Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμερα πηγα με την παρεα μου απο τις λιγες φορες για lan και ειπα να δω τι εχει το pc πηγα υπολογιστης>ιδιοτητες ειδα πως ειχε 2GB RAM και εναν επεξεργαστη dual core στα 3,00 GHz μπεικα στο far cry 4 high graphic επαιζε πολυ καλα χωρις lag μπεικα και assassins creed unity πολυ καλα στα High το θεμα ειναι πως γινεται και τα συκωνε τοσο καλα      πηγα στα bg (Battle Ground)

Δημοσ.

Συμερα πηγα με την παρεα μου απο τις λιγες φορες για lan και ειπα να δω τι εχει το pc πηγα υπολογιστης>ιδιοτητες ειδα πως ειχε 2GB RAM και εναν επεξεργαστη dual core στα 3,00 GHz μπεικα στο far cry 4 high graphic επαιζε πολυ καλα χωρις lag μπεικα και assassins creed unity πολυ καλα στα High το θεμα ειναι πως γινεται και τα συκωνε τοσο καλα      πηγα στα bg (Battle Ground)

Εχει ξαναναφερθει και σε αλλο θεμα,οτι αν βλεπεις και με τοσο χαλια συστηματα και παιζουν αυτα τα παιχνιδια σημαινει ενα μονο πραγμα.Η χαμηλοτερη αναλυση που υπαρχει.Το πιο πιθανο να ειχαν τιποτα παλια 17ρια Monitor.

Δημοσ.

τοτε ηταν 1650Χ1080 και στο lol το ειχαν σε μεγιστη αναλυση 1920Χ1080 και μεγιστα τα γραφικα ultra δηλαδη και ηταν 200fps μηπως κανουν Overclocking? την επομενη φορα που θα παω θα ανεβασω και photos

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής δεν έχει σχέση με περιορισμό στην ανάλυση,αν έχεις καλή vga παίζεις ότι θες σε ultra, τα fps είναι που εξαρτώνται κατά πολύ από τον επεξεργαστή αλλά αν έχεις ~25fps και πάνω το αντιλαμβάνεσαι σαν ομαλό,τουλάχιστον σχεδόν όλοι το αντιλαμβάνονται έτσι.

Τα νέα παιχνίδια, που είναι γραμμένα για 1,6Ghz kabini,δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις για να πεις ότι δεν θα τρέξουν έστω σχετικά καλά. 

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής δεν έχει σχέση με περιορισμό στην ανάλυση,αν έχεις καλή vga παίζεις ότι θες σε ultra, τα fps είναι που εξαρτώνται κατά πολύ από τον επεξεργαστή αλλά αν έχεις ~25fps και πάνω το αντιλαμβάνεσαι σαν ομαλό,τουλάχιστον σχεδόν όλοι το αντιλαμβάνονται έτσι.

Τα νέα παιχνίδια, που είναι γραμμένα για 1,6Ghz kabini,δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις για να πεις ότι δεν θα τρέξουν έστω σχετικά καλά. 

οθονες ειχαν κατι καλες lg εψαξα για αυτες στο google full η αναλυση μηπως υπηρχε καλη gpu? και επισης το χαζο ηταν οτι ειχανε 64bit με 2 gb ram 

Δημοσ.

Ναι τι δυνατη καρτα να εχεις οταν τρωει Bottleneck απο τον επεξεργαστη???Και με 2Gb ram δεν πας πουθενα..Οσο για το Lol 1080p Ultra με 200+Fps ε πρεπει πραγματικα να μου πει τι σκατα καρτα εχει και αποδιδει τοσο...Πραγματικα κατι δεν μου κολλαει καλα στα παραπανω.

Δημοσ.

Ναι τι δυνατη καρτα να εχεις οταν τρωει Bottleneck απο τον επεξεργαστη???Και με 2Gb ram δεν πας πουθενα..Οσο για το Lol 1080p Ultra με 200+Fps ε πρεπει πραγματικα να μου πει τι σκατα καρτα εχει και αποδιδει τοσο...Πραγματικα κατι δεν μου κολλαει καλα στα παραπανω.

ξερω οτι ακουγετε τρελο την επομενη φορα που θα παω σε καμια εβδομαδα θα βαλω και φωτο απο τα games και απο τα χαρακτηριστηκα

Δημοσ.

μήπως τρέχανε έτσι περίπου https://games.onlive.com/ ;

να στρήμαρε από τον server του;

αυτα που δοκιμασα ναι το assassins creed black flag / unity  ηταν ετσι !

Τα νέα παιχνίδια δεν ξεκινάνε καν αν έχεις μόνο 2GB RAM, άρα μήπως τρολλάρει ο φίλος ;

κατσε να ξαναπαω να βαλω και photos

Δημοσ.

προφανως δεν ετρεχε antivirus απο πισω και αχρηστα proccess που "βαραινουν" το λειτουργικο και θα ειχε και ξεχωριστη καρτα ηχου ωστε να μην βαραινεται ο επεξεργαστης με υπολογισμους του ηχου .

o blackviber στο site του εδω και χρονια βγαζει ποια processes ειναι απαραιτητα και ποια οχι οχι για την λειτουργια του η/υ . τα περισσοτερα που εχουν τα καινουργια OS ειναι απλα features και δεν ειναι απαραιτητα. 

π.χ. για win 8.1 : http://www.blackviper.com/service-configurations/black-vipers-windows-8-1-service-configurations/

υ.γ. το  site αυτο δεν ενδεικνυται σε ασχετους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...