nikos1982 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 σημερα εστειλα feeback παραπόνων στο e-shop και αναμενω να δω τη θα κανουν τελικα με την καρτα αν θα μου την επιστρεψουν η οχι μεχρι τεταρτη που ειπαν.θα εχει πολυ show αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπορω να παω προι πανω μενιδι γτ δουλευω.
Galadian Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 έδωσα δεύτερη φορα την μητρική πριν μια βδομάδα και cpu με το ίδιο πρόβλημα που είχε όταν το αγόρασα.. παραλάβανε το ελεξανε και τώρα μου λένε πως βρήκαν ένα στραβό πίνακι ενώ μαζί του το άνοιξα και το είδαμε και δεν είχε τίποτα πήρα και τα χαρτιά και δεν έχει γράψει τίποτα για αυτό στο χαρτί που πήρα!! σκέφτομαι μήπως το στράβωσαν αυτοί και πάνε να μου τα ρίξουν κιόλας αναμένουμε από τα κεντρικά λέει ενώ την πρώτη φορα με στραβά πινάκια (3) που ήταν αστοχία εργοστασιου δεν το έπαιρνε με τίποτα αν δεν υπόγραφα πως όντως είχε στραβά πινάκια και τα έκανα εγώ... ότι νάνε αυτοί οι άνθρωποι...
nikos1982 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 σημερα επρεπε με τα λεγομενα της υπευθηνεις να μου εχουν επιστρεψει την καρτα.....μαντεψτε τι;;;;;;;; ουτε ηρθε η καρτα ουτε μηνυμα για να ξερω τι παιζει για μια ακομα φορα. ξεφτίλες εντελώς.
coffeex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Στην περίπτωση την δικιά, μου DOA σκληρού δίσκου όλα πήγαν καλά και τον παρέλαβα, αλλά έκανε λίγες μέρες παραπάνω από ότι μου είπαν. Όποιος επιστρέψει κάποιο προϊόν (DOA) η διαδικασία έχει ως εξής 1) Το στέλνουν σε e-shop που έχει τεχνικό 2) Στέλνουν sms ότι θα γίνει η αλλαγή 3) SMS από το κατάστημα για παραλαβή.
nikos1982 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 σημερα ετσι για πλακα περναω απο εσοπ γαλατσι που ειναι κοντα μου και ρωταο τον μορτη εκει περα αν ξερει κατι !!!! και τι μου λεει ο μικρος θεουλης....οτι η καρτα δεν εχει φυγη ακομα για εξωτερικο και θα φυγη το σαββατο.........3 φορα που λενε ψεμα για το θεμα την αποστολης στο εξωτερικο. τους λεω θελω γραπτος το ποτε θα φύγει η καρτα να ξερω.περιμενω να δω αν θα στείλουν μαιλ οπως μου ειπαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ζήτα τα λεφτά σου πίσω και τέλειωνε...
nikos1982 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 δεν τα δινουν το ζητισα και το πιστωτικο..!!!! δεν μπορουν λεει να κανουν κατι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 4 Δεκεμβρίου πήγες την κάρτα?
vagos456 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 10 δεκεμβρη Οι τύποι όλοι μέρα όλοι νύχτα! Μαύρο. Ανεύθυνοι! και ψεύτες!
sDGam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Φασαρια για το τιποτα απ'οτι φαινεται και εδω. Πηγες την καρτα, σου ειπαν τι θα κανουν. Απο εκει και περα περιμενεις και δεν νομιζω πως εχεις καποιο δικαιωμα να μαθεις το σταδιο που βρισκεται καθως δεν ειναι μια απλη παραγγελια. Εαν ξεπεραστουν οι 15 ημερες ζητας προσωρινη αντικατασταση. Το προιον που θα παρεις απο την αντικατασταση πρεπει να ειναι το ιδιο ή καλυτερο. Εαν σου αρνηθουν και αυτα που προβλεπει ο νομος τοτε του ενημερωνεις πως μπορεις να τους κανεις καταγγελια/μηνυση και εαν και παλι σου αρνηθουν τοτε προχωρας ετσι. Τελος κανεις και μια δυσφημιση σε διαφορα forums και η εταιρια παθαινει απειρη ζημια απο κατι τοσο απλο. Το θεμα ειναι να γνωριζουμε τα δικαιωματα μας και τον νομο. Τα μπακαλικια και οι ψευτομαγκιες με τηλεφωνα κτλ δεν βγαζουν πουθενα. Γιατι στο τηλεφωνο ο καθενας λεει οτι θελει. Το θεμα ειναι πρακτικο οποτε μονο οι πραξεις δειχνουν κατι. 1
web_assasin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδια,μηπως φταινε τα τοπικα καταστηματα για το θεμα σερβις η ελεγχου? εγω εχω δωσει πολλες χιλιαδες ευρω στο eshop καλαματας και το μοναδικο προβλημα που ειχα ηταν σε μια μητρικη αν θυμαμαι καλα ενος φιλου που καηκε και μας πιστωσαν λιγοτερα λεφτα λογω παλαιοτητας. ολα τα αλλα,ειτε doa ειτε αστοχια αργοτερα κυλησαν οπως επρεπε. θυμαμαι μια φορα που απο ενα τροφοδοτικο καηκαν 5 δισκοι,πηγαμε και τα 6 κομματια και τα ειχαμε ολα πισω καινουργια σε λιγες μερες. βεβαια τοτε ηταν οι καλες μερες,που παρηγγελνες κατι στις 5 το ξημερωμα και στις 12 ηταν εδω.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδια,μηπως φταινε τα τοπικα καταστηματα για το θεμα σερβις η ελεγχου? εγω εχω δωσει πολλες χιλιαδες ευρω στο eshop καλαματας και το μοναδικο προβλημα που ειχα ηταν σε μια μητρικη αν θυμαμαι καλα ενος φιλου που καηκε και μας πιστωσαν λιγοτερα λεφτα λογω παλαιοτητας. ολα τα αλλα,ειτε doa ειτε αστοχια αργοτερα κυλησαν οπως επρεπε. θυμαμαι μια φορα που απο ενα τροφοδοτικο καηκαν 5 δισκοι,πηγαμε και τα 6 κομματια και τα ειχαμε ολα πισω καινουργια σε λιγες μερες. βεβαια τοτε ηταν οι καλες μερες,που παρηγγελνες κατι στις 5 το ξημερωμα και στις 12 ηταν εδω. Τι παει να πει πιστωσαν λογω παλαιοτητας????Wtf ολο το αναγραφομενο ποσο επρεπε να σου δωσουν... 2
vagos456 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Τι παει να πει πιστωσαν λογω παλαιοτητας????Wtf ολο το αναγραφομενο ποσο επρεπε να σου δωσουν... Έτσι γίνεται. Δεν μπορεί να σου δώσει 300€ για μια μητρική μετά από 3 χρόνια. Πέφτει η τιμή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Έτσι γίνεται. Δεν μπορεί να σου δώσει 300€ για μια μητρική μετά από 3 χρόνια. Πέφτει η τιμή. έτσι συνηθίζουν να κάνουν, ο νόμος ορίζει το ποσό που αναγράφει η απόδειξη... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα