Προς το περιεχόμενο

Win 8.1 ή Win XP?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να νεκραναστήσω το netbook-άκι μου(Link.png Site: εδώ )

Για το win partition όμως προβληματίζομαι:

Win XP ή Win 8.1?

Βλέπω το netbook τυπικά καλύπτει τις απαιτήσεις συστήματος και για Link.png Site: win 8.1

ΥΓ Σε desktop έχω win 8.1 και είμαι υπερευχαριστημένος

Δημοσ.

Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ ποιο είναι καλύτερο,αν και αν έχει μόνο το 1Gb που αναγράφει ότι και να βάλεις ,από windows,θα έχεις προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ ποιο είναι καλύτερο,αν και αν έχει μόνο το 1Gb που αναγράφει ότι και να βάλεις ,από windows,θα έχεις προβλήματα.

Μωρέ δίκιο έχεις προφανώς και θα δοκιμάσω σε κάποια φάση, απλά έλεγα μπας και έχει κανεις εμπειρία

Με τη μνήμη δεν πιστεύω να έχω θέματα, αφού εξάλλου ξέρω τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει γενικά το μηχανάκι

Και πάντα μιλάμε για το win partition

Αλλιώς παίζει android κοπίδι!

Δημοσ.

για μενα δοκιμασε τα 8.1 .μπορει να εχεις λιγα κολληματα λογου hardware αλλα και με τα xp θα ειναι το ιδιο και μπορει χειροτερα...

Δημοσ.

Με ram 1GB και netbook, είτε xp, ή 7 ή 8, το μηχανάκι θα αγκομαχά σαν τρικαβαλο 50αρι παπακι σε ανηφόρα

Αν δεν μπορείς να χώσεις λεφτά για μνήμη, τοτε οι προτεινόμενες απο εμενα λύσεις ειναι:

• linux με ελαφρυ γραφικό περιβάλλον
  • androix x86
  • Like 1
Δημοσ.

Οτι και να βαλεις, θα σερνεται (σε θεμα ιντερνετ μιλαω). Επισης, δοκιμασε τα windows thin pc. Ειναι τα 7 σε μια καπως "κομμενη" εκδοση. Απο ολα τα λειτουργικα που δοκιμασα σε netbook (linux, xp, 7, 8.1), το συγκεκριμενο μου φανηκε το πιο γρηγορο σε netbook.

Δημοσ.

Παίδες ξαναλέω για το win partition

Dual boot το έχω

win-android (έτη φωτός πιο γρήγορο από lubuntu)

Τελικά έβαλα τα win 8.1 και (ΝΑΙ) πάνε πολύ καλυτερα από τα xp!

Οπότε μένω με 8.1~

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...