Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!
Έχω εδώ και δύο εβδομάδες ένα τσιπαρισμένο PS2 με Matrix Infinity v1.93.Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αντιγράψω σωστά ούτε ένα παιχνίδι από μορφή .iso,.bin,.cue κτλ.Έχω κατεβάσει διάφορα παιχνίδια,έχω χρησιμοποιήσει ImgBurn,DVD Decrypter,Alcohol 120% χωρίς επιτυχία.
Τα φώτα σας παρακαλώ φίλοι gamers.

Δημοσ.

Τι προβλημα αντιμετωπιζεις? Με το imgburn σε default settings με 4x ταχυτητα δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα.

Σημαντικο τα δισκακια που χρησιμοποιεις να ειναι επωνυμη καλη μαρκα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

Το πρόβλημα είναι το PS2 δεν τα διαβάζει καν.Σκέφτηκα ότι είχα πρόβλημα με τα δισκάκια αλλά δοκίμασα ένα παιχνίδι που είχα που ήταν γραμμένο σε TDK CD-R και έπαιζε τέλεια!Εγώ που γράφω στα ίδια δισκάκια ακριβώς,δεν γίνεται τίποτα.Το θέμα παίζει να είναι στην ταχύτητα.Έχω ένα SONY DVD/RW/DW 120GA και όταν το γράφω στο IMGBURN μου λέει ότι ελάχιστη ταχύτητα πιάνει 8x και το γράφει εκεί.Λες να δοκιμάσω και με Verbatim;

Δημοσ.

Το TDK που σου παιζει ειναι ps1 παιχνιδι η ps2? Ρωταω γιατι τα ps2 games εκτος λιγων εξαιρεσεων ειναι σε DVD και οχι σε CD.

Δοκιμασε με verbarim DVD+R σε χαμηλη ταχυτητα,

Αν πιανουν τα χερια σου, ανοιξε το ps2 και καθαρισε το λειζερ με καθαρο οινοπνευμα πανω σε μπατονετα.

Αν εχεις το σλιμ ps2 ειναι ακομα πιο ευκολο.Στο youtube θα βρεις πολλα βιντεακια πως γινεται.

Ενα σεναριο ειναι να εχει θεμα το λειζερ και να μη διαβαζει DVD δισκακια.

Αν εχεις ταινια η ακομα καλυτερα αυθεντικο παιχνιδι δοκιμασε το αν παιζουν.

Δημοσ.

ειναι παλιο παιχνιδι ναι.Αλλα εχω ηδη βαλει αλλα 20 παιχνιδια αντεγραμμενα DVD οτι μαρκα μπορεις να φανταστεις(Maxell,TDK,Sony,Phillips) και παιζουν ολα μπαμ.Μονο οσα γραφω εγω βγαινουν σκαρτα.Με την χαμηλη ταχυτητα κατι παιζει.Το 8x που τα γραφω λες να κανει την ζημια;Γιατι οπως ειπα,οταν γραφω το ImgBurn μου λεει οτι η χαμηλοτερη ειναι το 8x και ας εχω διαλεξει 4,και το γραφει στα 8.Επισης εχω το Slim μοντελο.

Δημοσ.

Στα γραφει 8x γιατι τα δισκακια σου δεν υποστηριζουν χαμηλοτερες ταχυτητες.

Τι μπορεις να κανεις.

Δοκιμασε με verbatim οπως ειπαμε.

Δοκιμασε να γραψεις με αλλο αντιγραφικο αν υπαρχει δυνατοτητα.

Σαν τελευταιο αφηνω τα παιχνιδια που γραφεις να ειναι προβληματικα.

Δημοσ.

Ωραια κατάλαβα.Τόσο καιρό προσπαθούσα να γράψω ένα Crash Bandicoot(παιχνίδι του PS2) που ήταν 500MB και το έγραφα στο CD-R TDK.Τώρα θα δοκιμάσω να γράψω ένα μεγαλύτερο παιχνίδι γύρω στα 3GB σε κάτι TDK DVD+R με ταχύτητα 1-16x που έχω.Λες το αντιγραφικό μου να έχει τελικά το θέμα;Να μην μπορεί να γράψει σε χαμηλές ταχύτητες;

Δημοσ.

Τα tdk που εχεις δουλευουν αψογα με το ps2.

Κανε ακομα μια προσπαθεια με tdk.Επομενο βημα να δοκιμασεις με αλλο αντιγραφικο μηπως το δικο σου εχει προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν,δοκίμασα με TDK DVD+R το Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3 1.5GB σε ταχύτητα εγγραφής την χαμηλότερη που μου έδινε ο δίσκος(6x) και παίζει τέλεια!Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!Να'σαι καλά!
Τώρα πάω να ξεθάψω ότι άγραφα DVD και CD έχω και θα ελέγξω την ταχύτητα εγγραφής τους με το Img Burn.Αν έχουν 6 και κάτω τα κρατάω,γιατί με τα 8x δεν είδα φως...

Δημοσ.

Να ξερεις πολυ μεγαλο ρολο παιζει η ποιοτητα του δισκου.

Ενα ποιοτικο δισκακι αντεχει σε μεγαλες ταχυτητες εγγραφης.Λογικα και σε 8x to tdk θα αντεξει.

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που σου είπα,έχω και Philips CD-R και TDK CD-R80.Λες να δοκιμάσω στα 8 με αυτά;Ρωτάω μήπως και έχεις δοκιμάσει αυτές τις μάρκες.Πάντως από αυτόν που έγραφα παλιά τα παιχνίδια μου,είχα δει άπειρες μάρκες.Από άγνωστες μέχρι κορυφαίες,και όλα παίζουν μια χαρά.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει και με τις 2 μαρκες σε παιχνιδια του ps1.Δεν ειχα προβλημα.

Και το αντιγραφικο παιζει μεγαλο ρολο.Καποια γραφουν πολυ καλα με οτι μαρκες του βαλεις, αλλα θελουν καλες ποιοτικες μαρκες για να εχει επιτυχια η εγγραφη,Ειναι πολλα που παιζουν ρολο.

Αν σου περισσευουν δισκακια κανε δοκιμες.

Δοκιμασε στα 8x.

• Like 1
Δημοσ.

Προέκυψε θέμα!Επειδή έγραψα και κάτι παιχνίδια του PS1 τα οποία παίζουν μια χαρά,αντιμετωπίζω το πρόβλημα της αποθήκευσης.Δεν μου αναγνωρίζει την memory card!

Δημοσ.

Προέκυψε θέμα!Επειδή έγραψα και κάτι παιχνίδια του PS1 τα οποία παίζουν μια χαρά,αντιμετωπίζω το πρόβλημα της αποθήκευσης.Δεν μου αναγνωρίζει την memory card!

Δυστυχώς τα PS1 παιχνίδια δεν είναι συμβατά με PS2 memory cards.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...