joakim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Χρονια πολλα σε ολους.Περασα τα 7αρια πριν μια εβδομαδα,μερικα μικρα προγραμματα,τιποτα σπουδαια σε ΜΒ,αλλα μου εχει ''φαει" 34 giga απο τον σκληρο.Τοσο πολυ μεγαλα ειναι τα 7αρια ;η συμβαινει κατι και εχει πιασει χωρο;Να πω οτι ειχε ειδη τα 7αρια,αλλα διεγραψα τα "old".
jmirko15 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 99% είναι θέμα System Restore και Shadow Copies..
joakim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 το system restore το εχω στο 1% (2,38 γιγα) το αλλο τι ειναι;που το βρισκω;
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 την επαναφορά συστήματος εννοεί. τα 7άρια υπολόγισε θέλουν περίπου 10 γίγα για να εγκατασταθουν+ το SP1 που είναι και αυτό μεγάλο+ τα υπόλοιπα updates.
TheELF Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Και το page file δες αφού βάζει 1,5 φορές την μνήμη του συστήματος, όση μνήμη και να έχεις. 8Gb μνήμη = 12gb pagefile... Με το spacesnifer μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να δεις ποια ,και που,είναι τα αρχεία που σου κρατάνε πολύ χώρο.
joakim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 την επαναφορά συστήματος εννοεί. τα 7άρια υπολόγισε θέλουν περίπου 10 γίγα για να εγκατασταθουν+ το SP1 που είναι και αυτό μεγάλο+ τα υπόλοιπα updates. εμ αυτο ακριβως λεω:αντε 10-12 τα 7αρια+1 το sp1+1 τα up συνολο 14-15γιγα.Μεχρι τα 34;
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Και το page file δες αφού βάζει 1,5 φορές την μνήμη του συστήματος, όση μνήμη και να έχεις. 8Gb μνήμη = 12gb pagefile... Με το spacesnifer μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να δεις ποια ,και που,είναι τα αρχεία που σου κρατάνε πολύ χώρο. άσχετη ερώτηση μιας και το ανέφερες. Στο σύστημα της υπογραφής με 7άρια ελληνικα 64μπιτα,είχα επιλέξει την εικονική μνήμη στο αυτόματο(να το ρυθμίσει το σύστημα)και είχα δει περίπου όσο γράφεις να δεσμεύει. Αντίθετα σε 8.1 ελληνικά 64μπιτα με την ίδια επιλογή,το σύστημα έχει δεσμεύσει πολυ λιγότερα(δεν είμαι μπροστα στο σύστημα για να δω να σου πω ακριβώς) τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; άσχετο και off topic. αλλά ναι κατέβασε το spacesniffer και δες τον χώρο στον δίσκο,με έχει σώσει και μένα πολλές φορές.
jmirko15 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης το Hibernation μπορεί να σου κρατάει χώρο ίσο με την RAM σου. Spacesniffer όπως λέει και ο φίλος από πάνω θα σε βοηθήσει.
TheELF Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 άσχετη ερώτηση μιας και το ανέφερες. Στο σύστημα της υπογραφής με 7άρια ελληνικα 64μπιτα,είχα επιλέξει την εικονική μνήμη στο αυτόματο(να το ρυθμίσει το σύστημα)και είχα δει περίπου όσο γράφεις να δεσμεύει. Αντίθετα σε 8.1 ελληνικά 64μπιτα με την ίδια επιλογή,το σύστημα έχει δεσμεύσει πολυ λιγότερα(δεν είμαι μπροστα στο σύστημα για να δω να σου πω ακριβώς) τι παίζει σε αυτή την περίπτωση; Δεν ξέρω, έχει πολλά χρόνια που το αλλάζω χειροκίνητα με το που περνάω windows. 1
joakim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 στις ιδιοτητες του δισκου c ,στα γενικα,εκει κατω-κατω που γραφει :να επιτρεπεται να εχουν ευρετηριο κλπ καλο ειναι να επιτρεπεται η οχι; γιατι καπου διαβασα οτι αν εχεις ssd, καλο ειναι να μην εχουν ευρετηριο,δεν χρειαζεται. καποιο σωστο tip για ssd;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα