Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft προτρέπει για «αλλαγή» από MacBook σε Surface Pro 3 με νέα ιστοσελίδα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια νέα ιστοσελίδα εγκαινίασε η Microsoft αυτό το σαβ/κο, στόχος της οποίας είναι να πείσει τους κατόχους MacBook, να κάνουν τη μετάβαση στο Surface Pro 3.Η καμπάνια με τίτλο «Κάνε την αλλαγή», περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows, ερωτήσεις αλλά και απαντήσεις για όσους ενδιαφέρονται να αλλάξουν όχι μόνο μηχάνημα αλλά και πλατφόρμα. Επιπλέον υπάρχει ενημέρωση για τις δυνατότητες σύνδεσης του Surface Pro 3 με το iPhone, το iCloud και το iTunes αλλά και διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας αντί του FaceTime και του iMessage, χρησιμοποιώντας το Skype.

 

Στην ενότητα Surface Pro 3 για χρήστες MacBook, η Microsoft αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες με το Surface Pro 3 όπως το δεξί κλικ, μια αναζήτηση, εύρεση των ρυθμίσεων ή των εγκατεστημένων εφαρμογών κ.α

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft επιλέγει την κατά μέτωπο σύγκριση του νέου της υβριδικού υπολογιστή με το MacBook, κάτι που έκανε για πρώτη φορά στην επίσημη παρουσίαση της συσκευής, συγκρίνοντας το με το MacBook Air. Στο παρελθόν και μέσα από μια σειρά διαφημιστικών, η εταιρεία είχε προχωρήσει στη σύγκριση του MacBook Air με το Surface 2 κάτι που όμως σταμάτησε μετά την κυκλοφορία του Surface Pro 3.

 

Ήδη ένα από τα διαφημιστικά της Microsoft με τίτλο Winter Wonderland, το οποίο προχωρά σε σύγκριση των δύο μηχανημάτων, έχει περισσότερες από 6.5 εκατομμύρια εμφανίσεις.

 

Link.png Site: Microsoft MacBook Switcher

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπαινει στην διαδικασια να συγκρινει μια "pro" προταση της, προφανως με επαγγελματικο/productivity προσανατολισμο με το πιο lifestyle/entertainment υπολογιστη της apple.

Ας διαλεξει τι ειναι το surface pro για να βρει και τους αντιστοιχους ανταγωνιστες και να συγκριθει.

αρχισε της βλακειες του προσφατου παρελθοντος η microsoft.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοεις οπως εκανε παλια η Apple με τις διαφημισεις της που συγκρινε τα επαγγελματικα/productivity PC με τα lifestyle/entertainment Μac?

 

https://www.youtube.com/watch?v=DZSBWbnmGrE

  • Like 25
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

e ναι KilliK δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ? όπου τους συμφέρει ifestyle/entertainment και όπου τους συμφέρει επαγγελματικα/productivity έτσι είναι.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο η apple δε θα φτιάχνει ή δε θα εμπλουτίζει τα (επόμενα) ipad με πλήρες λειτουργικό, τόσο θα με κερδίζει η ms και πάλι...

Ήδη με κέρδισε με το surface pro 3 το οποίο έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου για τη δουλειά και φαίνεται το επόμενο κινητό να πηγαίνει προς windows phone.

 

Τα προϊόντα της ms καλύπτουν τις ανάγκες της δουλειάς μου και της διασκέδασής μου περισσότερο από ότι της apple οπότε...

  • Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως κάτοχος του Surface Pro 3 (i5/8GB) και ως επαγγελματίας μπορώ να πω ότι αξίζει τα χρήματα του μέχρι τελευταίου cent.  Είναι ελαφρύ, η γραφή με το πενάκι είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα (και έχω δοκιμάσει πολλές) και με το docking station έχεις ένα πολύ καλό desktop.

 

Ο τρόπος δε, που συνεργάζεται με τα υπόλοιπα PC που τρέχουν Windows με έχει βάλει σε πειρασμό να επιστρέψω μόνιμα και πάλι στα Windows αφού η δουλειά απλά γίνεται όπως πρέπει να γίνεται.

 

Και όχι, δεν είμαι hater… έχω και ipad και macbook και macbook pro και είμαι χρήστης του MacOS εδώ και πολλά χρόνια αλλά το ότι αυτή τη φορά η Microsoft τα κατάφερε και μάλιστα άριστα αυτό να λέγεται.

 

Υγ : Με το surface κατάλαβα τελικά στη πράξη την ευχρηστία των Windows 8 και το πώς οι όποιες παραξενιές τους σε desktop pc τελικά μετράνε και μάλιστα πολύ σε αυτό το tablet. 

  • Like 26
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντί να τους πείσει να πάνε από iphone  σε windows phone,τους πείθει να πάνε σε windows desktop,στο οποίο ήδη η microsoft έχει νικήσει με διαφορά τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μαλακη εχει κανει βηματα μεγαλα προς το εμπρος ,αν βαλεις 1 adroind tablet ,ipad k surface  αυτα που κανεις με το surface ειναι ετη φωτος μπροστα τι να λεμε τωρα ,μη κολατε σε μαρκες εταιριες  κτλ ας προσεχαν οι αλλοι ,ειναι η επομενη αγορα μου ολα σε ενα (ιcore5 ssd 8 gbram ) ασε τους αλλους με atom στη ουσια γιατι αυτοι ειναι η επεξεργαστες τον  αdroid ipad, μολις παει 500ε το τσιμπισα επειδη εχω ξενερωσει με αυτα που εχω (ταμπλετ αδροινδ ιπαδ4).

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...