IKARIWTHS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα παιδια,μπορω να εχω το osx στα αγγλικα αλλα να μου κανει διορθωση στις ελληνικες λεξεις?
ozelot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Σε όποια γλώσσα λειτοργικού και να χρησιμοποιείς τουλάχιστον ο ορθογράφος της iSquare διορθώνει εγγενώς τις Ελληνικές λέξεις.
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 οποτε να βαλω ον ορθογραφο της isquare?
ozelot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Και βέβαια να τον βάλεις, μια χαρά δουλεύει τουλάχιστον σε Apple κειμενογράφους ή εφαρμογές αν θέλεις.
IKARIWTHS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 μπορεις μηπως φιλε μου να βαλεις τον opera και να μου πεις αν δουλευει ο ορθογραφος?οταν βαλω το λειτουργικο στα αγγλικα δε δουλευει παρα μονον στα Ελληνικα
ozelot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Κοίτα, ο ορθογράφος είναι σχεδιασμένος για εφαρμογές του OS X. Αν δεν δουλεύει στον Opera ή στο Word για παράδειγμα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα