Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το BH7540TW και εχω προβληματα στη συνδεση διαφορα media servers. Να σημειωθει ότι στο ίδιο έπιπλο εχω την τηλεόραση LG LA620S και παιζει απροβλημάτιστα. Μιλάω πάντα για wifi, αλλα πριν μου πειτε να δοκιμάσω με ethernet δείτε τι λεω παρακάτω.

Με εξαιρεση το smartshare της lg ολα (πχ plex media, universal, serviio) βγαζουν σφάλματα συνδεσης. Αυτο δεν γινεται απαραιτητα ενώ παιζω την ταινια, ισα ισα που αν τελικα επιλεξω την ταινια θα παιζει κανονικα. Τα σφάλματα τα κανει καθως κινουμε στους φακέλους και κυρίως όταν κάνω επιστροφη. Αλλα και πάλι, ακομα και αν τελικά κάνει αναπαραγωγή δεν παίζει υπότιτλους.

Αντιθετα το smarthshare δεν βγάζει σφάλματα. Όμως στις μισες ταινίες δεν παιζουν υποτιτλοι. Τσέκαρα να δω αν εχουν διαφορα στο τυπο αρχείου υποτιτλου, ήταν όλα srt. Και επισης αυτο το κάνει ανεξαρτητως αναλυσης, πολυκαναλου ή στερεο και format ταινιας. Φυσικα σε στικάκι η ταινια παιζει κανονικα με τους υπότιτλους.

Τέλος σε κανένα media server δεν βγαζει covers για τις ταινιες παρα μόνο το εικονιδιο της lg που βγαζει οταν δεν έχει φωτογραφια. Το ιδανικο θα ηταν να βγαζα ακρη με το plex media... αλλα και το smartshare να παιξει ολους τους υποτιτλους με ικανοποιει.

Να σημειωθει οτι δοκιμασα στο smartshare να του ορισω ενα φακελο με μια μονο ταινια (από αυτες που δεν επαιζαν οι υποτιτλοι) και επαιξε κανονικα. Άρα το smartshare καποιο θέμα στο update library έχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...