ChrisAce Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Καλημέρα.. Εχτές το βράδυ εκανα μια αλλαγή στις cpu στα 2 απο τα 3 pc που εχω. Στο 1ο εβγαλα εναν palomino 2000 και στην θέση του εβαλα εναν barton που πήρα... Εβαλα ολα τα σχετικά(articsilver, ψύκτρα και τα λοιπά)εκανα και μια αναβάθμιση στο bios τις Asus AV8X και όλα δουλέψαν ρολόι. Στο πρόβλημα τώρα... Τον επεξεργαστή που έβγαλα απο το 1ο pc(palomino 2000)προσπάθησα να τον βάλω στο 2ο pc που είχα πάνω εναν athlon 1,4 σε Asus A7V266. Έκανα και εδώ όλα τα σχετικά(σε αυτόν δεν έκανα bios update) και πήγα να τον ξεκινήσω... Αμ δέ. Άνοιγε το pc αλλά στην οθόνη δεν έδειχνε τίποτα. Έμπαινε μετά απο λίγο σε standby η οθόνη χωρίς να δείχνει τίποτα... Δοκίμασα να βγάλω και να ξαναβάλω τις μνήμες και την κάρτα γραφικών αλλά τίποτα πάλι. Έκανα και clearcmos και πάλι τίποτα... Ξαναέβαλα την παλιά cpu(1,4) τίποτα... Αυτό που με παραξενεύει είναι οτι δεν εκανε κανένα μπίπ στο bootarisma που αν εξαιρέσεις οτι η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα θα νόμιζες πως δουλεύουν όλα. Ακούγεται μέχρι και το μέτρημα τις μνήμης... Δοκίμασα με χωρίς δίσκους χωρίς μνήμη μπάς και κάνει κανά μπίπ αλλά τίποτα και πάλι... Τί λέτε το έκαψα το mobo???
Narayan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δοκίμασε και τους 2 CPU στο Α7V8X μήπως έχουν αυτοί το πρόβλημα (τα CPU δεν μπορούν να κάψουν το mobo). Πάντως αν δεν κάνω λάθος το A7V266 έχει jumper πάνω στη μητρική για επιλογή ανάμεσα σε 100/133 FSB, αν πάλι το συγκεκριμένο revision δεν έχει τότε θα έπρεπε να βάλεις 100άρι στο BIOS πριν την αλλαγή CPU.
ChrisAce Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Ναι όντως υπάρχουν jumpers αλλά εγώ δεν άλλαξα τίποτα... Λές να είναι αυτό?? Αλλα οταν έβαλα πάλι την προηγούμενη cpu 1,4 δεν θα έπρεπε να δουλέψει πάλι??
Narayan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Με το CMOS clear μπορεί να χάλασαν μερικές ρυθμίσεις που είχες κάνει, αλλά και πάλι ναι, έπρεπε να αναγνωρίζεται :? Δοκίμασε να θέσεις 133FSB μέσω jumper και δοκίμασε τον Palomino
ChrisAce Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Θα το δοκιμάσω αυτό που λές. Σε ευχαριστώ. Αν εχετε και καμιά άλλη ιδέα ρίξτε την άφοβα... Δεν έχω να χάσω τίποτα να τις δοκιμάσω όλες... Τώρα είμαι στο γραφείο. Αλλά οτι προτείνετε θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα πάω σπίτι. Kαι να διευκρινήσω και κάτι που φαντάζομαι θα το καταλάβατε, δεν μπορώ να μπώ κάν στο bios λόγω του οτι η οθόνη μπαίνει κατευθείαν σε standby.
Spyrus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Yπάρχει περίπτωση να κάηκε ο Palomino. Για να το επιβεβαιώσεις βάλτον στο ASUS A7V8X.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.