Thessalonikios200 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αναζητω συσκευη απο 5' εως το πολυ 5,5' στο " σκαφος" ενος 5'. Εννοειται μονο Android και τιποτα αλλο! Δινω εως 400 ευρω και θελω να το παρω το πολυ παρασκευη,αν δεν αποφασισω τελικα για αυριο !
driverpit Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Lg g3 32gb http://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Lg g3 32gb http://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html Το Φοβαμαι ,ολοι μιλανε για LAGGGGG . Καλο σαν εμφανιση αλλα δεν ξερω ας γραψει και κανενας κατοχος. https://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html Διαβαστε τι γραφουν οι κατοχοι.
panos2171 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Xperia Z2 από τις καλύτερες προτάσεις σε αυτά τα λεφτά http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html
arxontas71 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παρε το G3 φιλε μου, εχουν αποκατασταθεί τα οποια θεματα ειχε και σε καλη σχεση τιμης.
Thessalonikios200 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παρε το G3 φιλε μου, εχουν αποκατασταθεί τα οποια θεματα ειχε και σε καλη σχεση τιμης. Με ποιον τρόπο δηλαδή έγινε η αποκατάσταση των προβλημάτων;
arxontas71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα συμπολίτη, μπορείς να δεις και στο myphone στο αντίστοιχο νήμα του G3 ότι ακριβώς σε ενδιαφέρει, το συγκεκριμένο κινητό είναι στις βλέψεις μου για αγορά και σίγουρα δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω θέματα, ελπίζω να σε βοήθησα.
Thessalonikios200 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 <p>Καλημέρα συμπολίτη, μπορείς να δεις και στο myphone στο αντίστοιχο νήμα του G3 ότι ακριβώς σε ενδιαφέρει, το συγκεκριμένο κινητό είναι στις βλέψεις μου για αγορά και σίγουρα δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω θέματα, ελπίζω να σε βοήθησα. </p> Καλημέρα φίλε μου. Δηλαδή έχεις διαβάσει κλπ και λες ότι είναι Οκ το κινητό;
arxontas71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Είχα το G2 και η επιλογή μου για την συγκεκριμένη συσκευή και οι εντυπώσεις ήταν άριστες, με ενδιέφερε το G3 αλλά είχε τα θεματακια του, σαφώς και με τις συνεχείς αναβαθμίσεις έχει κερδίσει το κοινό του, και στο σκτρουτζ που αναφέρεις οι τελευταίες κριτικές του είναι θετικές, και στο myphone θα δεις αναλυτικά ότι σε ενδιαφέρει, πέρα από τα γραφόμενα δες το και στην πράξη σε κάποιο κατάστημα, δούλεψε το, δες το μέγεθος του και εσύ θα κρίνεις.
driverpit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Το Φοβαμαι ,ολοι μιλανε για LAGGGGG . Καλο σαν εμφανιση αλλα δεν ξερω ας γραψει και κανενας κατοχος. https://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html Διαβαστε τι γραφουν οι κατοχοι. Έχω το 16αρι και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με κολλήματα έχω κάνει και την αναβάθμιση και έχει βελτιωθεί αρκετά το τηλέφωνο. Όσο αφορά τα σχόλια στο σκρουτζ τα περισσότερα από ότι διαβάζω είναι θετικά 1
GianniSM Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Έχω το 16αρι και εγώ (τα benchmarks έδειξαν μόλις 4% ανώτερες επιδόσεις στο 32, άρα για μένα δεν αξίζει τα έξτρα λεφτά). Με kit kat είχα κάποιο θέμα με lag και την μπαταρία. Με την αναβάθμιση σε lollipop μου βγάζει άνετα την μέρα και lag δεν υπάρχει. Πολύ χρηστικό UI (αυτό το mcfee να έλειπε, που μόνο με root βγαίνει) και όλα σούπερ. Φοβερή οθόνη και κάμερα μικρά μπέζελς, και πανέμορφο κατά την ταπεινή μου άποψη. Ζεσταίνεται επίσης λίγο αλλά όχι κάτι τραγικό.Τα άλλα flagships σε μερικά σημεία είναι καλύτερα πχ HTC καλύτερο ήχο στερεοφωνικό με αλουμίνιο, πο αλλά χειρότερη μπαταρία/κάμερα. Πολύ πιο ακριβό. Το Ζ2 με διαφορά καλύτερη μπαταρία αλλά τεράστια μπέζελς χειρότερη οθόνη και κάμερα.Το S5 ωραίο τηλ με εντυπωσίασε ο μετρητής παλμών. Το fingerprint δεν το θεωρώ πρακτικό. Λιγότερο καλό ηχείο, καλύτερες φώτος την μέρα χειρότερες το βράδυ. Η μπαταρία στα ίδια πάνω κάτω. Μικρότερη οθόνη, πολύ καλή με ότι συνοδεύει τις AMOLED (πολύ έντονα χρώματα, εντυπωσιακά αλλά ψεύτικα). Αρκετά ακριβότερο επίσης.
