beetlebum Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 hello! μόλις κατέβασα το vlc και το έκανα το default προγραμμα για να ανοίγει mp3..όμως όταν πάω να ακούσω ένα τραγούδι και κάποια στιγμή το διακόπτω κλικάροντας ένα άλλο για να παίξει, μου το ανοίγει σε νέο "tab" με συνέπεια να ακούγονται και τα δύο ταυτόχρονα αντί να διακόπτεται το ένα για να αρχίσει το αλλο..πως το ρυθμίζω αύτο? ευχαριστώ!
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα Ctrl + L Αν σε βολεύει κλικάρης το τραγούδι και μπαίνει και αυτό στη λίστα αναπαραγωγής πάντως εμένα μια χαρά αλλάζει μουσική στο ίδιο παράθυρο
beetlebum Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 με Ctrl + L δε βλέπω να κάνει κάτι...δε με νοιάζει να βάζω λίστες..απλά και μένα μου φαίνεται περιεργο..κάποια άλλη ιδεα?
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Πάτα πάνω στο μενού προβολή λίστα αναπαραγωγής, σε windows το έχεις κάνει εγκατάσταση;
beetlebum Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 ναι στα windows7..λέω να το απεγκαταστησω και να το εγκαταστησω ξανα
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ναι κάντο μήπως και αλλάξει κάτι το windows media player δε σου αρέσει;
TheELF Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Πάνε από το μενού στο tools->preference (ή πάτα ctrl+P ) και στην καρτέλα Interface επέλεξε το alow only one instance
cabdik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 VLC για να ακους MP3.......?????????? τοσα προγραμματα μουσικης αναπαραγωγης υπαρχουν...., γιατι διαλεξες ενα προγραμμα αναπαραγωγης Βιντεο.....?
beetlebum Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 για ταινίες το έχω αλλά δε θέλω να κατεβάσω ένα σωρο προγράμματα κ το εχω κ για mp3...thanx για το info!
Braveheart1980 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 VLC για να ακους MP3.......?????????? τοσα προγραμματα μουσικης αναπαραγωγης υπαρχουν...., γιατι διαλεξες ενα προγραμμα αναπαραγωγης Βιντεο.....? Δε διαφωνώ αλλά περί ορέξεως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα