Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι γίνεται.  Δεν μπορεί να σου δώσει 300€ για μια μητρική μετά από 3 χρόνια. Πέφτει η τιμή.

Ναι και την αξια την καθοριζει ποιος που σου δινουν πισω????

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλες οι τιμες του eshop αλλα σε θεματα εγγυησης ειναι οι χειροτεροι.Καλυτερα 5-10 παραπανω αλλου να ειστε ησυχοι

• Super Moderators
Δημοσ.

θα σου πει την τελευταία τρέχουσα, την οποία κάλιστα μπορεί να βγάλει κάποιος από το μυαλό του για να γλυτώσει λεφτά...
  • Like 2
Δημοσ.

Το πιστωτικό πρέπει να το κόψουν στην τιμή που το αγόρασες, ο,τι άλλο σου πουν είναι μλκιες

αντίστοιχη δικιά μου περίπτωση με σκληρό δίσκο, τελικά μετά από πολλά τηλέφωνα που μου έκαναν και ενώ επέμεναν 

για μικρότερο πιστωτικό ή αντικατάσταση με "υποδεέστερο" προϊόν, πήρα όλο το πόσο πίσω.

με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο δίσκος είναι όντως νεκρός και μου πρότειναν πιστωτικό χαμηλότερο
από την τιμή που τον είχα αγοράσει, με την δικαιολογία ότι κόβουν πιστωτικό στην τελευταία τιμή που τον είχαν πουλήσει...

ισχύει αυτό ή μπορώ να "διεκδικήσω" όλο το ποσό?

wash δεν είναι από πλαίσιο, είναι από e-shop.gr!

Η κατάσταση έχει ως εξής, τον δίσκο τον είχα πάρει 50euro, τώρα μου κόβουν πιστωτικό στα 37 ή μου δίνουν τον παρακάτω
WD CAVIAR GREEN http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303607
ο οποιος είναι 500Gb, έχει Buffer 32 MB, αλλα δεν είναι σταθερός στις 7200...
(μπορώ να "πατήσω" σε αυτό και να πω ότι δεν έχει ίδια χαρακτηριστικά με τον δικό μου?)

Από την άλλη ο CAVIAR BLACK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303656
έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Seagate μου που απεβίωσε, αυτόν δεν πρέπει να μου δώσουν λοιπόν???

Πάντως εμενα ούτε τα 37 που μου δίνουν ούτε ο WD Green με ικανοποιούν, η καλύτερη περίπτωση για εμενα είναι να μου δώσουν τα 50 euro σε πιστωτικό και να βάλω αλλα 10-15 euro και να πάρω 1Tb

Πως θα τους αναγκάσω να μου δώσουν όλο το ποσο στο πιστωτικό?
υπάρχει κάποιος νομος ή κάτι τέτοιο και είναι υποχρεωμένοι, ή απλά αρχίζεις τα γαλλικά και όπου βγάλει???

καλά ότι να ναι...

πήγα χτες από το κατάστημα για να τους ενημερώσω ότι δεν παίζει να πάρω τον green που μου προτείνουν, και ότι θέλω να μου δώσουν έναν με ίδια χαρακτηριστικά.

Το παλικάρι (το οποιο ήταν και πολύ εξυπηρετικό) αφού του εξήγησα την κατάσταση μου πρότεινε ή τον
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301870

ή τον
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303656

και οι δυο στις 7.200 και με 32Mb Cache, του είπα ok, και προώθησε το αίτημα στο service...!

Με πήραν σήμερα από το service και μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται, και αν θέλω τον green ή τα 37 euro σε πιστωτικό.

Τους είπα ότι πιστωτικό κάτω από 50 euro δεν παίζει να δεχτώ και ότι ο green δεν είναι ρε άνθρωπα σαν τον γαμ#$%^@ τον seagate σταθερός στις 7.200, πως να το κάνουμε.

Όχι λέει, ίδιος είναι, μην μπερδεύεσαι με το "5.400-7.200" το ίδιο τρέχει...
Pε καλε μου, ρε χρυσέ μου του λέω, αν ήταν ίδιος δεν θα ήταν green, θα ήταν κάτι άλλο, θα ήταν σταθερός 7.200 και θα τον έλεγαν black, blue ή όπως αλλιώς στο διάολο, και στην τελική θέλω να περάσω το λειτουργικό σε αυτό τον δίσκο και τον θέλω ντε και καλά στις 7.200...

κοίτα που θα μας κάνουν κουμάντο και στην ταχύτητα περιστροφής, άλλοι αγοράζουν ssd και αυτοί θέλουν να μου φορτώσουν τον green...

αφού είδε ότι δεν παίζει να πάρω τον green το γύρισε στον WD CAVIAR BLUE
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303647

αυτός είναι λέει στις 7.200, αυτός έχει ίδια χαρακτηριστικά!
ναι του λεω, αλλα αυτός έχει 16Mb ενώ ο δικός μου είχε 32Mb, μπορείτε επιτέλους να μου δώσετε έναν με ίδια χαρακτηριστικά???

δεν παίζουν ρολο τα Mb λέει, τρέχει στις 7.200 αυτό μετράει και είναι και sata 3.
κάπου εκεί άρχισα να φορτώνω, ποσο να κρατηθώ, και ενημέρωσα τον κύριο ότι αν δεν έπαιζαν ρολο τα Mb όλοι οι δίσκοι θα ήταν στα 8 και δεν θα υπήρχαν οι 16 οι 32 και οι 64 ότι οι κατασκευαστές δεν είναι βλάκες που βγάζουν 8, 16, 32, 64 και σε τελική ανάλυση η μητρική μου δεν υποστηρίζει sata 3 οποτε τι να τον κάνω τον sata 3??? μήπως να αγοράσω και καινούρια μητρική???

κάπου εκεί άρχισε να μου λέει ότι "ok θα στείλουμε τον χαλασμένο δίσκο σας στη seagate να δούμε τι θα μας πει" (σαν απειλή το άκουσα εγώ πάντως αυτό)

στείλτε τον του λέω όπου θες, περιμένεις να σου πουν κάτι διαφορετικό από το ότι είναι χαλασμένος?
βασικά ψυλλιάστηκα ότι θέλουν να πετάξουν το μπαλάκι στη seagate για το θέμα της εγγύησης, αλλα τους ενημέρωσα να μην τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο
και ότι αυτοί μου πούλησαν το προϊόν άρα αυτοί είναι υπεύθυνοι για εγγύηση-αντικατάσταση κλπ.
ε, εκεί μου πέταξε και το παραμύθι ότι "όχι δεν ισχύει αυτό, η αντιπροσωπεία δίνει την εγγύηση αυτή είναι υπεύθυνη"
για να του απαντήσω και εγώ με την σειρά μου ότι κάτι τέτοιο πολυ απλά ΔΕΝ ΙΣΧYΕΙ

τον ενημέρωσα ότι αν δεν μου δώσουν το σωστό προϊόν εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά από αφούς (κάτι που ισχύει) γιατί έχουν γίνει ψιλικατζίδικο με αυτά που κάνουν (βασικά χέστηκε αυτός, δικό του είναι το μαγαζί..) να ενημερώσει τους "αρμοδιους" και να με καλέσει ξανά, για την συνεχεια μείνετε συντονισμένοι

Τελικά πριν λίγες μέρες μου έστειλαν sms ότι πιστώθηκε στον λογαριασμό μου όλο το ποσό (50e)

Με έπαιρναν και τηλέφωνο πριν το sms, αλλα επειδή δεν είχα τα κέφια μου και για να μην τα ακούσει ο άνθρωπος σε περίπτωση που μου έλεγαν πάλι μα μου σου του, δεν το σήκωσα.
Πάντως αν απαντούσα στο τηλέφωνο πολύ θα ήθελα να τους ρωτήσω τι άλλαξε τελικά στο σκεπτικό τους και μου πίστωσαν όλο το ποσό!

Anyway, τελικά φέρθηκαν επαγγελματικά (ή έστω έξυπνα)

Δημοσ.

Παντως για την ιστορια και η περιπτωση του WD Caviar Blue 1tb μια χαρα αντιπροταση θα ηταν αν δινανε τον σωστο και οχι τον μουφα που σου προτεινανε.

Αλλο παραδειγμα που ειχα πετυχει πιο παλια ηταν σε καρτα γραφικων στα 2.5 ή πριν τα 3 χρονια της εγγυησης χαλασε.Η καρτα κοστιζε στην αρχικη αγορα 300+ευρω δεν θυμαμαι ακριβως ποσο μπορει και παραπανω να την ειχε παρει και το καταστημα του εδωσε τελικα αν θυμαμαι καλα 200ευρω.Βεβαια αυτος δεν το εψαξε παραπανω αλλα ηταν μεγαλη μλκια.