Thessalonikios200 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 <p>Έχω το 16αρι και εγώ (τα benchmarks έδειξαν μόλις 4% ανώτερες επιδόσεις στο 32, άρα για μένα δεν αξίζει τα έξτρα λεφτά). Με kit kat είχα κάποιο θέμα με lag και την μπαταρία. Με την αναβάθμιση σε lollipop μου βγάζει άνετα την μέρα και lag δεν υπάρχει. Πολύ χρηστικό UI (αυτό το mcfee να έλειπε, που μόνο με root βγαίνει) και όλα σούπερ. Φοβερή οθόνη και κάμερα μικρά μπέζελς, και πανέμορφο κατά την ταπεινή μου άποψη. Ζεσταίνεται επίσης λίγο αλλά όχι κάτι τραγικό.<br><br> Τα άλλα flagships σε μερικά σημεία είναι καλύτερα πχ HTC καλύτερο ήχο στερεοφωνικό με αλουμίνιο, πο αλλά χειρότερη μπαταρία/κάμερα. Πολύ πιο ακριβό. Το Ζ2 με διαφορά καλύτερη μπαταρία αλλά τεράστια μπέζελς χειρότερη οθόνη και κάμερα.<br> Το S5 ωραίο τηλ με εντυπωσίασε ο μετρητής παλμών. Το fingerprint δεν το θεωρώ πρακτικό. Λιγότερο καλό ηχείο, καλύτερες φώτος την μέρα χειρότερες το βράδυ. Η μπαταρία στα ίδια πάνω κάτω. Μικρότερη οθόνη, πολύ καλή με ότι συνοδεύει τις AMOLED (πολύ έντονα χρώματα, εντυπωσιακά αλλά ψεύτικα). Αρκετά ακριβότερο επίσης. </p> Δηλαδή το βλέπεις βελτιωμένο με την lollipop; έχει αλλάξει το κινητό γενικώς;
GianniSM Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή το βλέπεις βελτιωμένο με την lollipop; έχει αλλάξει το κινητό γενικώς; Στο Antutu όταν το αγόρασα μου έδινε σκορ 29000. Με το L έγινε 39000. Σημαντική βελτίωση στην μπαταρία επίσης. Αν θες εις βάθος λεπτομέριες δες την πιο κάτω συζήτηση που το σκίσαμε το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/552543-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone/
Thessalonikios200 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή το βλέπεις βελτιωμένο με την lollipop; έχει αλλάξει το κινητό γενικώς; Στο Antutu όταν το αγόρασα μου έδινε σκορ 29000. Με το L έγινε 39000. Σημαντική βελτίωση στην μπαταρία επίσης. Αν θες εις βάθος λεπτομέριες δες την πιο κάτω συζήτηση που το σκίσαμε το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/552543-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone/ Χαμηλό σκορ, το s4 μου βγάζει 45000, γιατί έτσι;
GianniSM Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Χαμηλό σκορ, το s4 μου βγάζει 45000, γιατί έτσι; Η 2Κ οθόνη έχει και τα κακά της. Ένα από αυτά είναι πως ζορίζει αρκετά τον επεξεργαστή (αυτό προκαλεί και την θέρμανση). Η ταχύτητα δεν είναι το δυνατό του σημείο συγκρινόμενο με τις άλλες ναυαρχίδες, αλλά στην πράξη είναι υπέρ ικανοποιητική. Γενικά είναι ένα τηλ χωρίς σοβαρές ατέλειες με κάποια εξαιρετικά στοιχεία όπως την φοβερή οθόνη/κάμερα το μικρό μέγεθος για 5.5 ίντζες οθόνη, ικανοποιητικότατη μπαταρία, πρακτικό τρόπο ξεκλειδώματος, το knock code όπου ορίζεις συγκεκριμένα αγγίγματα για να ξεκλειδώσει που το βρίσκω πολύ πρακτικό όταν οδηγώ, ελάχιστο bloatware, και πολύ παραμετροποιήσιμο UI, μεγάλη υποστήριξη από την XDA κοινότητα με πολλές custom rom ανάλογα τα γούστα και αρκετά εύκολο ρουτάρισμα. Αν και ένα μεγάφωνο (σε αντίθεση με το HTC M8) έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Αν σκεφτείς βέβαια πως είναι και κάπου 100Ε φθηνότερο από τις άλλες ναυαρχίδες (στην Σονυ συγκρίνω με το Ζ3 όχι το Ζ2, αυτό είναι κάπου 20Ε ακριβότερο) θεωρώ πως έχει το καλύτερο value for money. Γενικά σε όλες τις συγκρίσεις που έχω διαβάσει από ξένες σελίδες σαν το phonearena, gsmarena, trustedreviews κλπ το βγάζουν μάλλον το τηλέφωνο της χρονιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα