας και στο σπιτι πιο συχνα ειμαι με το μακ η το ιpad στο χερι και το κινητο απλα το αφηνω στο παντελονι μου. Ουτε SAR ουτε τιποτα που αναφερουνε τα παλικαρια παραπανω, μιας και το κινητο ειναι μονιμως σε αλλο δωματιο. 2
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μα καλά ολόκληρο σάιτ το ινσομνια μας,και στο θέμα αυτό ο μόνος λογικός ειναι ο SPANK ; Σε κανέναν δεν κόβει να παραδεχτεί οτι ετςι ειναι ; Sent from my iPhone using Insomnia Ετσι ειναι τι πραγμα??
voldemort Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εαν η Apple φτιαξει κατα την προσωπικη μου γνωμη 3-4 πραγματακια το iphone με το λειτουργικο που εχει ειναι μια χαρα smartphone. Αυτα ειναι... Sar(κατα την δικη μου αποψη). Λιγες δυσκαμψιες του λειτουργικου.(εχουν περιγραφει κατα καιρους). SD Card και μπαταρια. ΤΙΜΗ!(ENA 150αρι μπορει ανετα να το κατεβασει σε καθε εκδοση κινητου της).Θα το ισοφαρισει με τις περισσοτερες πωλησεις και αναβαθμισεις. Α,και ενα ενιαιο πρωτοκολο συνδεσης(Microusb)για να μπορουμε να συνδεουμε και αλλες συσκευες ή να αγοραζουμε φορτιστη ο καθενας της αρεσκειας του. Aυτα τα ολιγα. Για πεταμα δεν ειναι καμια συσκευη αναλογως την τσεπης και των αναγκων του καθενος.Ας μην ειμαστε υπερβολικοι...απλα θα πρεπει η καθε εταιρεια να εχει την διαθεση να ακουει και οχι να κλεινει τα αφτια της και τα ματια της. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2015 από voldemort
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα