Προς το περιεχόμενο

Lumia 1020 και G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο από τα lumia 1020 και g2 κινητά είναι καλύτερο; Από την πλευρα να μην κολλάει και να μην ζεσταινεται...

Σε κάμερα το νόκια. Σε όλα τα άλλα το g2. Ο επεξεργαστής του 1020 είναι μια γενιά πίσω.

Δημοσ.

Σε κάμερα το νόκια. Σε όλα τα άλλα το g2. Ο επεξεργαστής του 1020 είναι μια γενιά πίσω.

ξέρουμε τιποτα για το νόκια; αν ζεσταινεται, κολλάει κλπ

Δημοσ.

ξέρουμε τιποτα για το νόκια; αν ζεσταινεται, κολλάει κλπ

Όχι, αλλά καίει κάρβουνο... Μην περιμένεις τρελή αυτονομία.

Δημοσ.

g2 φιλε μην το σκεφτεσαι και πολυ ειναι θηριο,οσο καλη καμερα και ν εχει το 1020 δεν τιθεται συγκρισει στα υπολοιπα...εκτος αν η καμερα ειναι τοσο σημαντικη(οχι οτι του g2 ειναι κακη απλα εχει προβληματακια στις σκοτεινες ληψεις)

Δημοσ.

Ποιο από τα lumia 1020 και g2 κινητά είναι καλύτερο; Από την πλευρα να μην κολλάει και να μην ζεσταινεται...

Για το g2 δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το δούλεψα.

Το 1020 δεν κόλλησε ούτε μια φορά, δεν ζεσταίνεται, η κάμερά του (φωτογραφίες, βίντεο, ήχος) είναι αλλού. Τα spec's είναι πίσω αλλά ως γνωστόν τα wp δεν έχουν απαιτήσεις με αποτέλεσμα να πάει βούτυρο. Κάνε μια δοκιμή σε κατάστημα και πες μου αν δεν σε ικανοποίησε κάπου. Μέσα στον Ιανουάριο θα πάρει και τα windows 10 (σε dp).

• Like 1
Δημοσ.

Για το g2 δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το δούλεψα.

Το 1020 δεν κόλλησε ούτε μια φορά, δεν ζεσταίνεται, η κάμερά του (φωτογραφίες, βίντεο, ήχος) είναι αλλού. Τα spec's είναι πίσω αλλά ως γνωστόν τα wp δεν έχουν απαιτήσεις με αποτέλεσμα να πάει βούτυρο. Κάνε μια δοκιμή σε κατάστημα και πες μου αν δεν σε ικανοποίησε κάπου. Μέσα στον Ιανουάριο θα πάρει και τα windows 10 

δεν το έχω βρει σε κανενα μαγαζί...σε ενα το βρήκα και αυτό κλειστό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...