TheLordOne Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα, Ξερετε απο που μπορω να κατεβασω το αυθεντικο iso των 8.1 για να το καψω σε dvd και μετα να βαλω δικο key?
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Τσέκαρε εδώ φίλε μου http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media
TheLordOne Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Τσέκαρε εδώ φίλε μου http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media Ευχαριστω φιλε! Κατι κατεβαζει θα δειξει τωρα! 1
igoods Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα.Να ρωτησω και εγω εδω για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. κατεβασα απο το παραπανω link χθες το iso στο pc .Και σημερα με την εφαρμογη "windows 7 usb/dvd download tool" παω και περναω τα windows στο στικακι. Εδω να πω οτι το laptop εχει ολοκαινουριο σκληρο γτ ο αλλος τα επαιξε.Οποτε τωρα μεσα δεν υπαρχει κανενα λειτουργικο. Συνδεω το usb ανοιγω το laptop το βαζω να μπουταρει απο το usb, μου δειχνει το εικονιδιο των 8 ,κανει ενα κυκλακι απο κατω οτι φορτωνει και μετα ξαφνικα κλεινει το laptop...Τι γινεται?.τι εχω κανει λαθος?
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά άσε την εφαρμογή που χρησιμοποίησες γιατι μπορεί να έγινε κατι λάθος η να μην υποστηρίζεται σωστά απο τα 8 , το tool ου κατεβάζεις σε ρωτάει που θέλεις να κατεβάζεις και να περάσεις τα windows και εχει και την επιλογή usb να το κάνει μόνο του οποτε δοκίμασε το παλι ετσι
igoods Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά άσε την εφαρμογή που χρησιμοποίησες γιατι μπορεί να έγινε κατι λάθος η να μην υποστηρίζεται σωστά απο τα 8 , το tool ου κατεβάζεις σε ρωτάει που θέλεις να κατεβάζεις και να περάσεις τα windows και εχει και την επιλογή usb να το κάνει μόνο του οποτε δοκίμασε το παλι ετσι Λυθηκε τελικα.Δεν αλλαξα τον τροπο.Απλα ξαναεκανα την διαδικασια και τωρα ειναι κομπλε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα