Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμάζω σύστημα για ένα φίλο.. Το μηχάνημα θα είναι καθαρά για hardcore gaming.. Θα χρειαστούμε κούτα και οθόνη..

Γράφω τι διάλεξα και περιμένω εντυπώσεις..

Corsair Carbide 300R Windowed

Gigabyte Socket 1150 GA-Z97X-Gaming 3

Intel Core i5 4690K

Crucial Ballistix Tactical 16GB CL8 1600MHz

XFX 850W ATX 24 pin Pro Series XXX Edition

Samsung 250GB 840 Evo

Toshiba 1TB DT01ACA100 SATA III 7200rpm 32MB

nVidia GeForce GTX 970 4GB

Raijintek Themis

LG DVD±RW GH24NSB0

2x Phanteks PH-F140HP_RD 14 x 14 cm

Dell LCD LED 23.8'' U2414H

Overclock δεν θα γίνει προς το παρων, υδροψυξη δεν θα μπει ποτε, και το μηχανημα καποια στιγμη θα γινει hackintosh που ειναι 100% συμβατο με τα πραματα που εβαλα..

Οι αποριες μου ειναι κυριως για την οθονη.. Για gaming αξιζει? Για κανονικη χρηση ειναι αψογη και του αρεσει και το design (την εχουν οι γονεις του)..

Τροφοδοτικο μπηκε μεγαλο γιατι πιθανον να γινει sli καποια στιγμη σε 2-3 χρονια και μπορει και πιο συντομα αν παιξει καμια 4K τηλεοραση.. Επισης ισως μπουν φουλ ανεμιστηρες με οργανακια ελεγχου..

Οι εξτρα ανεμιστηρες θα μπουν ενας πανω να βγαζει αερα και ενας στο πλαι να βαζει αερα στην 970..

Βγαινει περιπου 1550 και περιμενω προτασεις..

Δημοσ.

Κοιτα καποιο αλλο κουτι.Το συγκεκριμενο δεν ειναι και απο τα καλυτερα της corsair.

Επισης αν δεν εχει σκοπο να κανει o.c. ας μην παρει ξεκλειδωτο επεξεργαστη και παει χαμενος.

Γιατι να μην κανει η οθονη? :P

Δημοσ.

Σε 2-3 χρονια καλυτερα να παρει μια καινουργια καρτα παρα να κανει sli..

Οποτε μπορεις να κοψεις απο τροφοδοτικο και να βαλεις καποιο μικροτερο + οτι ειπε ο σακιζ πιο πανω.

Δημοσ.

O cpu για 10ευρω δεν αλλαζει :) Ας τον εχει ετσι και μπορει οταν μεγαλωσει να τον ενδιαφερει το overclocking..

Τον σκληρο θα τον εχει καθαρα για προσωρινο οταν βαζει games και τα δοκιμαζει.. οτι του αρεσει να το παιζει θα το περναει στον ssd, ο οποιοσ παιζει να γινει 500gb.. Θα μου πει οταν αποφασισει..

Για το τροφοδοτικο το 650 ειναι 20ευρω φθηνοτερο.. λεω να μην τα κοψει και ας το εχει να καθεται.. κακο δεν κανει :)

Με προβληματιζετε για το κουτι ομως.. Ποιο αλλο χωραει την καρτα και την ψυκτρα του επεξεργαστη? Πειτε προτασεισ? απλα να εχει μπροστα usb3.. design δεν πολυκαιγομαστε μιας και το πισι θα ειναι στο πατωμα και στην ακρη..

Οθονη βαζουμε την dell δηλαδη :)

Δημοσ.

Κοιτα καποιο αλλο κουτι.Το συγκεκριμενο δεν ειναι και απο τα καλυτερα της corsair.

Επισης αν δεν εχει σκοπο να κανει o.c. ας μην παρει ξεκλειδωτο επεξεργαστη και παει χαμενος.

Γιατι να μην κανει η οθονη? :P

+1

Σε 2-3 χρονια καλυτερα να παρει μια καινουργια καρτα παρα να κανει sli..