Δημοσ.

Στην αρχή κοιτάνε να σου δώσουν ίσων δυνατοτήτων με αυτό που είχες ή καλύτερο. Πχ τροφοδοτικό. Εγώ που έχω το gold ax1200

θα μου έδιναν το ax1200i. Άμα δεν υπάρχει -δεν έχουν, σου κόβουν πιστωτικό με την αξία που έχει το προιον σου σήμερα. Εγώ έτσι ξέρω από το 

ΠΛΑΙΣΙΟ που μου είχε τύχει παλιά σε ποντίκι και μητρiκή socket775.

Δημοσ.

Στην αρχή κοιτάνε να σου δώσουν ίσων δυνατοτήτων με αυτό που είχες ή καλύτερο. Πχ τροφοδοτικό. Εγώ που έχω το gold ax1200

θα μου έδιναν το ax1200i. Άμα δεν έχουν σου κόβουν πιστωτικό με την αξία που έχει το προιον σου σήμερα. Εγώ έτσι ξέρω από το 

Ναι και σου ξαναλεω στην περιπτωση της καρτα γραφικων ποιος καθοριζει την αξια που εχει η καρτα τωρα???Πχ αν καποιος εχει αγορασει μια Gtx 680 που δεν υπαρχει στην αγορα και την ειχε παρει 400ευρω πως θα καθορισει το καταστημα την αξια της???

θα σου πει την τελευταία τρέχουσα, την οποία κάλιστα μπορεί να βγάλει κάποιος από το μυαλό του για να γλυτώσει λεφτά...

Αυτο που λες το ειχα παθει με την γνωστη προσφορα του Κωτσοβολου για το μηχανικο Trigger.Το πληκτρολογιο μου χαλασε στον 1.5χρονο κατοχης μου(δεν το αναγνωριζε κανενα Pc που το εβαλα)το γυρισα πισω μου λενε οντως εχει προβλημα σου κοβουμε πιστωτικο.Ως εδω ολα ωραια ολα καλα.Μετα ερχεται ενας αλλος τυπας και με το ετσι θελω ψαχνει να μου δωσει αλλα πραγματα χωρις καν να με ρωτησει αν τα θελω πχ το http://www.skroutz.gr/s/250149/Roccat-Arvo.html?keyphrase=roccat+arvoκαι καποιο ποντικι με τα υπολοιπα 20ευρω....Ευτυχως και του ειπα να μου κοψει το πιστωτικο να ερθω μετα να παρω κατι αλλο γιατι θα μου πλασαρε οτι ειχε εκει που δεν το επερνε κανεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα μου έδιναν το ax1200i. Άμα δεν υπάρχει -δεν έχουν, σου κόβουν πιστωτικό με την αξία που έχει το προιον σου σήμερα. Εγώ έτσι ξέρω από το 

sorry αλλά σε έπιασαν κορόιδο...

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχως αυτο ισχυει.Οντως σε περιπτωση προβληματος εχεις δικαιωμα αλλαγης με αλλο ιδιων ή καλυτερων δυνατοτητων/χαρακτηριστικων(πραγμα που στην Ελλαδα δεν θα δεις ποτε) ή να σου κοπει πιστωτικο αναλογο της αξιας που αγορασες το προιον...

Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα στο Πλαισιο το ποντικι G600.Το ποντικι ειχε απο την πρωτη μερα σε ενα σημειο τραβηχτει το καλωδιο και εμοιαζε σαν να ειχε ξεμαλιαστει(εγω ομως δεν το πηγα κακως πισω λογω στρατου,κοινως το ξεχασα).Πηγαινω λοιπον με υπολοιπο εγγυησης 1 χρονου εξηγω την κατασταση μου λενε στο Πλαισιο δεν μπορουμε να κανουμε κατι.Γυρναω σπιτι επικοινωνω με την Logitech.Στην αρχη μου λενε οτι οντως το ποντικι απλα ειναι ετσι απο το πολυ τραβηγμα και μετα μου λενε να παω στο Πλαισιο για αλλαγη. Ξαναγυρναω πισω, τους δειχνω τα email και χωρις πολλα πολλα μου κοπηκε πιστωτικο οσο ηταν αναγραφομενο πανω στην τιμη.Κοινως ισχυει αυτο που ειπε ο Thresh παραπανω .

