Προς το περιεχόμενο

Μac OS X Version 10.6.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum και στους χρήστες mac απο τους οποίους και θα ήθελα τη βοηθεια σας. Είμαι χρήστης mac εδώ και κάποια χρόνια αλλά επειδή τον χρησιμοποιω για τα βασικά δεν χρειαστηκε να ψαχτω για να αναβαθμίσω το μηχάνημα. 

Το μήχανημα που διαθέτω υπάρχει στη φώτο παρακάτω το πρόβλημα μου είναι ότι επειδη θέλω να περάσω ενα πρόγραμμα και μου ζητάει να είναι 10.7 ή και μεγαλύτερο τι μπορώ να κάνω μπορώ να κατε΄βασω από κάπου , πρέπει να πληρώσω , πρέπει να το πάω σε κάποιον ειδικό , γίνεται ή όχι . οποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει γιατί επείγει το θέμα . ευχαριστω 

Δημοσ.

ουπς! εχεις ενα δικιο .... 

δεν ξερω μαλλον πως μαπινει η φωτο ...

ΜΑC OS X

Version 10.6.8

Processor 3.06 GHz Intel Core 2 Duo

Memory 4 GB 1067 MHz DDR3

Δημοσ.

Hardware Overview:

Model Name: iMac

Model Identifier: iMac10,1

Processor Name: Intel Core 2 Duo

Processor Speed: 3.06 GHz

Number Of Processors: 1

Total Number Of Cores: 2

L2 Cache: 3 MB

Memory: 4 GB

Bus Speed: 1.07 GHz

Boot ROM Version: IM101.00CC.B00

ελπιζω να σου ειπα τα σωστα 

Δημοσ.

Το OS X Lion δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο App Store, όμως μπορείς να αναβαθμίσεις το σύστημα στην τρέχουσα version OS X 10.10 Yosemite. Απλά κατεβάζεις από το store τον installer και τον τρέχεις.

Προηγούμενα μεριμνάς οπωσδήποτε για ένα Time Machine backup. Πάντως να έχεις υπ' όψη σου ότι τα 4GB RAM θα είναι πλέον οριακά για αξιοπρεπείς επιδόσεις και ίσως χρεισστεί να αναβαθμίσεις την μνήμη στα 8GB.

Να ρωτησω κ εγω για να μην ανοιγω θεμα,παιζει να μπορω να κατεβασω snow leopard για ενα macbook χωρις να πληρωσω ?

Δεν μπορείς να το κατεβάσεις αφού είναι διαθέσιμο μόνο σε DVD στο Amazon ή στο ebay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...