Οποτε μπορεις να κοψεις απο τροφοδοτικο και να βαλεις καποιο μικροτερο + οτι ειπε ο σακιζ πιο πανω.

+1

Δημοσ.

O cpu για 10ευρω δεν αλλαζει :) Ας τον εχει ετσι και μπορει οταν μεγαλωσει να τον ενδιαφερει το overclocking..

Τον σκληρο θα τον εχει καθαρα για προσωρινο οταν βαζει games και τα δοκιμαζει.. οτι του αρεσει να το παιζει θα το περναει στον ssd, ο οποιοσ παιζει να γινει 500gb.. Θα μου πει οταν αποφασισει..

Για το τροφοδοτικο το 650 ειναι 20ευρω φθηνοτερο.. λεω να μην τα κοψει και ας το εχει να καθεται.. κακο δεν κανει :)

Με προβληματιζετε για το κουτι ομως.. Ποιο αλλο χωραει την καρτα και την ψυκτρα του επεξεργαστη? Πειτε προτασεισ? απλα να εχει μπροστα usb3.. design δεν πολυκαιγομαστε μιας και το πισι θα ειναι στο πατωμα και στην ακρη..

Οθονη βαζουμε την dell δηλαδη :)

Κοιτα αυτο που εχω και εγω.Corsair 230t.Καρτα εχω την g1 και την χωραει ανετα.Στο κατω μερος την χωραει αλλα ισα ισα,αλλα ετσι και αλλιως για sli ας παρει μια asus η msi οταν και αμα βρει :D.

Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι να δωσει 130ευρω για τροφοδοτικο για μια απο τις χαμηλοτερες σε καταναλωση καρτες της αγορας???Το παραπανω συστημα δεν προκειται να θελει παραπανω απο 500 με 550ρι τροφοδοτικο,αντε πες να προτινουμε κανα 600-650ρι λογω Haswell Ready στα 60 με 70ευρω.Αλλα γιατι ενα τοσο μεγαλο και ακριβο τροφοδοτικο στην διπλασια τιμη???Το θελει για την εγγυηση ας παρει 1 τροφοδοτικο 5 χρονια εγγυηση και μετα τα 5 αυτα χρονια αγοραζει αλλο τροφοδοτικο.Παλι καλυτερα ειναι.Ακομα και για Sli παραπανω απο 650ρι τροφοδοτικο δεν χρειαζεται,ποσο μαλλον το 850ρι που εχει βαλει παραπανω ο ts.100φορες να τα βαλει τα παραπανω χρηματα απο το τροφοδοτικο σε κατι αλλο πχ καλυτερη ψυκτρα και καλυτερο κουτι.

• Like 1
Δημοσ.

η 970 θελει 30αμπερ στα 12v,οποτε καλο θα ηταν να εχει 60 αμπερ συνολικα στα 12volt εφοσον θελει sli.Ναι εχει λογικη οτι θα εκανε και μικροτερο,αλλα στα 117 ευρω εχουν και τα καλα 750αρια.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι θελει 750ρι για sli 970???

Βεβαια αν το χρηματικο δεν ειναι θεμα τοτε οκ ας προχωρησει στο παραπανω τροφοδοτικο

Δημοσ.

Δεν είναι αν φτάνουν τα Watts, ούτε τα Amps. Πρέπει να έχει αέρα το τροφοδοτικό για πολλούς λόγους. Καλά τα λέει ο Sakiz105. 750άρι τουλάχιστον.

Δημοσ.

με ενα superflower κανει περιφημα τη δουλεια του λοιπον....ενα 650W . δεν χρειαζεται να κανει SLΙ ας βαλει μια πολυ καρτα τωρα και στο μελλον θα βγουν ακομα καλυτερες (και ποιος ξερει ισως λιγοτερο ενεργοβορες)

http://www.e-shop.gr/super-flower-leadex-gold-series-650w-sf-650f14mg-p-PER.811702

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...