LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 εχω δυο ιδια <a href="http://www.pcworld.com/product/1261097/acer-aspire-one-ao531h-0bk-netbook.html">netbook </a> και ενω συνδεονται μια χαρα στο διαδικτυο με το wifi τους οταν παω να τα συνδεσω με utp (lan) καλωδιο μου βγαζει στην κατασταση "με περιορισμενη η χωρις αξιοπιστια" και δεν μπαινει στο ιντερνετ. Εκανα ρισταρτ το μοντεμ παλι τα ιδια. Συνδεθηκα με το wifi πατησα στο cmd ipconfig πηγα στις ιδιοτητες του tcp/ip και εβαλα τις ιδιες διευθηνσεις της wifi συνδεσης και παλι δεν συνδεονταν. Το ιδιο πραγμα το δοκιμασα και στα δυο netbook και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Τι αλλο μπορει να φταιει ? υπαρχει περιπτωση να φταει το "router" το οποιο ειναι το ZXV10 H108L που δεινει "δωρεαν" η "εταιρια" wind?
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Για αρχή δοκίμασε άλλο καλώδιο αν και πάλι κάνει το ίδιο δοκίμασε να συνδέσεις το netbook σε άλλο ρούτερ αν είναι εφικτό αλλιώς πολύ πιθανών να είναι η οδηγοί της κάρτας δικτύου δοκίμασε να τους κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αυτούς από την official σελίδα
LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Για αρχή δοκίμασε άλλο καλώδιο αν και πάλι κάνει το ίδιο δοκίμασε να συνδέσεις το netbook σε άλλο ρούτερ αν είναι εφικτό αλλιώς πολύ πιθανών να είναι η οδηγοί της κάρτας δικτύου δοκίμασε να τους κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αυτούς από την official σελίδα Εκανα και boot ενα φλασακι που ειχα bootαρισμενο το lubuntu και χωρις εγκατασταση δοκιμασα να το συνδεσω απο κει αλλα και παλι τα ιδια με wifi γινοταν η συνδεση κανονικα ενω με lan τιποτα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει (αν φταιει) και στο lubuntu το driver της καρτας δικτυου?
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Σπάνια άλλα δεν είναι και απίθανο δοκίμασε και με το ubuntu άλλα και με άλλο καλώδιο αν δε το έχεις κάνει ήδη
LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 τα δοκιμασα σε αλλο ρουτερ με το ιδιο καλωδιο και συνδεετε κανονικα. Αρα προφανως φταιει το ρουτερ αλλα απο την στιγμη που του εχω κανει πληρες ρισταρτ (απο το κουμπακι με ενα αιχμιρο αντικειμενο) τι αλλο μπορει να φταιει ? υπαρχει περιπτωση καμια συρθμηση να να μην επαναφερετε μετα απο ρισταρτ?
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν κράτα το κουμπί reset πίσω από το ρούτερ για περίπου 10 δευτερόλεπτα περίμενε να ανοίξει σύνδεσε το καλώδιο utp στο netbook μπες σε κάποιον περιηγητή (firefox, chrome, explorer, κλπ) και πάνω στη γραμμή διεύθυνσης γράψε 192.168.1.254 και στα πεδία username: admin password: admin μπαίνει στο interface του ρούτερ;
LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν κράτα το κουμπί reset πίσω από το ρούτερ για περίπου 10 δευτερόλεπτα περίμενε να ανοίξει σύνδεσε το καλώδιο utp στο netbook μπες σε κάποιον περιηγητή (firefox, chrome, explorer, κλπ) και πάνω στη γραμμή διεύθυνσης γράψε 192.168.1.254 και στα πεδία username: admin password: admin μπαίνει στο interface του ρούτερ; ειχα δοκειμασει και μετα το ρισταρτ που το ειχα κανει οπως ακριβως το περιγραφεις αλλα και παλι δεν εμπαινε μονο με το wifi συνδεετε στο interface του ρουτερ... Αλλα το θεμα ειναι οτι μετα το ρισταρτ αποσυνδεθηκε και το wifi και ο κωδικος επανηλθε στον εργοστασιακο και ειδα και επαθα για να τον ξαναβρω
mafiozoskotsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Τότε η μόνη επιλογή είναι να κάνεις firmware update αν και δε νομίζω να κάνει κάτι άλλα δεν έχεις να χάσεις τίποτα αλλιώς αν έχει εγγύηση το επιστρέφεις πίσω να σου δώσουν άλλο
LOVExVOTKA Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Τότε η μόνη επιλογή είναι να κάνεις firmware update αν και δε νομίζω να κάνει κάτι άλλα δεν έχεις να χάσεις τίποτα αλλιώς αν έχει εγγύηση το επιστρέφεις πίσω να σου δώσουν άλλο ειχα κανει firmware uapdate αλλα σε ενα d link αγορασμενο για αυτα τα δωρεαν της wind ξερεις αν γινετε και αν ναι που μπορω να βρω το firmware? ευχαριστω πολυ!
quantium Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ειχα κανει firmware uapdate αλλα σε ενα d link αγορασμενο για αυτα τα δωρεαν της wind ξερεις αν γινετε και αν ναι που μπορω να βρω το firmware? ευχαριστω πολυ! καλημέρα εδω θα βρεις αυτο που ψαχνεις http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/parehomenos-exoplismos/anavathmisi-logismikou-router-zte/
LOVExVOTKA Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 πως θα κανω ομως αναβαθμηση απο την στιγμη που δεν μπορω να συνδεθω με το ρουτερ μεσω καλωδειου ενω λεει πως αποφυγετε να κανετε την αναβαθμηση με wifi
mafiozoskotsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πάρε καλυτέρα την wind τηλέφωνο να σε καθοδηγήσουν για το τι να κάνεις λογικά είναι προβληματικό το ρούτερ μήπως στο αντικαταστήσουν γενικά από ότι έχω διάβαση σε σχόλια βγαίνουν προβληματικά αυτά τα ρούτερ
LOVExVOTKA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πάρε καλυτέρα την wind τηλέφωνο να σε καθοδηγήσουν για το τι να κάνεις λογικά είναι προβληματικό το ρούτερ μήπως στο αντικαταστήσουν γενικά από ότι έχω διάβαση σε σχόλια βγαίνουν προβληματικά αυτά τα ρούτερ Ναι ρε φίλε Και γενικά όλα αυτά που τα δεινουν Δωρεάν και καλά πάντα σε τρεξίματα σε βάζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα