Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα μου πιάνει και τηλεόραση και αποκωδικοποιητή και θα γίνετε πανηγύρι, πάντως εντάξει το ψυλοσυνιθισα, θα βρω μια πατέντα να το κρύψω η να το περιορίσω σε μια γωνιά

ευχαριστώ μάγκες, θα μιλήσω και αύριο με lg και βλέπουμε

Δημοσ.

κάπου στο μενου της τηλεόρασης (εκει που μπαίνεις για να ρυθμίσεις τα καναλια) έχει μια τελευταία επιλογη "αναβαθμιση λογισμικού"  το οποίο μάλλον σε σένα είναι στο "off" .Βάλτο στο "ον" και ξαναδοκίμασε όπως σου είπαν παραπάνω με το φάκελο "DTV" αποσυμπιέζοντας πρώτα το αρχείο.

Δημοσ.

Τον ξέρω τον osio τον έχω δουλέψει αλλά σιγά μην δοσω 30 ευρώ τώρα. Το συνηθησα το υπηρεσία hd

Στο ον το έχω , το αρχείο μου το στηλαν σε bin κατευθείαν.

Μηλισα χθες με live chat με την lg, με έστειλαν στον Μανωλόπουλο στην πλατεία Αττικής αφού πρωτα μου έδωσαν Κάτο οδηγίες που τίποταδεν δούλεψε. Αυτός θα μου πάρει 40 ευρώ. Μάλλον θα πάρω κάναν μεταχηρισμενο δέκτη με κάνα δεκαδικό αν μου την βαρεσει

Δημοσ.

To κολπο που εισαι στο "επιλογες" χωρις ομως να μπεις μεσα και να πατησεις το πληκτρο 7..... επτα φορες το δοκιμασες να δεις αν σου ανοιγει το μενου του update?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι το σωστο, για αυτο.

Δοκιμασε και με αλλο στικ μηπως και...

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 στικακια εχω βαλει τιποτα :(

----------

τωρα προσεξα οτι με στικακι ανοιγει αυτο το μενου, αλλα δεν εχει να επιλεξω αρχειο

χωρις δεν ανοιγει το μενου.

μηπως, δεν μου έστειλαν το σωστο αρχειο? bin ειναι αυτο που εχω

-----------------------

ΕΔΙΤΤΤΤΤ :) :) :) :)

ΤΟ ΕΙΔΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, χρησιμοποιούσα στικακι 16gb και ως διαθέσιμες μορφές μου είχε fat32 - exfat - ntfs

ε εγώ θεώρησα ως fat το fat32.

έβαλα στικακι 4gb και μου έβγαλε το σκέτο fat, έλα όμως που το αρχείο έπρεπε να είναι άπλα πεταμένο μέσα στο στικακι και όχι μέσα σε φάκελο με όνομα ''LG_DTV'' που είχα διαβάσει και μου είχε επιβεβαίωση η LG σε επικοινωνία

Ευχαριστώ για την βοήθεια, παίζει μια χαρά τώρα :)

Επεξ/σία από micahel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...