Δημοσ.

Ναι και σου ξαναλεω στην περιπτωση της καρτα γραφικων ποιος καθοριζει την αξια που εχει η καρτα τωρα???Πχ αν καποιος εχει αγορασει μια Gtx 680 που δεν υπαρχει στην αγορα και την ειχε παρει 400ευρω πως θα καθορισει το καταστημα την αξια της???

Αυτο που λες το ειχα παθει με την γνωστη προσφορα του Κωτσοβολου για το μηχανικο Trigger.Το πληκτρολογιο μου χαλασε στον 1.5χρονο κατοχης μου(δεν το αναγνωριζε κανενα Pc που το εβαλα)το γυρισα πισω μου λενε οντως εχει προβλημα σου κοβουμε πιστωτικο.Ως εδω ολα ωραια ολα καλα.Μετα ερχεται ενας αλλος τυπας και με το ετσι θελω ψαχνει να μου δωσει αλλα πραγματα χωρις καν να με ρωτησει αν τα θελω πχ το http://www.skroutz.gr/s/250149/Roccat-Arvo.html?keyphrase=roccat+arvoκαι καποιο ποντικι με τα υπολοιπα 20ευρω....Ευτυχως και του ειπα να μου κοψει το πιστωτικο να ερθω μετα να παρω κατι αλλο γιατι θα μου πλασαρε οτι ειχε εκει που δεν το επερνε κανεις.

Λένε ανάλογα με την αξία που έχει τώρα. Μπορεί να σου δώσουν μια ίσων δυνατοτήτων,μπορεί και πιστωτικό,ανάλογα σε ποιον πέσεις.

Δεν κατάλαβες καλά....

Είχα πρόβλημα στο ποντίκι μια το έβλεπε και μια όχι το πάω πίσω,είχα το g5, μετά από λίγα χρόνια χάλασε 2 δεν θυμάμαι. Και μου δώσανε το g500.

Όταν μου είχε χαλάσει μια asus striker ii extreme μου δώσανε 230€. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά....

Άμα δεν υπάρχει -δεν έχουν, σου κόβουν πιστωτικό με την αξία που έχει το προιον σου σήμερα.

για αυτό μίλησα...

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος νομος για το πιστωτικο? Βρισκω μονο για την αντικατασταση με ιδιο ή καλυτερο προιον.

Η καλυτερη σας λυση ειναι να παρετε τα περιφεριακα σας απο το πλαισιο και να σας τα αντικαθιστουν καθε χρονο με ολοκαινουργια (τουβλο-χ ειναι αυτα..)

Την τελευταια φορα που πηγα για αλλαγη ενος ποντικιου απο το πλαισιο, δεν μου εκοψαν πιστωτικο αλλα μου αντικατεστησαν με αλλο της επιλογης μου και σε περιπτωση που ηταν ακριβοτερο θα επρεπε να πληρωσω τη διαφορα

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος νομος για το πιστωτικο? Βρισκω μονο για την αντικατασταση με ιδιο ή καλυτερο προιον.

Η καλυτερη σας λυση ειναι να παρετε τα περιφεριακα σας απο το πλαισιο και να σας τα αντικαθιστουν καθε χρονο με ολοκαινουργια (τουβλο-χ ειναι αυτα..)

Την τελευταια φορα που πηγα για αλλαγη ενος ποντικιου απο το πλαισιο, δεν μου εκοψαν πιστωτικο αλλα μου αντικατεστησαν με αλλο της επιλογης μου και σε περιπτωση που ηταν ακριβοτερο θα επρεπε να πληρωσω τη διαφορα

Αυτο ειναι το πιστωτικο τι λες δεν σου εκοψαν??

Δημοσ.

Με πιστωτικο δεν μου δινεται η δυνατοτητα να παρω οτι αλλο θελω ασχετο με το αρχικο προιον? Μπορει να τα μπερδεψα

Δημοσ.

Ναι σου δινεται αυτη η δυνατοτητα ,βεβαια αν εχεις παρει ακριβο προιον το πιο πιθανο ειναι να κοιταξεις σε ιδιο πχ αν σου χαλασε ποντικι τοτε το πιο πιθανο ειναι να κοιταξεις παλι σε ποντικι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...