Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω ενα laptop Toshiba Satellite A300 το οποιο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα με την οθονη:

Οταν κουνιοταν λιγο η οθονη , επαιφτε η φωτεινοτητα της οθονης σχεδον σαν σκοταδι αλλα μπορουσα να διακρινω τι δειχνει η οθονη. Εβγαλα την οθονη και ειδα οτι κουνωντας το καλωδιο που δειχνω στην φωτο , το φως επεστρεφε στη οθονη.. Ξερει καποιος αν  μπορω να τη φτιαξω μονος μου γιατι το θελω το λαπτοπ για να γραψω την διπλωματικη μου..

Ευχαριστω

post-248871-0-81689700-1419367619_thumb.jpg

Δημοσ.

Test inverter/καλωδιοταινία με άλλα λειτουργικά,αν δεν είναι απο αυτά τα 2 πηγαίνεις σε άλλο πάνελ 15.4"(δεν είναι ακριβά)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ για την απαντηση. Σημερα εβγαλα την καλωδιοταινια ,την καθαρισα και την ξαναεβαλα, όμως τωρα η οθονη δεν δειχνει τιποτα. Τελικα τι παιζει να φταιει;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ για την απαντηση. Σημερα εβγαλα την καλωδιοταινια ,την καθαρισα και την ξαναεβαλα, όμως τωρα η οθονη δεν δειχνει τιποτα. Τελικα τι παιζει να φταιει;

αν ρίξεις φώς,βλέπεις είδωλα;;

Δημοσ.

Οχι δεν φαινεται τιποτα. Συνδεσα το λαπτοπ με μια εξωτερικη οθονη και δειχνει κανονικα. Καλωδιοταινια ειναι τελικα;;;

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Μηπως ξερεις κανα ευκολο τροπο για να τσεκαρω αν αυτα που ανεφερες προβλημα;

Πρέπει να βρείς μέσω p/n τα ίδια για δοκιμή,με το " μάτι" δεν γίνεται διάγνωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...