strokt up Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα crypto novapad d7000 και ψάχνομαι εδώ και καιρό να το κάνω root μπας και τσουλήσει λίγο. Το έψαξα εδώ μπας και αλλά δεν βρήκα καν την συσκευή μου. Μήπως έρχεται με άλλο όνομα στην Ελλάδα όπως τα turbo-x και υπάρχει στην λίστα; Κάποια βοήθεια;
strokt up Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν δουλευει Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2014 από strokt up
coolerman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 δεν δουλευει κατέβασες απο υπολογιστή το .apk το έκανες εγκατάσταση στο tablet και δεν το δέχεται;;
strokt up Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μπήκα στο λινκ και μου έβγαλε αυτό που βλέπεις πιο πάνω
coolerman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) κατεβασέ το σε υπολογιστή το .apk και μετά κάνε το εγκατάσταση με καλώδιο usb στο tablet σου, & μετά το τρέχεις μέσα απο το tablet. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από coolerman
kogi4ever Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πλεον υπαρχουν παρα πολυ και ευκολοι τροποι για να κανει root οποιοδηποτε android συσκευη.Ο πιο ευκολο τροπος που γνωριζω ειναι να κατεβασεις αυτο το αρχειο ειτε απο τον υπολογιστη σου και μετα να το περασεις στο tablet ειτε να το κατεβασεις κατευθειαν απο εναν browser του tablet σου (πιο γρηγορος τροπος) και να το εγκαταστησεις. Download: Link here Μολις κατεβει το εγκαταστας,το ανοιγεις και τελος επιλεγεις install superuser. Αν σου δειξει αυτο το μηνυμα τοτε εισαι ενταξει: Edit:Μετα κεταβασε το root chekcer απο το playstore για να ελενξει αν οντως ειναι root Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από kogi4ever
iliasbass Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 εγω το ιδιο ταμπλετ το εκανα με αυτο το τροπο! http://www.insomnia.gr/topic/536471-turbo-x-breeze-iv%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-google-store-play%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89/page-2 μηνυμα 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα