Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, μετά απο πολλά πολλά χρόνια όπως και πολλά πολλά χρήματα σε windows pc's τελικά είπα να κάνω το μεγάλο βήμα.

Αρχικά θα πω αν και γνώστης των pc's στα Mac είμαι στουρνάρι πάλευα εχθές να βρω τα Ελληνικά, όπως και οτι τα δάχτυλά μου λόγω χρήσης win πατούσα ctrl a / ctrl x/c/v  κλπ ;-) που θα πάει θα το συνηθίσω.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής προσπαθούσα να περάσω το hotmail μου στους λογ/σμους, ενώ οταν έβαζα mail & pass μετά μου ζητούσε διεύθυνση διακομιστή , εκεί τι να βάλω το pop3.live.com?  googlara αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Αντίθετα το gmail μου μπήκε κανονικά.

Δημοσ.

Διεύθυνση διακομιστή για Hotmail? :o

Βάλε σου πάροχου σου για σταθερότητα ή ακόμη καλύτερα κάνε ένα λογαριασμό σε @me.com ή iCloud.com και είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

εγω εβαλα ολα τα mail µου να συγχρονιζονται online με gmail και μετα εβαλα στο προγραμμα mail της apple μοτο το λογαριασμο μου του gmail

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το hotmail το Exchange δεν επιλέγω?

Όταν βάζω διεύθυνση email και pass μετά μου εμφανίζει ένα νέο παράθυρο που έχει συμπληρωμένο το mail μου και το pass απο πριν και απο κάτω γράφει Διεύθυνση διακομιστή εκεί έχω βάλει το pop3.live.com αλλά μου λέει οτι δεν είναι σωστό, όπως και τα www.hotmail.com / www.outlook.com / www.microsoft.com klp klp.

Επεξ/σία από stakas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...