gazovios90 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα. Εχω ενα laptop Toshiba Satellite A300 το οποιο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα με την οθονη: Οταν κουνιοταν λιγο η οθονη , επαιφτε η φωτεινοτητα της οθονης σχεδον σαν σκοταδι αλλα μπορουσα να διακρινω τι δειχνει η οθονη. Εβγαλα την οθονη και ειδα οτι κουνωντας το καλωδιο που δειχνω στην φωτο , το φως επεστρεφε στη οθονη.. Ξερει καποιος αν μπορω να τη φτιαξω μονος μου γιατι το θελω το λαπτοπ για να γραψω την διπλωματικη μου.. Ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Test inverter/καλωδιοταινία με άλλα λειτουργικά,αν δεν είναι απο αυτά τα 2 πηγαίνεις σε άλλο πάνελ 15.4"(δεν είναι ακριβά) 1
gazovios90 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολύ για την απαντηση. Σημερα εβγαλα την καλωδιοταινια ,την καθαρισα και την ξαναεβαλα, όμως τωρα η οθονη δεν δειχνει τιποτα. Τελικα τι παιζει να φταιει;
coolerman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολύ για την απαντηση. Σημερα εβγαλα την καλωδιοταινια ,την καθαρισα και την ξαναεβαλα, όμως τωρα η οθονη δεν δειχνει τιποτα. Τελικα τι παιζει να φταιει; αν ρίξεις φώς,βλέπεις είδωλα;;
gazovios90 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Οχι δεν φαινεται τιποτα. Συνδεσα το λαπτοπ με μια εξωτερικη οθονη και δειχνει κανονικα. Καλωδιοταινια ειναι τελικα;;;
coolerman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να δοκιμάσεις,καλωδιοταινία/ινβερτερ/ και τέλος άλλη οθόνη,αυτή είναι η σειρά
gazovios90 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Μηπως ξερεις κανα ευκολο τροπο για να τσεκαρω αν αυτα που ανεφερες προβλημα;
coolerman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Μηπως ξερεις κανα ευκολο τροπο για να τσεκαρω αν αυτα που ανεφερες προβλημα; Πρέπει να βρείς μέσω p/n τα ίδια για δοκιμή,με το " μάτι" δεν γίνεται διάγνωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα